2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde 22 Eylül tam üç hafta var aramızda bende 28 günde değil 26 günde adet oluyorum sende erken oluyorsan Dr tarihi ondan değiştirmiş olabilir
Bu adet olma tarihi degistiriyo mu doğumu benim sat 26 eyluldu ama ben 21 günde bir adet olurdum duzenliydi

Bu sayfa ile muhendisinoglu arasira çatışıyorlar:) içerikler sürekli değiştiği için bazı bilgiler eskimiş oluyor, en iyisi güncel kutulari alıp incelemek

Bir paket mama da ben aldım ne olur ne olmaz diye ama golden goat aldım aranızda bu manayı tercih eden yok mu. Piyasada anne sütüne en yakın gaz yapmayan şeker bulunmayan mama olarak geçiyor
öyleymiş araştırmıştım bende denedim fakat kızım çok fena kusuyordu iyi gelmedi yani .teyzem ikizlerinde hepsini denedi en iyisi hipp diğerleri gaz yaptı yada bebekler beğenmedi dedi bende hipp aldım attım çantaya ilk günlerde maalesef sütüm gelmemişti ve bebekte memeyi almadı kaşıkla mamayla besledik yaklaşık 1 hafta .herzaman hayal edilen gibi olmayabiliyor emzirme meseleleri

Ay ne tatlı bayılıyorum böle minik göbeklere benimki gayet kocaman öne doğru kavun gibi uzamaya devam ediyor

Kızlar ultrason kagidim da baş geliş yazıyor ama.nst ye baglandigimda orada bi hemşire vardi senin bebek malay geliş o yüzden ağrım var dedi ultrasondaki daha gerçektir sanirim dimi

Cagri merkezi benimde sabahtan aksama bilgisayar basindayim allahtan evdeyim gidip gelsem yolum cok uzun normalde 37 haftaya oluyor sonra artik tatil

Aynen en cokta hemen aykalanma icin istiyorum insallah hersey yolunda giderde sagsalim.dogururuz

Doktor erken olabilir dedi ya o korkuttu bide 2 kilo daha küçük bi 35 olsak biraz daha büyür inş
Doktor bana 4 hafta daha idare eder dedi rahat, senin için eğer gerçekten sıkıntılı bir durum görseydi şimdiden ciğer geliştirici yapardi bence sen yinede dikkat et mümkün olduğunca dinlenmeye çalış inşallah bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…