Benim eylülde babam ilk defa evime yaşadığım şehire gelmişti hiç bir sıkıntısı hastalığı yoktu. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da ikiz olduğunu öğrendim babam duyunca ağlamış annem demişti. Ocak ayında kanser teşhisi konuldu malesef ve 4 ay dayanabildidoktorum riskli demesine rağmen 2 kere İstanbula yanına gittim sonrasında da vefat edince memlekete götürdü eşim 12 saatlik yola 30 haftalık hamileyken. Şükür bir sorun olmadı ama çok içime attım annem bana bişey olacak diye korktu ben güçlü durmaya çalıştım. Hala inanamıyorum gerçekten Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin torunlarına evlatlarına uzun ömürler sağlıklar versin inşallah
Kizlar hic morelim yok resmen deminden beri agliyorum esim ile tartistik asiri gergin iki üç gündür kalbimi kiriyor bugün de sürekli kalbimi kirdi magazada araba bakicaz hemen baktığımızı begenip alip.cikmamizi istiyor ben begenmedim fiyatlati düşük olanlar cok vasat digerleri de cok pahali öyle kaldi magazadan birseyler bakicam beklemiyor hadi hadi.. Ya beni anlamasi gerekmezmi benim gerginligim zaten bana yetiuor bilmiyorum gereksizmi alinganlik yapıyorum ama bir sey diyorum ters cevap vermeler ay hic böyle olmazdi ilk defa böyle
Sanirim ben alinganlik yapiyorum bilmiyorum ne düsünücegimi okadar karmasik duygular ki sanirim bide dogum stresi var.. Tamam oda gergin anliyorum ama keske bizi de anlasalar. Doğumu biz yapicaz bebise biz bakicaz annelik daha bi sorumluluk istiyor gercekten okadar kırıldım ki bir yanim git özür dile diyor diğer yanim hayir asla.gitme onun seni anlamasi lazim.sonucta senin kalbini kırdı diye düşünüyorum;((Eğer bu herzamanki hali değilse, belki onda da doğum stresi olabilir çünkü babalar içinde bir bilinmezlik oluyor, heyecanlanıp endişe duyabiliyorlar. Birde erkeklerin cogu alışverişi sevmiyor, onlara kalsa ilk gördükleri şeyi alıp çıkarlar, 2 dk da bitirirler, bide şimdi virüs olması ekstra hassas yapmış olabilir. Tabi aslında daha anlayışlı olması gerekir ama malesef hepsi olamıyorsen yinede canini sikmamaya çalış, şuan hormonlar tavan, insani çok dengesiz yapıyor
Yani kendime hic birseu almiyorum ne varsa bebise alıyorum bende bu hamile halimle koşturuyorum düşünmeli biraz insan iki elimi bi papuca soktu hizli hizli almaya çalıştım ya bakıyorum insanlar esleri ile gelmis ne guzel alışveriş yapiyor sakin sakin alamadik araba da çıktık eve geldik sinirlerim cok bozuldu dogum stresi de yasiyorum sanirim ekstra geriliyor insanAynılar canım. Hepsi aynı. Ben seni bırakayım işin bitince alırım diyo. Sana ihtiyacım yok dedim bende ben kendim gidemem sanki. Battaniye alcaktım, almadım. Eksik diyince e niye söylemedin önğnden geçtik mağazanın diyo. Gıcıklar hepsi gıcık. Ağlamanda çok normal çok hassassın belki normalde takılmayacağın bişey ama şuan durumlar farklı
Ya su güne karar hic yakinmadim aman ben hamileyim yapamam falan diye bak her aksam iftari hazırlıyorum 3 4 cesit yapmaya çalışıyorum temizlik yapıyorum su sicak havalarda ütü yapiyorum burda kardesleri annesi var benim ailem farkli sehirde.. Hic daha biri gelip demedi temizliğini yapalim herşeyimi kendim.yapiyorim yetistirmeye calisiyorum ayakta durmakta zorlaniyorum bazen yemin ederim gikim cikmiyor ben istiyorum ki bunlari görsün anlasin ben okadr ağladım ya insan der bu kizin benden baska kimsesi yok burda yaninda olayim diye ama yok namazi ağlayarak kildim resmen ya ;(Canım erkekler bebekler doğduktan sonra baba oluyorlar. Şu an ona anlamsız ve sıkıcı bir süreç olarak geliyor olabilir. Bir de bazı erkekler eşlerinin çocuklarına olan sevgisini bile kıskanabiliyor belki hamileliğin son zamanlarının zorluğundan dolayı eşinle eskisi gibi vakit geçirip ilgilenmiyorsan onun kıskançlık ve gerginliği olabilir. İnşallah geçer bir an önce çünkü son zamanlarda süreç fiziki olarak özellikle çok zor bir de duygusal olarak çöküş olmasın
