2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Her seferınde oyle birşey olcak diye bişey yok, hayırlısı,bu sefer kolay olur belki.bence bişeye odaklanmamak lazım,hangisi hayırlı saglıklı kolay olcaksa o sekılde nasip olsun hepimize

Ya ne yoga ne pilates ne nefes tekniği ne yürüyüş yaptık,normal dogurabılır mıyız bilmıyorum hiç ozellıkle nefes tekniği bilmemembeni gerıyo baya..
Evde yürüyorum ben artık baktım bu çocuk oturduğum yerden dönmeyecek.hayır pişates yapıyorum o kdar squat boşa gidecek

Geçmiş olsun canım ya, valla ben de hem staj donemlerimde hem de sonrasında çalışırken falan çok girdim normal doğuma ve biraz travmatik etkisi var bilincaltima izlerken küçük bayginliklar gecirmisligim bile var

Ya ne yoga ne pilates ne nefes tekniği ne yürüyüş yaptık,normal dogurabılır mıyız bilmıyorum hiç ozellıkle nefes tekniği bilmemembeni gerıyo baya..
Eskiler de nefes tekniği vs bilmiyormuş canım ona çok takılma bence :) kadın doğumcu arkadaşımın söylediği şey, bi kadın nasıl dogurabilecegini hissediyorsa genelde de öyle oluyor, kararlılık önemli :)

Her seferınde oyle birşey olcak diye bişey yok, hayırlısı,bu sefer kolay olur belki.bence bişeye odaklanmamak lazım,hangisi hayırlı saglıklı kolay olcaksa o sekılde nasip olsun hepimize
Geçen seneki 5 aylık dusugumden sonrada yine plesantam yapışık kaldı, bi daha kürtaj olmam gerekti malesef. Tabiki inşallah bu sefer olmaz ama riskim var yinede

Kaç squat yapıyorsun ve kaç dk yuruyorsun canım , inşallah dönmüştğr yada döner,gönlune gore olsun
Amin canım.yürüyüşü 2 gündür yapıyorum. 2 km yürüyorum evde elimde telefonla:) hatta suan odadan odaya:) sabahda yarım saat tüm trimserlar için hamile yogası diye bi video var 5. Aydan beri yapabildiğim kadar onu yapıyorum. O videoda 2 kere squat yaptırıyor 20+20 40 adet. Bu haftaya kadar çok rahat yapıyordum ama şimdi bazen zorluyor kendimi iyi hissediyorsam yapıyorum.ama bir gün yapmadıysam diğer gün kesin yapıyorum ki hamlamayayım. Bu çocuk dönmezse çıkıncı poposuna vurcam

Tesekkurler, Çok doğrudur benimde yasadiklarim travma yaptı peki uzmanlık seçtin mi? Cerrahi bölümlerde de aynısı olur mu acaba? 2.sınıftaydı galiba kadavralar parçalanıyor ya, o zamanda bazıları baya etkileniyormus :) tabi zamanla alışılıyor herhalde

Evet seçtim asistanligimi da mecburi hizmetimi de bitirdim hatta :) zaten biraz da o dönemler yüzünden ancak çocuk sahibi olabiliyoruz.

Benim ilki sezeryan oldugundan, bu doğumun da sezeryan olacak. Doktorum hep 39. Hafta doldugunda almayi dusunuyor. Hatta 38 degil mi diye sordum. Artik 39da aliyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…