2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
39 40 a kadar yolu var dedi doktor hatta doğum sancisiyla dönen bile oliyor dedi ama benim daha önce erken dogumum olduğu için bununda erken gelme ihtimali var. Ben büyük ihtimal artık sezaryen olurum diye dusunuyorum, o yüzden bi dahaki gittiğimde tarihi konusucaz, 38 istiyorum ama bakalım ne der

Ben de Ben de 38 düşünüyorum, eşimin daha mecburi hizmeti başlayacak, covid yüzünden ertelenmisti her an tekrar başlayabilir atamalar, uzatıp riske atmayayım diyorum ... her şey üst üste geliyor cidden .

Bayanlar hasteneden geldim şimdi kontrolüm vardı yasak olduğu içim malum bomboştu hastane o yönden çok iyidi 36+4teyim 3 kilo olmuş bizim oğlan kafasıda aşağıdayımış nstye bağlandım ilk defa sonucu doktora verdim bişe demedi 8 gün sonra yine çağırdı nst için , birde siz karın ölçüsü baş ölçüsü falan soruyorsunuz doktora ya ben hiç bişey sormuyorum ya normal mi diyorum evet herşey normal diyo tamam , sormammı gerek acaba diye düşündüm ?

Ben de
Ben de 38 düşünüyorum, eşimin daha mecburi hizmeti başlayacak, covid yüzünden ertelenmisti her an tekrar başlayabilir atamalar, uzatıp riske atmayayım diyorum ... her şey üst üste geliyor cidden .
Ilk gebeliği genelde 39 da yapıyorlar ama istek üzerine 38 olursa çok iyi olur :) senin kendi tercihindi değil mi sezaryen? Özel bir sebebi var mi? Mecburi hizmette zor inşallah bebiş doğduktan sonra ataması olur

Kızlar rahim agzı boyunuz kac benım 3.16 cm doktor kısalmıs dedi cok korktum yasayan var mı
Benim 11. Haftadan beri özellikle ölçülüyor riskim olduğu için. O zamanlarda bile en iyi çıkan değerim buydu sanırım. Kaç haftadır da ölmüyor artık gerek yok diye. Yani bence bu boy gayet iyi haftan göre

Şükür canım kızıma hamile kalmadan önce doktor yumurta sayımın az olduğunu erken menopoza gireceğimi söylemişti. Vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır yumurtalarını dondur demişti. O ay tüp bebek merkezi araştırırken Rabbim'in mucizesi kendiliğinden geldi. Bu seferde yine deneyelim bakalım dediğimiz ay ikiz nasip etti Rabbim çift yumurta ikizi.

Ay benimki keşke sağlıkl 38 de gelse artık çok sabırsızlanıyorum. Bugün herşeyinibitirdik eksik son bikaç şeyde tamam.çantasını kapattım artık. Bi heyecan sardı. Kafası dönmezse nasıl olur onu bilemiyorum tabi. 36+3 de haftaya çarşamba kontrolüm var bakalım ne dicek doktor

Ben doktora sormuyorum canım ,dr genel bişi soyluyo ; işte kan akışı iyi ,suyu iyi vs gıbı seyler,kılosu uyumlu vs . Ben cıktıktan sonra ultrason kagıdından bakıyorum ölculere;genelde 1-2 haftadan fazla fark yoksa sıkıntı yok bence cok ta ılgılenmene gerekyok,hrpsi stres kaynagı .nst de sancın çıktı mı ? Ben hissedılmeyen sancım var mı diye merak edıyodum amacihazla 10-12 gibi şeyler okudum o çok yuksek olursa sancı varmıs. Dr a sancım yoksa erken dogum riskım yokmu yani dedin,nst ye gore oyle ama hiç bellı olmaz ,herhangi bir agrıda mutlaka gel dedi

Yaaa gercekten mi harika bi hikaye maşallah ben 35 yaşımdayım , bu ilk cocugumuz olcak. 3 yıl gelmedi nazlı kız.. Aslında sırf cok ara vermemek ikinci cocugu yapmak için normal dogum istıyorum ,ama tabıkı şartlamıyorum kendimi kızım ve benım için nasıl hayırlı olcaksa.

Kaç yaş olcak araları?

Tesekkür ederim cok Sagolun içim biraz daha rahatladı dinleniyorum inş kısalmaz

Aynen canım açılmış halinide kast etmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…