Doktor ole istedi gelsmi iyi dedi bde ben hala kusuyorm cok kotu gecrdm gebeligi hep kusarak agir bulanti ilaclaryla daha fazla zulum cektrmeyelm dedi38+0 da mi doğum.olucak? Siz mi öyle seçtiniz yoksa doktor mu öyle uygun gördü?
Benim eşimde simdiden 3.için ne vaatler veriyor :)) hayırlısı tabi
Canım aslında yazmıyor acilde ben doktordan istedim o da kendi bilgilerinden benim telimle foto çektiAaa ultrason kagıdında pozısyon yazıyor mu hıc dıkkatımı cekmedı
Bilmem ki mayıs annelerinde yazmışlardı ben aldım ama bebeğim süt emiyor sadece 3 hafta kullanma tarihi var yazık oldu falan diyeÖyle bir mamayı nasıl satıyorlar ki?? Genelde çoğu yerde son kullanma tarihi yazıyor ama yinede çok yakında geri verilir, ben eczane ile uğraşmamak icin almak istiyorum
Hımm mayıs annelerinde bi bayan bebeğim süt emiyor boşuna aldım 3 hafta var son kullanma tarihine demişti ondan dedim canım bendeAcdikdan sonra canım o daha 1 senesi var son kullanma tarihine
Kesin erken döllenme de vardır ileri çıkma sebebi ve genetik olabilirUltrasonda üç hafta önde gorunuyo sknti orda zaten kafam allak bullak
İnş güzel haberler alırsın canımAynıyız galiba Perşembe günü yazarım sonucu çok merak ediyorum inşallah netlesir
Hadi hayırlısı canım guzel haberlerini bekliyoruzEvtt gercekten ck az kaldi bilip bekleyince ck faha farklyms ilk kizimda aniden sezryne grmstm bunda bilip beklemek cok gerio insanii..insallahh hepmz.saglkla kavusurz yaa
Fotoğrafcıyla konuştum dezenfekte ediyorlar mış stüdyoyu kıyafetleri yıkıyorlarmış maskeyle çalışıyorlarmış anne baba dışında kimseyi almıyorlarmış. Ben şeyi de begendim fotoğrafcıyı eve çağırıp evde de çekim yapılıyormuş bebeğin odasında onlar da bi kaç aksesuar getirip. Ben annemler de olduğum için odam yok olsa eve davet ederdim imkanın varsa böyle de yapabilsinYenidoğan çekimini çok istiyorum ama çok da korkuyorum ya. Kargoyu hiç hatırlayamıyorum canım ya
Malesef kabul etmeyi düşünmüyorumBunları kendiniz için yapacaksınız demi,misafır kabul etmeyi düşünuyo musunuz?
Gelişimi iyiyse sıkıntı olmaz sonuçta daha erken normal doğanlar da var. En son kaç kiloydu. Ben bu aralar baya taktım bu konuyaDoktor ole istedi gelsmi iyi dedi bde ben hala kusuyorm cok kotu gecrdm gebeligi hep kusarak agir bulanti ilaclaryla daha fazla zulum cektrmeyelm dedi
Bende aynı inşallah iki kız bı erkekEvlendiğimde hayalim 2 kız 1 erkek üç çocuğum olsundu. Sonra kızım doğdu 1 yaşına kadar kolik ağlamaları gece uykusuzluk gündüz kucak derken ben 2.çocuktan da vazgeçmiştim. Sonra kızım 3,5 yaşına gelince kardeşi olsun kardeş sevgisini bilsin dedik. O da düşündüğümüz ay ikiz oldu 1 kız 1 erkekRabbim herkese hayalini yaşatsın kimseyi çok istediği şeylerle imtihan etmesin Amin
Son kullanma tarihi yakın olan paket almisdir canım . 2021 de benimkinin skt si .ama açılınca 2 veya 3 hafta maksimum galiba sonra bayatliyorHımm mayıs annelerinde bi bayan bebeğim süt emiyor boşuna aldım 3 hafta var son kullanma tarihine demişti ondan dedim canım bende
İnsallahhhİnş güzel haberler alırsın canım
Önce bu günlerin unutulması lazım bence :))Benim eşimde simdiden 3.için ne vaatler veriyor :)) hayırlısı tabi
GünaydınSelam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.
Allah razii olsunnn.:)Hadi hayırlısı canım guzel haberlerini bekliyoruz
3 e yaklasmst ben kiloyu sorun etmiorm hc ilk kixim 38+3 te 2600 dogdu ck guzel toparladi kendni zayf bebek daha cBuk buyuyo okdr kustumki saglikli ciksin yeter diorm vallaGelişimi iyiyse sıkıntı olmaz sonuçta daha erken normal doğanlar da var. En son kaç kiloydu. Ben bu aralar baya taktım bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?