Aldır canım çok işe yarıyor Dr yazarken iki üç şişe yazıyor günde 3 kaşığa kadar icebilirsinDoktorum vermedi banakendim alabilir miyim acaba eczaneden? Eşime aldırayım son haftalarda bari rahat edeyim
Basın sağolsun canım1 ay önce babam vefat etti canımannem bizim yanımıza gelecek artık 2-3 sene bizimle inşallah. Şu korona biterse kızımı da kreşe gönderirim yine diyorum. Bir şekilde geçer zaman ay ne güzel ya benim tek duam gerçekten gece uykuları olsun yeter. Çünkü gece uykusuzluk çok ayrı bir zorluk ve sinirini yıpratıyor insanın. Sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi hallolur diyorum ya napalım katlanıcaz annelik zaten baştan sonra delilik
Kızlar bir de benim karnım çok değişik yani doktor bile şaşırdı bugün. Asla yanlarımda hiçbişey yok arkadan hamile olduğum anlaşılmıyor önden bakınca hiç karnım yok ama yandan tamamen öne doğru uzanan bir karnım var ve bu beni çok zorluyorbugün nst çekilirken dayanamadım bayılacak gibi oldum. Bu da beni korkutuyor doktorum da diyor karnın 36 gibi ama bebekler küçük
Benim eylülde babam ilk defa evime yaşadığım şehire gelmişti hiç bir sıkıntısı hastalığı yoktu. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da ikiz olduğunu öğrendim babam duyunca ağlamış annem demişti. Ocak ayında kanser teşhisi konuldu malesef ve 4 ay dayanabildidoktorum riskli demesine rağmen 2 kere İstanbula yanına gittim sonrasında da vefat edince memlekete götürdü eşim 12 saatlik yola 30 haftalık hamileyken. Şükür bir sorun olmadı ama çok içime attım annem bana bişey olacak diye korktu ben güçlü durmaya çalıştım. Hala inanamıyorum gerçekten Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin torunlarına evlatlarına uzun ömürler sağlıklar versin inşallah
Bizde de aynı sahura kalkıyorum kalan giden tatlıları yiyip yatıyorumBende buara tatlıya düştüm ya dikkat ediyordum şimdi amaaaan zaten az kaldı diyip yiyorumdurumlar fena
Masaalh canım sağlıkla gelsin kuzucuk .Kontroller yapildi nts miz iyi cok şükür kilomuz da bir haftada bir kilo almisimRahimde incelme yok suyumuz kilomus herseyim iyi çok şükür 36 haftalıgiz 2814 kilomuz iyiymiş normal dogum düşünüyoruz doktor bu haftadan sonra doğum olursa bizik icin ideal dedi hem bebek gelisimini tamamlamis oluyor hem kafasi cok büyümüyor ama ne zaman geleceği belli olmaz dedi
Hepsi aynı canım bu zamanda dün bizde tartıştık biraz ben yarın yasak yumurta yoğurt al dedim dün neden almadın markete gittik ya diyor gidince de markette biri kovalıyor gibi jet gibi alışveriş yapıyoruz unutmuşum dedimSanirim ben alinganlik yapiyorum bilmiyorum ne düsünücegimi okadar karmasik duygular ki sanirim bide dogum stresi var.. Tamam oda gergin anliyorum ama keske bizi de anlasalar. Doğumu biz yapicaz bebise biz bakicaz annelik daha bi sorumluluk istiyor gercekten okadar kırıldım ki bir yanim git özür dile diyor diğer yanim hayir asla.gitme onun seni anlamasi lazim.sonucta senin kalbini kırdı diye düşünüyorum;((
Erkekler alış veriş yapmayı hiç sevmiyor biz sakin sakin bakıp içimize sineni almak istiyoruz onlar da bı an önce beğen al cik diyorlar. Hiç üzülme geçer inşallah hemen .evliliğin tuzu biberi .Yani kendime hic birseu almiyorum ne varsa bebise alıyorum bende bu hamile halimle koşturuyorum düşünmeli biraz insan iki elimi bi papuca soktu hizli hizli almaya çalıştım ya bakıyorum insanlar esleri ile gelmis ne guzel alışveriş yapiyor sakin sakin alamadik araba da çıktık eve geldik sinirlerim cok bozuldu dogum stresi de yasiyorum sanirim ekstra geriliyor insanSimdi bana küstü birsey yemeden uyudu
