39 40 a kadar yolu var dedi doktor hatta doğum sancisiyla dönen bile oliyor dedi ama benim daha önce erken dogumum olduğu için bununda erken gelme ihtimali var. Ben büyük ihtimal artık sezaryen olurum diye dusunuyorum, o yüzden bi dahaki gittiğimde tarihi konusucaz, 38 istiyorum ama bakalım ne derya eğer yaptıramazsam evde çekerim diyorum birkaç poz diyorum ama bilemedim..neyse son günlerde bakarız artık duruma göre
evet herseyi ipral oldu hersey içimde kaldı.hamile fotomuz yok doğru düzgün dışarı cıkamadığımızdan bari bu olsn istiyorum ama bakalaım.
Ne zamana kadar dönmezse alırlar? 38 de atıyorum hala dönmemişse alalım der mi doktorlar?
Merhaba, aslında 3 anne erken doğum yaptı, 30. 31. Ve 33.haftalarda, ondan sonra henüz doğum olmadi bekliyoruzKızlar merhaba❤ Hepinize,hepimize saglikli dogumlar diliyorum.
Dogum yapan oldu mu hic aranızda Haziran annesi olarak?
Allah insallah hepimize saglikla büyütmek nasip etsin yavrularimiziMerhaba, aslında 3 anne erken doğum yaptı, 30. 31. Ve 33.haftalarda, ondan sonra henüz doğum olmadi bekliyoruz
Aynen canim pamuk koydum çantama bakalım nasıl olacakHastanedeyken pamuk ve alkol bazlı dezenfektanla dezenfekte edip cantana öyle koyarsın canım
Ben de 38 düşünüyorum, eşimin daha mecburi hizmeti başlayacak, covid yüzünden ertelenmisti her an tekrar başlayabilir atamalar, uzatıp riske atmayayım diyorum ... her şey üst üste geliyor cidden .39 40 a kadar yolu var dedi doktor hatta doğum sancisiyla dönen bile oliyor dedi ama benim daha önce erken dogumum olduğu için bununda erken gelme ihtimali var. Ben büyük ihtimal artık sezaryen olurum diye dusunuyorum, o yüzden bi dahaki gittiğimde tarihi konusucaz, 38 istiyorum ama bakalım ne der
Ilk gebeliği genelde 39 da yapıyorlar ama istek üzerine 38 olursa çok iyi olur :) senin kendi tercihindi değil mi sezaryen? Özel bir sebebi var mi? Mecburi hizmette zor inşallah bebiş doğduktan sonra ataması olurBen de
Ben de 38 düşünüyorum, eşimin daha mecburi hizmeti başlayacak, covid yüzünden ertelenmisti her an tekrar başlayabilir atamalar, uzatıp riske atmayayım diyorum ... her şey üst üste geliyor cidden .
