2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar aranizda normal dogum isteyen yokmu ya ben basindan beri normal istedim simdilik engel bi durum yok çati muayenemden sonra kesinlesicek ama korkuyorumda normalden
Ben birtane normal doğurdum çok dikişim vardı ama 1 saatte ayaklandım.hastanede ağladıkça ben aldım bebeğimi ve çok hızlı iyileştim o yüzden yine normal olsun istiyorum ama tabi hayırlısı nasılsa öyle olsun hepimiz için

Kizlar aranizda normal dogum isteyen yokmu ya ben basindan beri normal istedim simdilik engel bi durum yok çati muayenemden sonra kesinlesicek ama korkuyorumda normalden
Benim ilki zor olmasına rağmen normal istiyorum yine de. Zor olmasının nedenide kilolu oluşuydu. Ama normal candır. Bi sıkıntın yoksa korkma. Ama yine de bende şimdi bi sorun çıksa elbette önce sağlık derim sezeryanda olsa kabul o yüzden hayırlısı

Valla bende aynıyım gören futbol topu yutmuş gibisin diyor birazda aşağıda karnım oturmak kalkmak hele eğilmek büyük mesele . Şükür bende sismedim diğer iki gebeligimde de 34. Hafta balon gibi ayaklarım olurdu . Eşim de daha ayakların sismemis doğuma çok diyor

Ben varım canım iki normal doğum yaptım şükür . İnşallah bununda normal olmasını istiyorum hiç korkma normal de olsan sezeryan da Allah bı güç kuvvet veriyor hemen bebeğine odaklaniyorsun . Normal doğumun sadece stresi oluyor hergun bekliyorsun sezeryanda da gün veriyor ama doğum sonrası ne olursa olsun ameliyat olduğu için bı hafta agrin olur.

Normalin doğum sonrası güzel oluyor dikişlerin olsa bile ayaklanabiliyorsun

Mamada en iyisi hipp aslinda, organik. En iyisi hic vermemek aslinda. Sezaryen de olsaniz sut gelir emzirdikce
Benim kan uyuşmazlığım var ve sarılık dönemimiz çok zor geçiyor günlerce fototerapi de kaldılar ikisinde de vermedim mama o yüzden bunda vericem belki bı umut sarılık olmaz

Benim kan uyuşmazlığım var ve sarılık dönemimiz çok zor geçiyor günlerce fototerapi de kaldılar ikisinde de vermedim mama o yüzden bunda vericem belki bı umut sarılık olmaz
Tamam okudum cevabımı :). Olmaz canım inşallah, Allah a emanet

Kızlar şimdiden mama almayın 3 haftalık son kullanma tarihleri var deniliyordu diğer forumlarda anneler
Öyle bir mamayı nasıl satıyorlar ki?? Genelde çoğu yerde son kullanma tarihi yazıyor ama yinede çok yakında geri verilir, ben eczane ile uğraşmamak icin almak istiyorum

Bir paket mama da ben aldım ne olur ne olmaz diye ama golden goat aldım aranızda bu manayı tercih eden yok mu. Piyasada anne sütüne en yakın gaz yapmayan şeker bulunmayan mama olarak geçiyor

İçerik ve özellikleri ile alakalı güvendiğim instagram dan da takip ettiğim bir sitede devam sütünün 2 numarasının incelemesi var merak edenler için bırakıyorum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…