2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Iyi cok sukur canim. Benim de dun gece cok sertti karnim. Zamaninda dogsun bebisler insaAllah.

Iyi cok sukur canim. Benim de dun gece cok sertti karnim. Zamaninda dogsun bebisler insaAllah.
O sertlesme çoğunlukla yatarken oluyor ama sancimin olduğu gün çok değişikti serlesiyor bebek dayanıyor ardından sanci geliyor dogum sancısı gibi şiddetli değil ama.düzenli ve agriliydi Maşallah şimdi kıpır kıpır ama inşallah canım sağlıklı bir şekilde 3 hafta daha dayaniriz

Kizlar benimde dun geceden beri ayaga kalktikca kasiklarima agri giriyor ayakta en fazla yarim saat durabiliyorum yatinca biraz geciyor yine basliyor ilk gebeligim dogum sancisi boyle bisey mi anlayamiyorum carsamba gidicem doktora da

Kizlar benimde dun geceden beri ayaga kalktikca kasiklarima agri giriyor ayakta en fazla yarim saat durabiliyorum yatinca biraz geciyor yine basliyor ilk gebeligim dogum sancisi boyle bisey mi anlayamiyorum carsamba gidicem doktora da
Geçmiş olsun canim doğum sancısını bilmiyorum

Doğum sancısı yatınca geçmez canım yorma kendini kalkma istirahat et.yalanci olabilir .

Oyle yapayim o zaman bisey kalmadi kendimi dinliyorum sanirim bilemeyince:)
Ilk doğum olunca insan endişe ediyor, nasıl bir sanci bilmediği için ama o sancıyı yaşadığında işte bu diyorsun, o yüzden anlarsın mutlaka kaşık ağrısı benim çok uzun zamandır var, dönemiyorum, yürüyemiyorum, hareketlerimi çok kısıtlıyor ama yatınca geçiyor, doktor bebek baskı yapıyor ondan dedi

Valla her akintiyi suyum geldi sanip her agriyi sanci sanmaktan paranoyak oldum bide hala calisiyorum son 1 haftam kaldi iste de yoruldum baya
Bakalim normalde 16 haziran dedi doktor ama benim icime haziranin basi gibi doguyor carsamba ne dicek doktor bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…