- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
İnş cnm sagol saglıkla gelsin 35 Di iki haftada azalmıs inş daha azalmaz bu iki hafta cok yoruldum hiç yatmadımDoktor bana 4 hafta daha idare eder dedi rahat, senin için eğer gerçekten sıkıntılı bir durum görseydi şimdiden ciğer geliştirici yapardi bence sen yinede dikkat et mümkün olduğunca dinlenmeye çalış inşallah bi sorun olmaz
Acdikdan sonra canım o daha 1 senesi var son kullanma tarihineKızlar şimdiden mama almayın 3 haftalık son kullanma tarihleri var deniliyordu diğer forumlarda anneler
Ultrason da eğer bebeğin 7 gün ondeyse tabiki etkiler 14. Gün yumurtlamamis 7. Ya da 8. Gün yumurtlamis oluyorsun gibi oluyorBu adet olma tarihi degistiriyo mu doğumu benim sat 26 eyluldu ama ben 21 günde bir adet olurdum duzenliydi
Benimki de pek küçük sayılmaz ama topacikAy ne tatlı bayılıyorum böle minik göbeklere benimki gayet kocaman öne doğru kavun gibi uzamaya devam ediyor
Şuan zaten bebisler doğsada sıkıntı olmuyor genelde, sadece kiloları az oluyor bazende kuvez ihtiyacı olabiliyor ama çabuk toparliyorlar. Sen beslenmenede ağırlık ver proteinden zengin ürünlerle beslen, bebiste daha güzel gelişir inşallah. Dinlenmek önemli genelde doktorlar bunu tavsiye ediyor, sende dikkat etmeye çalışİnş cnm sagol saglıkla gelsin 35 Di iki haftada azalmıs inş daha azalmaz bu iki hafta cok yoruldum hiç yatmadım
Biraz sarma sarmayi düşünüyorum. Biraz da kurabiye poğaça falan. Yufkadan da börek yapıp atınca çok kolay oluyor çıkarıp hemen pisirmesiNeler atcaksın bende yapayım diyorum
İnş cnm saglıkla dogsunlar 38 günüm kaldı su gibi gecer inş hepimizinŞuan zaten bebisler doğsada sıkıntı olmuyor genelde, sadece kiloları az oluyor bazende kuvez ihtiyacı olabiliyor ama çabuk toparliyorlar. Sen beslenmenede ağırlık ver proteinden zengin ürünlerle beslen, bebiste daha güzel gelişir inşallah. Dinlenmek önemli genelde doktorlar bunu tavsiye ediyor, sende dikkat etmeye çalış
Ultrasonda üç hafta önde gorunuyo sknti orda zaten kafam allak bullakUltrason da eğer bebeğin 7 gün ondeyse tabiki etkiler 14. Gün yumurtlamamis 7. Ya da 8. Gün yumurtlamis oluyorsun gibi oluyor
Benimki de öyle hep önde ama Dr erken doğum görünmüyor dediUltrasonda üç hafta önde gorunuyo sknti orda zaten kafam allak bullak
Yeri daraldı, doğuma hazırlık yapıyor. Ben su dolu balon bacak aramda yürüyorum gibi hissediyorum.Bizim aramızda bir gün var aynıyız bana da henüz bişey demedi perşembe bi daha gidicem ama bebek hareket ettikçe ağrım oluyor.
Benim randevum Perşembe o gün netleşir herhalde 37 yi geçsin deBenimki de öyle hep önde ama Dr erken doğum görünmüyor dedi
Kilosu gelişimi önemli ben 35+0 gittim 3 kilo nun üstündeydi baya inceledi Dr sağolsun. Önden gidince sordum doğum yakın mı dedim yok şuan daha var görünüyor 2 hafta sonra gel o zaman daha net olur dediBenim randevum Perşembe o gün netleşir herhalde 37 yi geçsin de ☺
Ay ne kadar az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallahIyigeceler guzel anneler...son 10 gunum kaldi cok heycanli ve stresliym uyku yok hava asiri sicak otrp kalkamiorm rbbm sglkla kavstrsun pazar yani bayramn 1. Gunu gelcekler annemler allah nasp ederse cumada ben kizima.kavuscam insallahh bekleyen herkesn allah yardimcisi olsunn...
Evtt gercekten ck az kaldi bilip bekleyince ck faha farklyms ilk kizimda aniden sezryne grmstm bunda bilip beklemek cok gerio insanii..insallahh hepmz.saglkla kavusurz yaaAy ne kadar az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Benim nasıl olacak acaba doğumun normal mi sezaryan mi. İnsan çok merak ediyor nasıl birşey olacak acaba diye benim birde ilk çok heyecanlıyım hele sen gün saat hepsini biliyorsun abowwEvtt gercekten ck az kaldi bilip bekleyince ck faha farklyms ilk kizimda aniden sezryne grmstm bunda bilip beklemek cok gerio insanii..insallahh hepmz.saglkla kavusurz yaa
Hangisi senin ve bebsin icin hayrlylsa o seklde olsun bekleyp sprz olmasi dha guzel bence ..nolur allahm hersey hekrs icin cok guzel olsun dunya butun anne ve bebekelri icin cekilr yasanr hale gelsn artk son zmnlrda hep etrgm.dua bu gercekten..Benim nasıl olacak acaba doğumun normal mi sezaryan mi. İnsan çok merak ediyor nasıl birşey olacak acaba diye benim birde ilk çok heyecanlıyım hele sen gün saat hepsini biliyorsun aboww
İnşallah ya son zamanlarda gerçekten insanlar stres içinde huzursuz tez zamanda mutlu mesut sağlıklı günlerimize geri dönerizHangisi senin ve bebsin icin hayrlylsa o seklde olsun bekleyp sprz olmasi dha guzel bence ..nolur allahm hersey hekrs icin cok guzel olsun dunya butun anne ve bebekelri icin cekilr yasanr hale gelsn artk son zmnlrda hep etrgm.dua bu gercekten..
Ben hiç sıkıntı yaşamadım ya tüh kötü olmuş. Whatsapptan yazısıyorduk biz. Gerçi tasarımı geç göndermişlerdi ama ürünlerim geldi yani umarım sixe de gelirBu arada burda tugba kugu ya hastane çıkışı yaptıran vardı. Ya bende verdim 15 gün oluyor hala ses yok parayı aldılar sorularıma bile cevap vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?