2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yenidoğan çekimi yaptırmak için anlaşıp şimdi iptal ettiren yada vazgecen varmı?

Ben hiç sıkıntı yaşamadım ya tüh kötü olmuş. Whatsapptan yazısıyorduk biz. Gerçi tasarımı geç göndermişlerdi ama ürünlerim geldi yani umarım sixe de gelir
Kaç gün de teslim oldu özellikle dedim beni erkene alın diye ama hiç ses yok sinir oldum. Ürüne onay verdim tel adres istediler kargo takip numarasını istiyorum ses yok ürün basıldı mı diyorum ses yok. Sana takip numarası verdiler mi

Ben 2 ay oldu yaptıralı kargo nosu vs herseyi vermişlerdi.saadece ilk tasarım aşaması uzun sürdü sonra hemen geldi bi haftada sanırım.ya sıkıntı zaman az kaldılca insan stres olur ama paran kalmaz bence bilindik yer.umsrım zamanında gönderirler valla

Bende hıc sıkıntı yasamadım sadece görsel paylasımı uzun surdu onda da sırayla gerı donus yapıyoruz dedıler. Instagramda hikayelere yorum yapıyorum onda bile kalp fılan atıyorlar

Hastaneye kesin almıcaklardanyenidoğan çekimini diyorum.yapıp yapmamakta kararsızım. Siz yaptırcsk mısınız?
Evet yaptıracağım hatıra kalsın. Çarşamba günü arayacağım gerekirse iptal ederim çünkü yetişmez bana 10 iş gününde teslim denildi. Bayramlar da araya girdi. Hangi kargoyla anlaşmalı

Bende hıc sıkıntı yasamadım sadece görsel paylasımı uzun surdu onda da sırayla gerı donus yapıyoruz dedıler. Instagramda hikayelere yorum yapıyorum onda bile kalp fılan atıyorlar
Ben WhatsApp tan da instagram da yazıyorum cevap bile vermiyorlar valla şimdi daha çok sinir oldum

Kilosu gelişimi önemli ben 35+0 gittim 3 kilo nun üstündeydi baya inceledi Dr sağolsun. Önden gidince sordum doğum yakın mı dedim yok şuan daha var görünüyor 2 hafta sonra gel o zaman daha net olur dedi
Aynıyız galiba Perşembe günü yazarım sonucu çok merak ediyorum inşallah netlesir

Evet yaptıracağım hatıra kalsın. Çarşamba günü arayacağım gerekirse iptal ederim çünkü yetişmez bana 10 iş gününde teslim denildi. Bayramlar da araya girdi. Hangi kargoyla anlaşmalı
Yenidoğan çekimini çok istiyorum ama çok da korkuyorum ya. Kargoyu hiç hatırlayamıyorum canım ya

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

38+0 da mi doğum.olucak? Siz mi öyle seçtiniz yoksa doktor mu öyle uygun gördü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…