Olayım da olmasına doğumdan önce yani şimdi iğne yapalım diyor doğumdan sonra yapılıyor diye biliyorumGünaydınböbreğine neden bakıcağını bilemedim. Ama iğneyi ilk doğumdan hemen sonra bende olmuştum, bir daha ki gebeliklerde herhangi bir kusur olmasın diye vuruyolar. Korkulcak bişey yok. Annemde olmuş bende 2. Çocuğum. Benden sonra 2 tane var. 1 abim var hepimiz zehir gibiyiz maşallah. Korkma hiç. İğneni olmalısın bence negatif gruptaysan
İlk iğneyi 28. Hafta da olman lazımdı canım oldun mu ? Doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna bakılıyor anneninki gibi negatifse iğne olmicaksin . Babaya cekmisse iğne vurulman lazım sonraki gebeliklerde bebeği korumak için. Benimde var kan uyuşmazlığım .iki çocuğumda da böyle oldu iğne . Böbrek için ise bazen büyük veya sınırda olculebiliyor herşey yolunda mı diye bakmak istemiştir benceSelam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.
İnşallah iner belli olmaz son vakitlerde dönen de var donmeyende hakkında hayırlısı olsunHa birde bebeğim bir hafta önden gidiyor 35 haftalık gözüküyor kilosu 2700 gr ayrıca başı yukarda aşağı inermi sezeryan olmak istemiyorumm
28. Hafta olman lazımdı . Koruyulugu 12 hafta yani doğuma kadar. Hiç. Olmaduysan ondan ister tabi olmanda bı sakınca yok bence Dr ne diyorsa onu yapOlayım da olmasına doğumdan önce yani şimdi iğne yapalım diyor doğumdan sonra yapılıyor diye biliyorum
Allah şifa versin, sağlıkla kucağına alirsin inşallahDoktor ole istedi gelsmi iyi dedi bde ben hala kusuyorm cok kotu gecrdm gebeligi hep kusarak agir bulanti ilaclaryla daha fazla zulum cektrmeyelm dedi
Amin amin insallahhEvlendiğimde hayalim 2 kız 1 erkek üç çocuğum olsundu. Sonra kızım doğdu 1 yaşına kadar kolik ağlamaları gece uykusuzluk gündüz kucak derken ben 2.çocuktan da vazgeçmiştim. Sonra kızım 3,5 yaşına gelince kardeşi olsun kardeş sevgisini bilsin dedik. O da düşündüğümüz ay ikiz oldu 1 kız 1 erkekRabbim herkese hayalini yaşatsın kimseyi çok istediği şeylerle imtihan etmesin Amin
Galiba kast ettiği şey şu kutu açıldıktan sonra 1 ay içinde bitirilmesi gerekir. Emiyorsa tabi öyle yazik olduğunu düşünebilir, bunuda göze almak gerekir. Yada lazım olunca alicaksin. Bebek alışverişlerinde alıpta kullanılmayan şeyler olabiliyor malesef, giysiden beze,biberondan emzige kadar hatta beşik bileBilmem ki mayıs annelerinde yazmışlardı ben aldım ama bebeğim süt emiyor sadece 3 hafta kullanma tarihi var yazık oldu falan diye
Bende öyle diyorum, bari su zamanlar geçsin :) çünkü insan bi zaman sonra bebek sevmeyi özlüyor:)Önce bu günlerin unutulması lazım bence :))
Selam herkese. Dün kontrole gittik aklıma iki şey takıldı ve uykumu kaçırdı bunu sizlere sormak istiyorum kızlar. Ultrasonda doktor doğumdan iki hafta sonra bebeği getir bobregine bakicam dedi neden dedim bi sorun yok dedi. Acaba neden doğumdan iki hafta sonra bebeğin bobregine bakacak bu arada oğlum olacak allahın izniyle. Ikinci sorum ise kan uyuşmazlığı. Ilk gebeliğim ve bundan yaklaşık iki üç ay önce doktor bi kan testi yapti sonuca gore dogumdan sonra kan uyuşmazlığı icin bi iğne yapıcaz demisti. Neyse dün herzaman ki doktorum yoktu başka bi doktora gözüktüm ama o bu asiyi olmamı istedi daha önce ki hiç bi doktor istememişti bu neden istedi.
Ben de düşünüyorum yenidoğan çekimi. Korkuyorum da bir yandan ama hatıra kalsın istiyorum. Zaten doğuma giremiyorlar. Oda süsleme yok. Gelen giden yok. Hiç bir kutlama yapamıyoruz. Bari şirin güzel hatıralarımız olsun.Hastaneye kesin almıcaklardanyenidoğan çekimini diyorum.yapıp yapmamakta kararsızım. Siz yaptırcsk mısınız?
