- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Senin ve bebeginin sagligi icin hangisi iyiyse o olsun canim aminBebiş şuan ters, başlarda düşünmüyordum ama suan sıcak bakmaya başladım. Bebek bi ihtimal dönebilir ama ben sanki ne olursa olsun sezaryene doncek gibiyim, hem 2 doğumda plesanta yapisikligi yaşadım, 2 kere kürtaj oldum bundan dolayı, belki böylesi daha iyi olur benim.icin bakalım:) aslında içinden nasıl geliyorsa öyle yapmak lazım, bazı şeyler travma olarak kalabiliyor
Benimde sezeryan doğum korkum sayılır ameliyat süreci değil ama sonrası yakinlarimda gelip günlerce bize bakabileck kimse yok yani kardesim var en fazla gelse iki gün durur iki çocuk eşim ev bahçe düşününce urkuyorum resmen ama yine de bebeğin sağlığı herşeyden önemli acil bı drumda falan hangisi hayirliysa o olsun inşallahsosmivida Hakkında hangi doğum şekli hayırlısıysa o şekilde sağlıkla kavuşursun bebişe
Benim bebek de ters en son çarşamba günü gittim yine tersti. Cuma günü yine kontrolüm var döndüğüne dair umudum yok.
Bende aksine sezaryen doğumdan çok korkuyorum. Sonrası beni düşündürüyor. Normal doğum olsun istedim hep ama bakalım nasip nasıl olacak
Amin inşallahBenimde sezeryan doğum korkum sayılır ameliyat süreci değil ama sonrası yakinlarimda gelip günlerce bize bakabileck kimse yok yani kardesim var en fazla gelse iki gün durur iki çocuk eşim ev bahçe düşününce urkuyorum resmen ama yine de bebeğin sağlığı herşeyden önemli acil bı drumda falan hangisi hayirliysa o olsun inşallah
Amin cümlemizin içinSenin ve bebeginin sagligi icin hangisi iyiyse o olsun canim amin
Saol canim, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. Ben normal doğum sonrasıda normale hemen donemedigimden benim için çok farklı degil aslında bakalım kısmet diyelimsosmivida Hakkında hangi doğum şekli hayırlısıysa o şekilde sağlıkla kavuşursun bebişe
Benim bebek de ters en son çarşamba günü gittim yine tersti. Cuma günü yine kontrolüm var döndüğüne dair umudum yok.
Bende aksine sezaryen doğumdan çok korkuyorum. Sonrası beni düşündürüyor. Normal doğum olsun istedim hep ama bakalım nasip nasıl olacak
Ben o konuda şanslıyım zaten tüm hamilelik sürecini annemlerde geçirdim, kızıma baktılar bana baktilar, doğumdan sonrada devam edicekler saolsunlar. Bu süreçte en önemli şey kesinlikle yardim. Yardımcı olanda kendi ailem olduğu için çok rahat oluyor :) eşimde fırsat buldukça geliyor kalıyor gidiyor, şehiriçi şehir dışı yoğun çalışıyor, annemlerde olunca onunda ici rahat oluyorBenimde sezeryan doğum korkum sayılır ameliyat süreci değil ama sonrası yakinlarimda gelip günlerce bize bakabileck kimse yok yani kardesim var en fazla gelse iki gün durur iki çocuk eşim ev bahçe düşününce urkuyorum resmen ama yine de bebeğin sağlığı herşeyden önemli acil bı drumda falan hangisi hayirliysa o olsun inşallah
Nerede hastaneniz hangisi. Bizim paketi.ize dahil olan ida suslemimizi bile iptal ettiler dotogrfci da giremwz denildi.Bizim hast de fotocu bile calısıyo hala.doguma fln da gırıyo
Babahi doguma almislarsi ama bebegin kordonunu kesiyldu. Ben esimle girmek istiyordum.Tabi canim. Bir kisinin kalmasi gerek zaten. Sezeryanli anne bebegini bile kalkip alamaz kucağına sonucta.
