2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ilk gebeliği genelde 39 da yapıyorlar ama istek üzerine 38 olursa çok iyi olur :) senin kendi tercihindi değil mi sezaryen? Özel bir sebebi var mi? Mecburi hizmette zor inşallah bebiş doğduktan sonra ataması olur
Bebisin boynunda kordon varmış o da sebep ama ben de sezaryen istiyordum zaten :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şükür bu günümüze. 1 yıla iki sezeryan olanda var hangisi senin ve minik kuzun için hayırlısı ise o olsun inşallah. Gönlüne göre olsun aralarında 4 yaşa yakın olacak inşallah

Benimde kontrol haftaya çok sabırsızlanıyorum 3 hafta oldu gideli merak ediyorum

Valla sancım çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ki doktor bişey demedi kağıdı aldı tamam, evet kalp işaretli bi yer vardır birde dediğin gibi grafik işareti gösteren bişey o max 23 falan oldu bende bakmıştım.

O kadar çok insanin başına geliyor ki aslında böyle durumlar, gerçekten mucize, aslında her gebelik öyle ama kolay olunca insan anlayamıyor benimde ikiz kiz kardeşim var, güzel bir durum, hep arkadasin olmus oluyor sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah

Ben sezaryen fikrine çok alıştım, başta düşünmüyordum hiç ama suan bebek dönsede sezaryen istiyorum, bende cumaya randevu aldım, doktorla konusucak 38 de istediğimi soylicem bakalım benimkide ne diyecek :)

Alttaki 23 yazan yer sancıyı gösteren yer, demekki sancin çıkmamış, benimde 10 civariydi

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, ben basta hiç düşünmüyordum ama bebek ters olunca düşündükçe alıştım, şimdi dönsede normal istemiyorum :)
Normal dogum aslında çok çocuk sahibi olabilme potansiyeli taşıyan kadınlarda tabii ki iyi oluyor, yoksa normalin de sezaryenin de kendi içinde pozitif ve negatif yanları birbirine denk bence :)
Ama ben bu yaştan sonra heralde en fazla bi kez daha hamile kalırım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Ya ne yoga ne pilates ne nefes tekniği ne yürüyüş yaptık,normal dogurabılır mıyız bilmıyorum hiç ozellıkle nefes tekniği bilmemembeni gerıyo baya..

Benim normal dogumum sezaryenden kötüydü, doğumdan sonra plesanta düşmedi diye yeniden suni sanci verdiler, karnıma dokunamıyordum öyle aciyordu ki,doktorlar doğumda çok hırpalamışlardı, tirnak izlerimiz karnına cıktı demişti doktor, yürüme bile yürüyemiyordum, yeniden bi daha operasyon geçirdim filan, daha bi sürü şey 9 günlük hastane sureci, duzelebilecegimden umudum kalmamisti bi ara, aynı şeyleri yine yasama ihtimali olduğu halde ilk başta normal düşünüyordum ama düşündükçe çok zor geldi. Bende bundan sonra ya hiç yada 1 düşündüğüm için böylesini uygun gordum. Bakalim birde doktorla konuşalım, ne diyecek,Inşallah sağlıkla gelirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…