2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnş cnm sagol saglıkla gelsin 35 Di iki haftada azalmıs inş daha azalmaz bu iki hafta cok yoruldum hiç yatmadım

İnş cnm sagol saglıkla gelsin 35 Di iki haftada azalmıs inş daha azalmaz bu iki hafta cok yoruldum hiç yatmadım
Şuan zaten bebisler doğsada sıkıntı olmuyor genelde, sadece kiloları az oluyor bazende kuvez ihtiyacı olabiliyor ama çabuk toparliyorlar. Sen beslenmenede ağırlık ver proteinden zengin ürünlerle beslen, bebiste daha güzel gelişir inşallah. Dinlenmek önemli genelde doktorlar bunu tavsiye ediyor, sende dikkat etmeye çalış

İnş cnm saglıkla dogsunlar 38 günüm kaldı su gibi gecer inş hepimizin

Bizim aramızda bir gün var aynıyız bana da henüz bişey demedi perşembe bi daha gidicem ama bebek hareket ettikçe ağrım oluyor.
Yeri daraldı, doğuma hazırlık yapıyor. Ben su dolu balon bacak aramda yürüyorum gibi hissediyorum.

Iyigeceler guzel anneler...son 10 gunum kaldi cok heycanli ve stresliym uyku yok hava asiri sicak otrp kalkamiorm rbbm sglkla kavstrsun pazar yani bayramn 1. Gunu gelcekler annemler allah nasp ederse cumada ben kizima.kavuscam insallahh bekleyen herkesn allah yardimcisi olsunn...

Ay ne kadar az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu arada burda tugba kugu ya hastane çıkışı yaptıran vardı. Ya bende verdim 15 gün oluyor hala ses yok parayı aldılar sorularıma bile cevap vermiyorlar.

Evtt gercekten ck az kaldi bilip bekleyince ck faha farklyms ilk kizimda aniden sezryne grmstm bunda bilip beklemek cok gerio insanii..insallahh hepmz.saglkla kavusurz yaa
Benim nasıl olacak acaba doğumun normal mi sezaryan mi. İnsan çok merak ediyor nasıl birşey olacak acaba diye benim birde ilk çok heyecanlıyım hele sen gün saat hepsini biliyorsun aboww

Benim nasıl olacak acaba doğumun normal mi sezaryan mi. İnsan çok merak ediyor nasıl birşey olacak acaba diye benim birde ilk çok heyecanlıyım hele sen gün saat hepsini biliyorsun aboww
Hangisi senin ve bebsin icin hayrlylsa o seklde olsun bekleyp sprz olmasi dha guzel bence ..nolur allahm hersey hekrs icin cok guzel olsun dunya butun anne ve bebekelri icin cekilr yasanr hale gelsn artk son zmnlrda hep etrgm.dua bu gercekten..

Hangisi senin ve bebsin icin hayrlylsa o seklde olsun bekleyp sprz olmasi dha guzel bence ..nolur allahm hersey hekrs icin cok guzel olsun dunya butun anne ve bebekelri icin cekilr yasanr hale gelsn artk son zmnlrda hep etrgm.dua bu gercekten..
İnşallah ya son zamanlarda gerçekten insanlar stres içinde huzursuz tez zamanda mutlu mesut sağlıklı günlerimize geri döneriz

Bu arada burda tugba kugu ya hastane çıkışı yaptıran vardı. Ya bende verdim 15 gün oluyor hala ses yok parayı aldılar sorularıma bile cevap vermiyorlar.
Ben hiç sıkıntı yaşamadım ya tüh kötü olmuş. Whatsapptan yazısıyorduk biz. Gerçi tasarımı geç göndermişlerdi ama ürünlerim geldi yani umarım sixe de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…