Benim duydugum ozel hastanelerde, ankara liv, koru, tobb; bir kisi aliyorlar refakatçi. Ziyaretci yasak ama. Ameliyata da girilmesi yasak. Baba odada bekler yani. Eger baba degil de baska biri kalirsa, baba bebegi taburcu olunca gorebiliyor ancak.
Ben ayin 20sine izin aldim ailem icinKızlar ailesi uzakta olanlar ailenizi ne zaman çağıracaksınzı?
Evet ne güzel canım sansliymissin masallah kayın validem Antalya da olacak gorumcem riskli gebe iki nakili var gebelik şekeri var hepatiti var onun yanindalar .annemde hiç sevmez kalmaz kolay kolay 10 yillki evliyim sadece iki gece kaldı bende kardeşim de işte ne yapabilirse yapar bana . Her işimi kendim yaptım yapamadigimda eşim yardımcı oldu çok şükür ama işte yine de birilerine ihtiyaç duyuluyor bu dönemde özellikle lohusalıktaBen o konuda şanslıyım zaten tüm hamilelik sürecini annemlerde geçirdim, kızıma baktılar bana baktilar, doğumdan sonrada devam edicekler saolsunlar. Bu süreçte en önemli şey kesinlikle yardim. Yardımcı olanda kendi ailem olduğu için çok rahat oluyor :) eşimde fırsat buldukça geliyor kalıyor gidiyor, şehiriçi şehir dışı yoğun çalışıyor, annemlerde olunca onunda ici rahat oluyor
Allah yardimcin olsun canim, inşallah kolay geçer senin için. Benim kayinvalide yok zaten, eşim 9 kardeş ama hiç birinden fayda yok hepsinin çoluk çocuk torun bi sürü meşguliyeti var. Yine çok şükür ki annem ve kardeşlerin var, yoksa benim gebeliklerimde çok zor geçiyor, hiç bişey yapmadan yatıyorum. Annemler sen bebek yap biz bakarız demeseler zor cesaret ederdim :)Evet ne güzel canım sansliymissin masallah kayın validem Antalya da olacak gorumcem riskli gebe iki nakili var gebelik şekeri var hepatiti var onun yanindalar .annemde hiç sevmez kalmaz kolay kolay 10 yillki evliyim sadece iki gece kaldı bende kardeşim de işte ne yapabilirse yapar bana . Her işimi kendim yaptım yapamadigimda eşim yardımcı oldu çok şükür ama işte yine de birilerine ihtiyaç duyuluyor bu dönemde özellikle lohusalıkta
Gaz olabilir mi? Cunku bebek yukarida mideye de baski yapiyor bir de gaz birikince agri yapar benceHanımlar sabahtan beri arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Böyle kaburgalarımın altında mideme doğru iniyor karnım ağrıyor. AMa kasıklarımda bi şey yok. Bugun başladı bu ağrı. Alt karın ağrısı değil üst karın ağrısı yani. Normal mi acaba basına gelen var mı?
Karnın sağ üst kısmında hassasiyet ve acı/sancı gibi bişey varsa Hellp sendromu olabilir. Bi internetten bak istersenHanımlar sabahtan beri arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Böyle kaburgalarımın altında mideme doğru iniyor karnım ağrıyor. AMa kasıklarımda bi şey yok. Bugun başladı bu ağrı. Alt karın ağrısı değil üst karın ağrısı yani. Normal mi acaba basına gelen var mı?
İyiyim cnm teşekkür ederim kanama durdu okuduğum seylerde vajinal muayene sonucu lekelenme yaşayan olmus.bebek hareket ediyor, sancim bitti. Sertlesme eskisi gibi olmasa da oluyor bi yokladı bizi ufaklık bu haftadan itibaren dogsa bile gelişimi tamamlanmış artık kilo alıyormuş öyle yazıyor hepG Gulguzeli2019 nasil oldun canim? Iyi misin?
nasıl aldın? Babam getirecek annemi ikisine ayrı ayrı mı almak lazım?Ben ayin 20sine izin aldim ailem icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?