Benim babamda böyle anneme rahat vermez hala daha. Marketten en ufak sey alınacağı zaman bile ya sen ya ben diyo beraber gidince annem çok geziniyomuş. O yüzden kişisel algılama bence. Hepimiz gerginiz ben bazı şeyleri olmamış, yokmuş, konuşulmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Mış gibi yapmak yanlış ama şu an durumu kurtarıyor. Bu da benim ruh sağlığım içinYani kendime hic birseu almiyorum ne varsa bebise alıyorum bende bu hamile halimle koşturuyorum düşünmeli biraz insan iki elimi bi papuca soktu hizli hizli almaya çalıştım ya bakıyorum insanlar esleri ile gelmis ne guzel alışveriş yapiyor sakin sakin alamadik araba da çıktık eve geldik sinirlerim cok bozuldu dogum stresi de yasiyorum sanirim ekstra geriliyor insanSimdi bana küstü birsey yemeden uyudu
Haklısın aslinda bazen öyle yapmak lazim herseyi takinca iyice içinden çıkılmaz bir hale geliyor bütün erkekler alışverişte aynılar..Benim babamda böyle anneme rahat vermez hala daha. Marketten en ufak sey alınacağı zaman bile ya sen ya ben diyo beraber gidince annem çok geziniyomuş. O yüzden kişisel algılama bence. Hepimiz gerginiz ben bazı şeyleri olmamış, yokmuş, konuşulmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Mış gibi yapmak yanlış ama şu an durumu kurtarıyor. Bu da benim ruh sağlığım için
Ay valla morel oldunuz bana gercekten sağolun ben biraz beklenti icinde oluyorum sanirim o sebeptenErkekler alış veriş yapmayı hiç sevmiyor biz sakin sakin bakıp içimize sineni almak istiyoruz onlar da bı an önce beğen al cik diyorlar. Hiç üzülme geçer inşallah hemen .evliliğin tuzu biberi .
Bende yeni fark ettim ya korkmaya başladım önceden beri makat tarafında da böyle et beni gibi bişey var ama ben siğil olabileceğini hiç düşünmemiştim.Acaba makatta olunca da normal doğum da sıkıntı oluyor mu of aklıma takılıyor kaç gündür ya.
Merhaba kızlar bugun kontrolumuz vardı ve şükür hersey yolunda 35 haftalıgız 2971 kılomuz, suyumuz vs hersey normalmiş.Ve dogum tarıhımız alındı.
Benim oğluşumla kavuşmam 11.06.2020 olucak allahın izniyle bayram şekerim gelicek
38+4te yapalım dedı doktorum sezeryan olucam.
İnşallah Allah herkese hayırlı kavusmalar nasıp etsın.
Canim erkekler hicbirssyi kendiligibden anlamiyor,soylemek yakinmak gerekiyor bazen,yaptiklarinin gorunmesini saglanak gerekiyor,agrilarindan zorlugundan bahset,yardim iste,ben cok zorlaniyorum artik destegine ihtitacim var de,biz herseyi yaptikca daha fazlasini bekliyorlar,bazen guclu kadin degil zayif kadin olmak gerekiyir bence degerin daha cok biliniyo boyle yapinca, onlarda streste ben de hissediyorum esimi uyku tutmuyo,dogum nasil olcak bebek ve bize bisey olcakmi hersey yolunda gitcek mi diye onlar da streste bence,ilkkez baba oluyosa bunalim daha buyuk oluo hatta babalik yapabikecekniyim ,nasil baba olacagim vsYa su güne karar hic yakinmadim aman ben hamileyim yapamam falan diye bak her aksam iftari hazırlıyorum 3 4 cesit yapmaya çalışıyorum temizlik yapıyorum su sicak havalarda ütü yapiyorum burda kardesleri annesi var benim ailem farkli sehirde.. Hic daha biri gelip demedi temizliğini yapalim herşeyimi kendim.yapiyorim yetistirmeye calisiyorum ayakta durmakta zorlaniyorum bazen yemin ederim gikim cikmiyor ben istiyorum ki bunlari görsün anlasin ben okadr ağladım ya insan der bu kizin benden baska kimsesi yok burda yaninda olayim diye ama yok namazi ağlayarak kildim resmen ya ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?