Ben bilmem etmiş bulundum dua,hamile duası da kabul olur derlerŞu zor hamilelik ve karantina günlerinden sonra düşüncesi bile ürkütücü :)) 3. Çocuğun
Ben şuan 34+6 yim 32.haftaya kadar basasagidaydi ama sonra ilginç bir şekilde döndü şuan başı yukarda, doktorlar tam bişey diyemıyorlar donende var donmeyende, o yüzden bende sezeryan fikrine alıştırıyorum kendimiHa birde bebeğim bir hafta önden gidiyor 35 haftalık gözüküyor kilosu 2700 gr ayrıca başı yukarda aşağı inermi sezeryan olmak istemiyorumm
Hastanelerın etrafı ful eczane, lazım olursa ulasamaz mıyız mamaya , ben almadım cantama amaHımm mayıs annelerinde bi bayan bebeğim süt emiyor boşuna aldım 3 hafta var son kullanma tarihine demişti ondan dedim canım bende
Bende öyle düşündüm başta ama kapalı bir zamana denk gelebilir, nöbetçi aramakla uğraşmamak için, birde eczaneler de şuan çok mikroplu yerler mümkün olduğunca girmemek lazım. Önceden alıp temizleyip yanıma alirim. 1 numara 6 aya kadar kullanılabiliyor tabi açılmazsa, kutu açıldığında 1 ay süresi var.Hastanelerın etrafı ful eczane, lazım olursa ulasamaz mıyız mamaya , ben almadım cantama amabilemedım şimdi
Yok benim öyle bişey değil ya inşallah sağlıklı doğumlarımız olurYeri daraldı, doğuma hazırlık yapıyor. Ben su dolu balon bacak aramda yürüyorum gibi hissediyorum.
ya eğer yaptıramazsam evde çekerim diyorum birkaç poz diyorum ama bilemedim..neyse son günlerde bakarız artık duruma göreFotoğrafcıyla konuştum dezenfekte ediyorlar mış stüdyoyu kıyafetleri yıkıyorlarmış maskeyle çalışıyorlarmış anne baba dışında kimseyi almıyorlarmış. Ben şeyi de begendim fotoğrafcıyı eve çağırıp evde de çekim yapılıyormuş bebeğin odasında onlar da bi kaç aksesuar getirip. Ben annemler de olduğum için odam yok olsa eve davet ederdim imkanın varsa böyle de yapabilsin
evet herseyi ipral oldu hersey içimde kaldı.hamile fotomuz yok doğru düzgün dışarı cıkamadığımızdan bari bu olsn istiyorum ama bakalaım.Ben de düşünüyorum yenidoğan çekimi. Korkuyorum da bir yandan ama hatıra kalsın istiyorum. Zaten doğuma giremiyorlar. Oda süsleme yok. Gelen giden yok. Hiç bir kutlama yapamıyoruz. Bari şirin güzel hatıralarımız olsun.
ilk 15 gün içinde yapmalı diyorlar. Bakalım bebeğim sağlıkla gelsin de. Tüm şartlar uygun olursa yaparım
Ne zamana kadar dönmezse alırlar? 38 de atıyorum hala dönmemişse alalım der mi doktorlar?Ben şuan 34+6 yim 32.haftaya kadar basasagidaydi ama sonra ilginç bir şekilde döndü şuan başı yukarda, doktorlar tam bişey diyemıyorlar donende var donmeyende, o yüzden bende sezeryan fikrine alıştırıyorum kendimi
Ben de almadım mama. Hem psikolojik olarak kendimi emzirmeye sartlamak için, hem de ihtiyaç olursa bi şekilde bulunur diye düşündüm ..Hastanelerın etrafı ful eczane, lazım olursa ulasamaz mıyız mamaya , ben almadım cantama amabilemedım şimdi
Hastanedeyken pamuk ve alkol bazlı dezenfektanla dezenfekte edip cantana öyle koyarsın canımKızlar mama çabuk bozuluyor. Ben mama kabı alıp öyle birgünlük götürecektim. Annem onlar kutudan çıktı mı çabuk bozuluyor dedi. Hastaneye götürdüğümü eve getirmek istemedim. Ama şimdi mecbur kutusu ile alacağım yanıma. Aptamilin 1 numara, en küçük kutusu 65 lira.
ya eğer yaptıramazsam evde çekerim diyorum birkaç poz diyorum ama bilemedim..neyse son günlerde bakarız artık duruma göre
evet herseyi ipral oldu hersey içimde kaldı.hamile fotomuz yok doğru düzgün dışarı cıkamadığımızdan bari bu olsn istiyorum ama bakalaım.
Ne zamana kadar dönmezse alırlar? 38 de atıyorum hala dönmemişse alalım der mi doktorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?