2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evt paranoya kesinlikle oluyor ama bu zamandan sonra korkulcak bişey yok çok şükür, bende öyle su sandığım çok şey oluyor ama genelde idrar kaçağı oluyor :) bebek doğum pozisyonunu aldıysa kanalada girdiyse olma ihtimali yüksek, mayis grubunda 40.haftasında olup hala bekleyenlerde var, o da çok zor bence:)

Bende her donusde uyanıyorum ya senin baya az kaldı Haziran 6 değil miydi beklenen doğum tarihin ben mi yanlış hatırlıyorum
Doğru hatırlıyosun, değiştirmemiştim. Normalde 1 eylüldü sat ım, ama doktor 28 ağustos dedi. O da sanırım döllenme tarihine göre verdiği bi tarih. Çünkü 1 eylül net hatırlıyorum.

Bende ama yı cok okudum canım acaba hangisi iyi
Mühendisin oğlunda böyle karşılaştırma yapmış. Ben kızımda da aptamil kullandığım için yine alırım herhalde, tabi inşallah gerek kalmaz ama yinede bulunsun diye almayı dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200518-005439_Instagram.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20200518-005445_Instagram.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
Doğru hatırlıyosun, değiştirmemiştim. Normalde 1 eylüldü sat ım, ama doktor 28 ağustos dedi. O da sanırım döllenme tarihine göre verdiği bi tarih. Çünkü 1 eylül net hatırlıyorum.
Benimde 22 Eylül tam üç hafta var aramızda bende 28 günde değil 26 günde adet oluyorum sende erken oluyorsan Dr tarihi ondan değiştirmiş olabilir

Ne iş yapıyorsun canım,gıdıp gelıomusun evden mı calısıyorsun? Ben evden calısıyorum süreklı pc basında sandalyede sırtım agrıyor,e biraz da iş stresı , sanki doguma bebege konsantre olamıyorum gıbı hıssedıyorum..

Benimde 22 Eylül tam üç hafta var aramızda bende 28 günde değil 26 günde adet oluyorum sende erken oluyorsan Dr tarihi ondan değiştirmiş olabilir
Bilmiyorum ki uzun zaman önce söylemişti. Döllenme tatihi 11 eylül görünüyor diye. Bu hesaba göre doğm tarihi böyle. Ben değiştirmemiştim.

Oturamıyorum, kalkamıyorum, yatamıyorum. Bir de göbeğimi görsen küçücük bir top.şuan için şişliğim ödemim yok. Tuzu kestim tamamen. Bol su içiyorum. Allah daha da büyüyenlerin yardımcısı olsun.

Ayni durumdayim. Artik oturmak bile zor. Evin dip kose temizligini iyi ki bitirmisim diyorum cunku su an ev supurmek bile asiri yoruyor

Ayni durumdayim. Artik oturmak bile zor. Evin dip kose temizligini iyi ki bitirmisim diyorum cunku su an ev supurmek bile asiri yoruyor
Aynen canım. 2 gün önce cam silmiştim, dün toz alamadım. Bir günüm bir günümü tutmuyor. Sadece yemek yap sofra hazırla.2 tabak Bulaşık bile gözümde büyüyor.

Kizlar aranizda normal dogum isteyen yokmu ya ben basindan beri normal istedim simdilik engel bi durum yok çati muayenemden sonra kesinlesicek ama korkuyorumda normalden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…