2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim eşimde simdiden 3.için ne vaatler veriyor :)) hayırlısı tabi

Evlendiğimde hayalim 2 kız 1 erkek üç çocuğum olsundu. Sonra kızım doğdu 1 yaşına kadar kolik ağlamaları gece uykusuzluk gündüz kucak derken ben 2.çocuktan da vazgeçmiştim. Sonra kızım 3,5 yaşına gelince kardeşi olsun kardeş sevgisini bilsin dedik. O da düşündüğümüz ay ikiz oldu 1 kız 1 erkek Rabbim herkese hayalini yaşatsın kimseyi çok istediği şeylerle imtihan etmesin Amin

Öyle bir mamayı nasıl satıyorlar ki?? Genelde çoğu yerde son kullanma tarihi yazıyor ama yinede çok yakında geri verilir, ben eczane ile uğraşmamak icin almak istiyorum
Bilmem ki mayıs annelerinde yazmışlardı ben aldım ama bebeğim süt emiyor sadece 3 hafta kullanma tarihi var yazık oldu falan diye

Yenidoğan çekimini çok istiyorum ama çok da korkuyorum ya. Kargoyu hiç hatırlayamıyorum canım ya
Fotoğrafcıyla konuştum dezenfekte ediyorlar mış stüdyoyu kıyafetleri yıkıyorlarmış maskeyle çalışıyorlarmış anne baba dışında kimseyi almıyorlarmış. Ben şeyi de begendim fotoğrafcıyı eve çağırıp evde de çekim yapılıyormuş bebeğin odasında onlar da bi kaç aksesuar getirip. Ben annemler de olduğum için odam yok olsa eve davet ederdim imkanın varsa böyle de yapabilsin

Bunları kendiniz için yapacaksınız demi,misafır kabul etmeyi düşünuyo musunuz?
Malesef kabul etmeyi düşünmüyorum kendimiz için ama tabi eşimin ailesi ve kendi ailem hariç . Acil durumlarda yetisemedigimiz zamanlarda hazır olsun benim iki daha çocuk olunca hemen kullanmak için yapicam

Doktor ole istedi gelsmi iyi dedi bde ben hala kusuyorm cok kotu gecrdm gebeligi hep kusarak agir bulanti ilaclaryla daha fazla zulum cektrmeyelm dedi
Gelişimi iyiyse sıkıntı olmaz sonuçta daha erken normal doğanlar da var. En son kaç kiloydu. Ben bu aralar baya taktım bu konuya

Bende aynı inşallah iki kız bı erkek

Hımm mayıs annelerinde bi bayan bebeğim süt emiyor boşuna aldım 3 hafta var son kullanma tarihine demişti ondan dedim canım bende
Son kullanma tarihi yakın olan paket almisdir canım . 2021 de benimkinin skt si .ama açılınca 2 veya 3 hafta maksimum galiba sonra bayatliyor

Selam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.

Ha birde bebeğim bir hafta önden gidiyor 35 haftalık gözüküyor kilosu 2700 gr ayrıca başı yukarda aşağı inermi sezeryan olmak istemiyorumm

Günaydın böbreğine neden bakıcağını bilemedim. Ama iğneyi ilk doğumdan hemen sonra bende olmuştum, bir daha ki gebeliklerde herhangi bir kusur olmasın diye vuruyolar. Korkulcak bişey yok. Annemde olmuş bende 2. Çocuğum. Benden sonra 2 tane var. 1 abim var hepimiz zehir gibiyiz maşallah. Korkma hiç. İğneni olmalısın bence negatif gruptaysan

Gelişimi iyiyse sıkıntı olmaz sonuçta daha erken normal doğanlar da var. En son kaç kiloydu. Ben bu aralar baya taktım bu konuya
3 e yaklasmst ben kiloyu sorun etmiorm hc ilk kixim 38+3 te 2600 dogdu ck guzel toparladi kendni zayf bebek daha cBuk buyuyo okdr kustumki saglikli ciksin yeter diorm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…