- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bebeklerin neyi seviyor. Bak benim oğlan helva seviyor mesela. Kız anası kılıklı karbonhidrat seviyor. İkiside portakal, çilek yiyince resmen oynuyor. Et ye canım şu bir hafta hergün kayınvaliden kavursun. Kıyma kuşbaşı fark etmez bolca ye. Mercimek ye inşallah kilo alırlarKayınvalidem var canım eşimde 1 gün çalışıyor 1 gün evde. Şartlama değil de bilmiyorum ki korkuyorum ani olursa başka doktora denk gelirsem diye. Bir de burada devlet hastanesinin doğumhanesi çok kötü gidesim gelmiyoraçıklık için muayene olmayı düşünmüyorum zaten o çatala çıkmak hiç istemiyorum sonuçta hem ikiz gebelik hem de sezeryan olacağı kesin. Bakalım gidince nst ve ultrason muayenesine göre karar verecek sanırım. Kilodan çok dediğin gibi canım gelişimleri tamamlanır inşallah ama bu hafta kiloda alsınlar diye tüm söylenenleri deniycem bakalım. Kendi kendilerine nefes almaları ve emme reflekslerinin olması çok çok önemli bizim için onlar olursa küvezlik durum olmaz inşallah
Bebeklerin neyi seviyor. Bak benim oğlan helva seviyor mesela. Kız anası kılıklı karbonhidrat seviyor. İkiside portakal, çilek yiyince resmen oynuyor. Et ye canım şu bir hafta hergün kayınvaliden kavursun. Kıyma kuşbaşı fark etmez bolca ye. Mercimek ye inşallah kilo alırlarher şey çok güzel gelişir inşallah canım benim
Evet büyük bişey geleck sanıyorlar biz bebeği ona bırakıp gidecekmisiz biyerlere o bakacak mis bensiz duramaz ki daha diyorum mama yedircem diyor .abimiz 10 yaşında hergun kaç haftalık oldu diye soruyor odaAynı durum bizde de var4 yaşında benim kızımda diyor ki koronadan dolayı arkadaşlarım gelemiyor ya kardeşlerimle yakalamaca oynarız ne zaman çıkacaklar onlara süt mama içirip emzik verecekmiş bence kendilerine oyuncak gelecek sanıyorlar kuzucuklar
Hissedilmeye sanci varsa onu anlamak için de aslında nst
Yok canım bunlar yine de normal gerçek sanciya dayanamiuorsun zaten .Bide evde doguruyomusumbazen aklıma geliyo doktor bu sancilara normal normal dedi bende öyle alışıp evde dogururmusum
Evet büyük bişey geleck sanıyorlar biz bebeği ona bırakıp gidecekmisiz biyerlere o bakacak mis bensiz duramaz ki daha diyorum mama yedircem diyor .abimiz 10 yaşında hergun kaç haftalık oldu diye soruyor odaherkes de bı beklenti kocam bile bayramı zor görürsün dedi durdu ama şükür bı gün kaldı bayrama .
Dondurmaya çıldırıyor benim kız daTamam canım ben de yediğimde tepki verdikleri şeylerden çok yiyeyim ayran falan çok seviyor benimkiler coşuyoret de tamam canım mutlaka yiyeceğim bu hafta bol bol
Dondurmaya çıldırıyor benim kız da
Ayy eşler de ayrı komik ya benimki de diyor ki bu hafta sen hiç kalkma hep yat. Gece kızımı tuvalete kaldırıyor sahur vaktinde. Oruç bitince ne yapıcaz diyor dedim ki bize zaten gece uyku yok artık 2 bebekle haa doğru diyor
Çocuklarla kapisiyoruz resmen dondurmayı kutuyu bitirene kadar bırakmıyoruzDondurma benim mide yanmama da çok iyi geliyor süt içemeyince dondurma yiyorum. Yada soğuk su iyi geliyor yoksa cayır cayır yanıyor ya
Bı bebek bile çok zorken iki daha da zor gercekden ama Allah dağına göre kışını verir derler . Uslu gazsız sakin olurlar inşallah çok yormazlar sizi. Benim ikisi de kolik di tek başlarına iki üç çocuğa bedeldiler öğrenmiş artık eşimde rezene falan aldık mı diyor geçende
Ahaha :)) hayırlısı inşallah. Şuan bişeyim yokYasaklar cignenmek içindir:)))senin bebiş asi olabilir:)) hayırlısı nasılsa inşallah öyle olsun hepimiz için
Çocuklarla kapisiyoruz resmen dondurmayı kutuyu bitirene kadar bırakmıyoruzrennine bende çok işe yariyor içmiyor musun
Aminn canım inşallah. Kramp falan girince ayy desem bile eşim heyecanlanıyo geliyo mu diye :))Ayy ne heyecanlı ya keşke bende sağlıkla atsam kendimi son haftayainşallah sağlıkla gelsin tombul bıdık
Şuan bişeyim yok. Arada giren kramplar dışında. Mutlaka yazarım canımHadi inşallah haber ver bize de ağrım falan artarsa veya hastaneye gidersen
İlk bı sene çok zor olabilir canım ama sonrası güzel olur inşallah ikisi bı anda buyur gider. Benimkiler kolik de olsalar gece 10 da uyuyup sabah 7 ye kadar falan uyurlardi tabi ben yanımda yatirdigim için sanırım devamlı emzik gibi emerek uyurdu bunda aynısını yaomiyim diyorum ama uykususzluj o zmaan çok ağır geliyor yanıma bı alistimi gitmiyor sonra kızım hala aramızda yatar 4 yaşında olmasına rağmenBenim kızımda kolikti akşam 6 da başlardı ağlamaya gece 10 a kadar hiç susmadı. Hep kucakta gezdi hep sallandı gece 3-4 lerde uyudu çok zor bir bebekti hala da öyle uyumayı sevmez geç yatar erken kalkar. Eşimde polis o zamanlar gece çalışıyordu gurbetteyiz yanımda kimse yok ilk bebek Allah'ım çok zorduben çocuk istemiyordum zaten vazgeçmiştim sonra kızım büyüdükçe kardeşi olsun dedim ilerde bizi suçlamasın kardeş sevgisini de bilsin yaşasın dedim. Şimdi de hep ya erken doğum olursa korkusuyla hiç doğum sonrasını düşünmedim yeni yeni düşünüyorum nasıl yapıcaz falan diye bir korku bir heyecan geliyor
Kendin alabilirsin eczane rennie ya da gaviskonu veriyo direk doktor bana şişe şişe yazıyo valla çok kullanmak iyi değildir muhakkak ama benim dayanılmaz acılarım oluyoDoktorum vermedi banakendim alabilir miyim acaba eczaneden? Eşime aldırayım son haftalarda bari rahat edeyim
İlk bı sene çok zor olabilir canım ama sonrası güzel olur inşallah ikisi bı anda buyur gider. Benimkiler kolik de olsalar gece 10 da uyuyup sabah 7 ye kadar falan uyurlardi tabi ben yanımda yatirdigim için sanırım devamlı emzik gibi emerek uyurdu bunda aynısını yaomiyim diyorum ama uykususzluj o zmaan çok ağır geliyor yanıma bı alistimi gitmiyor sonra kızım hala aramızda yatar 4 yaşında olmasına rağmen
Kendin alabilirsin eczane rennie ya da gaviskonu veriyo direk doktor bana şişe şişe yazıyo valla çok kullanmak iyi değildir muhakkak ama benim dayanılmaz acılarım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?