2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Benim babamın bi rahatsızlığı yoktu, çok anı oldu, oturduğu yerde vefat etti Evt çok zordur aglamayamamak içine atmak, Rabbim mekanlarını cennet eylesin, dayanmak zor insan elbet alışıyor ama yinede çok özlüyor

Eğer bu herzamanki hali değilse, belki onda da doğum stresi olabilir çünkü babalar içinde bir bilinmezlik oluyor, heyecanlanıp endişe duyabiliyorlar. Birde erkeklerin cogu alışverişi sevmiyor, onlara kalsa ilk gördükleri şeyi alıp çıkarlar, 2 dk da bitirirler, bide şimdi virüs olması ekstra hassas yapmış olabilir. Tabi aslında daha anlayışlı olması gerekir ama malesef hepsi olamıyor sen yinede canini sikmamaya çalış, şuan hormonlar tavan, insani çok dengesiz yapıyor

Sanirim ben alinganlik yapiyorum bilmiyorum ne düsünücegimi okadar karmasik duygular ki sanirim bide dogum stresi var.. Tamam oda gergin anliyorum ama keske bizi de anlasalar. Doğumu biz yapicaz bebise biz bakicaz annelik daha bi sorumluluk istiyor gercekten okadar kırıldım ki bir yanim git özür dile diyor diğer yanim hayir asla.gitme onun seni anlamasi lazim.sonucta senin kalbini kırdı diye düşünüyorum;((

Yani kendime hic birseu almiyorum ne varsa bebise alıyorum bende bu hamile halimle koşturuyorum düşünmeli biraz insan iki elimi bi papuca soktu hizli hizli almaya çalıştım ya bakıyorum insanlar esleri ile gelmis ne guzel alışveriş yapiyor sakin sakin alamadik araba da çıktık eve geldik sinirlerim cok bozuldu dogum stresi de yasiyorum sanirim ekstra geriliyor insan Simdi bana küstü birsey yemeden uyudu

Ya su güne karar hic yakinmadim aman ben hamileyim yapamam falan diye bak her aksam iftari hazırlıyorum 3 4 cesit yapmaya çalışıyorum temizlik yapıyorum su sicak havalarda ütü yapiyorum burda kardesleri annesi var benim ailem farkli sehirde.. Hic daha biri gelip demedi temizliğini yapalim herşeyimi kendim.yapiyorim yetistirmeye calisiyorum ayakta durmakta zorlaniyorum bazen yemin ederim gikim cikmiyor ben istiyorum ki bunlari görsün anlasin ben okadr ağladım ya insan der bu kizin benden baska kimsesi yok burda yaninda olayim diye ama yok namazi ağlayarak kildim resmen ya ;(

Basın sağolsun canım sağlık olsun dediğin gibi gerisi bı şekilde hallolur .

benim gördüpüm ikiz annelerinde böyle oluyo genelde normal gibi.

çok ağladım ben ya Allah yardımcınız olsun çok ani olmuş Allah sabıtlar versin

Masaalh canım sağlıkla gelsin kuzucuk .

Hepsi aynı canım bu zamanda dün bizde tartıştık biraz ben yarın yasak yumurta yoğurt al dedim dün neden almadın markete gittik ya diyor gidince de markette biri kovalıyor gibi jet gibi alışveriş yapıyoruz unutmuşum dedim aman takmıyorum napiyim biz evleneli 11 sene oldu hep aynı yani sabaha unuturz ikimizde yoksa herşeyi kafaya taksam çekilmez bu dünya

Erkekler alış veriş yapmayı hiç sevmiyor biz sakin sakin bakıp içimize sineni almak istiyoruz onlar da bı an önce beğen al cik diyorlar. Hiç üzülme geçer inşallah hemen .evliliğin tuzu biberi .

Benim babamda böyle anneme rahat vermez hala daha. Marketten en ufak sey alınacağı zaman bile ya sen ya ben diyo beraber gidince annem çok geziniyomuş. O yüzden kişisel algılama bence. Hepimiz gerginiz ben bazı şeyleri olmamış, yokmuş, konuşulmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Mış gibi yapmak yanlış ama şu an durumu kurtarıyor. Bu da benim ruh sağlığım için

Haklısın aslinda bazen öyle yapmak lazim herseyi takinca iyice içinden çıkılmaz bir hale geliyor bütün erkekler alışverişte aynılar..

Erkekler alış veriş yapmayı hiç sevmiyor biz sakin sakin bakıp içimize sineni almak istiyoruz onlar da bı an önce beğen al cik diyorlar. Hiç üzülme geçer inşallah hemen .evliliğin tuzu biberi .
Ay valla morel oldunuz bana gercekten sağolun ben biraz beklenti icinde oluyorum sanirim o sebepten

anal fissur malesef ara ara aci kanamada yapabilir zaman zaman siser ve azalir kabiz etkiliyor dogumla bir alakasi yok ama

Bende 38+3 te 19’haziranda kismetse:))) saglikla gelsinler insallahhhh

Canim erkekler hicbirssyi kendiligibden anlamiyor,soylemek yakinmak gerekiyor bazen,yaptiklarinin gorunmesini saglanak gerekiyor,agrilarindan zorlugundan bahset,yardim iste,ben cok zorlaniyorum artik destegine ihtitacim var de,biz herseyi yaptikca daha fazlasini bekliyorlar,bazen guclu kadin degil zayif kadin olmak gerekiyir bence degerin daha cok biliniyo boyle yapinca, onlarda streste ben de hissediyorum esimi uyku tutmuyo,dogum nasil olcak bebek ve bize bisey olcakmi hersey yolunda gitcek mi diye onlar da streste bence,ilkkez baba oluyosa bunalim daha buyuk oluo hatta babalik yapabikecekniyim ,nasil baba olacagim vs

Ben sabahlari avuclarimi acmakta zorlaniyorum,
Parmaklarimi acip kapadigimda aciyor ve zorkaniyor,sizde de oluyir mu,birde gogsumun hemen alti ortaya dogru olan yer sabah kalktigimda cok acimis oluyo,yine ayni sekilde gobek etlerim de cok acimis oluyo,uyurken bebek baski yapio heralde,uyku artik yalan bize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…