- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Bebisin boynunda kordon varmış o da sebep ama ben de sezaryen istiyordum zaten :)Ilk gebeliği genelde 39 da yapıyorlar ama istek üzerine 38 olursa çok iyi olur :) senin kendi tercihindi değil mi sezaryen? Özel bir sebebi var mi? Mecburi hizmette zor inşallah bebiş doğduktan sonra ataması olur
Evet canım ilkIlk bebek mi?
Kordon çözülmedi mi canım,halen duruyor muBebisin boynunda kordon varmış o da sebep ama ben de sezaryen istiyordum zaten :)
Yaaa gercekten mi harika bi hikayemaşallah ben 35 yaşımdayım , bu ilk cocugumuz olcak. 3 yıl gelmedi nazlı kız.. Aslında sırf cok ara vermemek ikinci cocugu yapmak için normal dogum istıyorum ,ama tabıkı şartlamıyorum kendimi kızım ve benım için nasıl hayırlı olcaksa.
Benimde kontrol haftaya çok sabırsızlanıyorum 3 hafta oldu gideli merak ediyorumAy benimki keşke sağlıkl 38 de gelseartık çok sabırsızlanıyorum. Bugün herşeyinibitirdik eksik son bikaç şeyde tamam.çantasını kapattım artık. Bi heyecan sardı. Kafası dönmezse nasıl olur onu bilemiyorum tabi. 36+3 de haftaya çarşamba kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
Valla sancım çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ki doktor bişey demedi kağıdı aldı tamam, evet kalp işaretli bi yer vardır birde dediğin gibi grafik işareti gösteren bişey o max 23 falan oldu bende bakmıştım.Ben doktora sormuyorum canım ,dr genel bişi soyluyo ; işte kan akışı iyi ,suyu iyi vs gıbı seyler,kılosu uyumlu vs . Ben cıktıktan sonra ultrason kagıdından bakıyorum ölculere;genelde 1-2 haftadan fazla fark yoksa sıkıntı yok bence cok ta ılgılenmene gerekyok,hrpsi stres kaynagı .nst de sancın çıktı mı ? Ben hissedılmeyen sancım var mı diye merak edıyodum amacihazla 10-12 gibi şeyler okudum o çok yuksek olursa sancı varmıs. Dr a sancım yoksa erken dogum riskım yokmu yani dedin,nst ye gore oyle ama hiç bellı olmaz ,herhangi bir agrıda mutlaka gel dedi
Bilmiyorum ki muayeneye gitmedim daha o zamandan beri .. umarım cözülmüstürKordon çözülmedi mi canım,halen duruyor mu
İnşallah çözülmüştürBilmiyorum ki muayeneye gitmedim daha o zamandan beri .. umarım cözülmüstür
Şükür canım kızıma hamile kalmadan önce doktor yumurta sayımın az olduğunu erken menopoza gireceğimi söylemişti. Vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır yumurtalarını dondur demişti. O ay tüp bebek merkezi araştırırken Rabbim'in mucizesi kendiliğinden geldi. Bu seferde yine deneyelim bakalım dediğimiz ay ikiz nasip etti Rabbimçift yumurta ikizi.
Büyük ihtimal:)Aynen canım açılmış halinide kast etmiş olabilir ☺
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, ben basta hiç düşünmüyordum ama bebek ters olunca düşündükçe alıştım, şimdi dönsede normal istemiyorum :)Bebisin boynunda kordon varmış o da sebep ama ben de sezaryen istiyordum zaten :)
Ben sezaryen fikrine çok alıştım, başta düşünmüyordum hiç ama suan bebek dönsede sezaryen istiyorum, bende cumaya randevu aldım, doktorla konusucak 38 de istediğimi soylicem bakalım benimkide ne diyecek :)Ay benimki keşke sağlıkl 38 de gelseartık çok sabırsızlanıyorum. Bugün herşeyinibitirdik eksik son bikaç şeyde tamam.çantasını kapattım artık. Bi heyecan sardı. Kafası dönmezse nasıl olur onu bilemiyorum tabi. 36+3 de haftaya çarşamba kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
Alttaki 23 yazan yer sancıyı gösteren yer, demekki sancin çıkmamış, benimde 10 civariydiValla sancım çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ki doktor bişey demedi kağıdı aldı tamam, evet kalp işaretli bi yer vardır birde dediğin gibi grafik işareti gösteren bişey o max 23 falan oldu bende bakmıştım.
Haber et bize deBen sezaryen fikrine çok alıştım, başta düşünmüyordum hiç ama suan bebek dönsede sezaryen istiyorum, bende cumaya randevu aldım, doktorla konusucak 38 de istediğimi soylicem bakalım benimkide ne diyecek :)
Normal dogum aslında çok çocuk sahibi olabilme potansiyeli taşıyan kadınlarda tabii ki iyi oluyor, yoksa normalin de sezaryenin de kendi içinde pozitif ve negatif yanları birbirine denk bence :)Hakkında hayırlısı olsun inşallah, ben basta hiç düşünmüyordum ama bebek ters olunca düşündükçe alıştım, şimdi dönsede normal istemiyorum :)
Hala şımarık mı kızın,sanıyorum çok hareketliydi?
Ya ne yoga ne pilates ne nefes tekniği ne yürüyüş yaptık,normal dogurabılır mıyız bilmıyorum hiçNormal dogum aslında çok çocuk sahibi olabilme potansiyeli taşıyan kadınlarda tabii ki iyi oluyor, yoksa normalin de sezaryenin de kendi içinde pozitif ve negatif yanları birbirine denk bence :)
Ama ben bu yaştan sonra heralde en fazla bi kez daha hamile kalırım diye düşünüyorum
Seninde haberlerini bekliyoruz :)Haber et bize de
Normal dogum aslında çok çocuk sahibi olabilme potansiyeli taşıyan kadınlarda tabii ki iyi oluyor, yoksa normalin de sezaryenin de kendi içinde pozitif ve negatif yanları birbirine denk bence :)
Ama ben bu yaştan sonra heralde en fazla bi kez daha hamile kalırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?