Ilk bebek mi?Bana vermedi ama her defasında 38. Haftadan sonra ne zaman istersen diyor
Benim 11. Haftadan beri özellikle ölçülüyor riskim olduğu için. O zamanlarda bile en iyi çıkan değerim buydu sanırım. Kaç haftadır da ölmüyor artık gerek yok diye. Yani bence bu boy gayet iyi haftan göreKızlar rahim agzı boyunuz kac benım 3.16 cm doktor kısalmıs dedi cok korktum yasayan var mı
Amin amin insallahhBende tam aynısını istiyorum. Benimde kızım çok kardeş istedi, olmadığı için üzülüyordu, geçen sene 5 aylık bi düşüğüm oldu erkek, ömrü o kadar mis şimdide kızımızı bekliyoruz, inşallah sağlıkla gelir ama ikiz olması çok olması çok güzel olmuş, biraz daha riskli ama bi kerede kurtuluyorsun
Ay benimki keşke sağlıkl 38 de gelse39 40 a kadar yolu var dedi doktor hatta doğum sancisiyla dönen bile oliyor dedi ama benim daha önce erken dogumum olduğu için bununda erken gelme ihtimali var. Ben büyük ihtimal artık sezaryen olurum diye dusunuyorum, o yüzden bi dahaki gittiğimde tarihi konusucaz, 38 istiyorum ama bakalım ne der
Ben doktora sormuyorum canım ,dr genel bişi soyluyo ; işte kan akışı iyi ,suyu iyi vs gıbı seyler,kılosu uyumlu vs . Ben cıktıktan sonra ultrason kagıdından bakıyorum ölculere;genelde 1-2 haftadan fazla fark yoksa sıkıntı yok bence cok ta ılgılenmene gerekyok,hrpsi stres kaynagı .nst de sancın çıktı mı ? Ben hissedılmeyen sancım var mı diye merak edıyodum amacihazla 10-12 gibi şeyler okudum o çok yuksek olursa sancı varmıs. Dr a sancım yoksa erken dogum riskım yokmu yani dedin,nst ye gore oyle ama hiç bellı olmaz ,herhangi bir agrıda mutlaka gel dediBayanlar hasteneden geldim şimdi kontrolüm vardı yasak olduğu içim malum bomboştu hastane o yönden çok iyidi36+4teyim 3 kilo olmuş bizim oğlan kafasıda aşağıdayımış nstye bağlandım ilk defa sonucu doktora verdim bişe demedi 8 gün sonra yine çağırdı nst için , birde siz karın ölçüsü baş ölçüsü falan soruyorsunuz doktora ya ben hiç bişey sormuyorum ya normal mi diyorum evet herşey normal diyo tamam , sormammı gerek acaba diye düşündüm ?
Yaaa gercekten mi harika bi hikayeŞükür canım kızıma hamile kalmadan önce doktor yumurta sayımın az olduğunu erken menopoza gireceğimi söylemişti. Vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır yumurtalarını dondur demişti. O ay tüp bebek merkezi araştırırken Rabbim'in mucizesi kendiliğinden geldi. Bu seferde yine deneyelim bakalım dediğimiz ay ikiz nasip etti Rabbimçift yumurta ikizi.
Kaç yaş olcak araları?Şükür canım kızıma hamile kalmadan önce doktor yumurta sayımın az olduğunu erken menopoza gireceğimi söylemişti. Vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır yumurtalarını dondur demişti. O ay tüp bebek merkezi araştırırken Rabbim'in mucizesi kendiliğinden geldi. Bu seferde yine deneyelim bakalım dediğimiz ay ikiz nasip etti Rabbimçift yumurta ikizi.
Tesekkür ederim cok Sagolun içim biraz daha rahatladı dinleniyorum inş kısalmazBenim 11. Haftadan beri özellikle ölçülüyor riskim olduğu için. O zamanlarda bile en iyi çıkan değerim buydu sanırım. Kaç haftadır da ölmüyor artık gerek yok diye. Yani bence bu boy gayet iyi haftan göre
Açıncaki halinide kas etmiş olabilir aynenSon kullanma tarihi yakın olan paket almisdir canım . 2021 de benimkinin skt si .ama açılınca 2 veya 3 hafta maksimum galiba sonra bayatliyor
Aynen canım açılmış halinide kast etmiş olabilirGaliba kast ettiği şey şu kutu açıldıktan sonra 1 ay içinde bitirilmesi gerekir. Emiyorsa tabi öyle yazik olduğunu düşünebilir, bunuda göze almak gerekir. Yada lazım olunca alicaksin. Bebek alışverişlerinde alıpta kullanılmayan şeyler olabiliyor malesef, giysiden beze,biberondan emzige kadar hatta beşik bileherşey bir risk :)
Bende almadım lazım olunca eczanelerden alınır diye koymadımHastanelerın etrafı ful eczane, lazım olursa ulasamaz mıyız mamaya , ben almadım cantama amabilemedım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?