2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebeklerin neyi seviyor. Bak benim oğlan helva seviyor mesela. Kız anası kılıklı karbonhidrat seviyor. İkiside portakal, çilek yiyince resmen oynuyor. Et ye canım şu bir hafta hergün kayınvaliden kavursun. Kıyma kuşbaşı fark etmez bolca ye. Mercimek ye inşallah kilo alırlar her şey çok güzel gelişir inşallah canım benim

Tamam canım ben de yediğimde tepki verdikleri şeylerden çok yiyeyim ayran falan çok seviyor benimkiler coşuyor et de tamam canım mutlaka yiyeceğim bu hafta bol bol

Evet büyük bişey geleck sanıyorlar biz bebeği ona bırakıp gidecekmisiz biyerlere o bakacak mis bensiz duramaz ki daha diyorum mama yedircem diyor .abimiz 10 yaşında hergun kaç haftalık oldu diye soruyor oda herkes de bı beklenti kocam bile bayramı zor görürsün dedi durdu ama şükür bı gün kaldı bayrama .

Ayy eşler de ayrı komik ya benimki de diyor ki bu hafta sen hiç kalkma hep yat. Gece kızımı tuvalete kaldırıyor sahur vaktinde. Oruç bitince ne yapıcaz diyor dedim ki bize zaten gece uyku yok artık 2 bebekle haa doğru diyor

Bı bebek bile çok zorken iki daha da zor gercekden ama Allah dağına göre kışını verir derler . Uslu gazsız sakin olurlar inşallah çok yormazlar sizi. Benim ikisi de kolik di tek başlarına iki üç çocuğa bedeldiler öğrenmiş artık eşimde rezene falan aldık mı diyor geçende

Dondurma benim mide yanmama da çok iyi geliyor süt içemeyince dondurma yiyorum. Yada soğuk su iyi geliyor yoksa cayır cayır yanıyor ya
Çocuklarla kapisiyoruz resmen dondurmayı kutuyu bitirene kadar bırakmıyoruz rennine bende çok işe yariyor içmiyor musun

Benim kızımda kolikti akşam 6 da başlardı ağlamaya gece 10 a kadar hiç susmadı. Hep kucakta gezdi hep sallandı gece 3-4 lerde uyudu çok zor bir bebekti hala da öyle uyumayı sevmez geç yatar erken kalkar. Eşimde polis o zamanlar gece çalışıyordu gurbetteyiz yanımda kimse yok ilk bebek Allah'ım çok zordu ben çocuk istemiyordum zaten vazgeçmiştim sonra kızım büyüdükçe kardeşi olsun dedim ilerde bizi suçlamasın kardeş sevgisini de bilsin yaşasın dedim. Şimdi de hep ya erken doğum olursa korkusuyla hiç doğum sonrasını düşünmedim yeni yeni düşünüyorum nasıl yapıcaz falan diye bir korku bir heyecan geliyor

İlk bı sene çok zor olabilir canım ama sonrası güzel olur inşallah ikisi bı anda buyur gider. Benimkiler kolik de olsalar gece 10 da uyuyup sabah 7 ye kadar falan uyurlardi tabi ben yanımda yatirdigim için sanırım devamlı emzik gibi emerek uyurdu bunda aynısını yaomiyim diyorum ama uykususzluj o zmaan çok ağır geliyor yanıma bı alistimi gitmiyor sonra kızım hala aramızda yatar 4 yaşında olmasına rağmen

Doktorum vermedi bana kendim alabilir miyim acaba eczaneden? Eşime aldırayım son haftalarda bari rahat edeyim
Kendin alabilirsin eczane rennie ya da gaviskonu veriyo direk doktor bana şişe şişe yazıyo valla çok kullanmak iyi değildir muhakkak ama benim dayanılmaz acılarım oluyo

1 ay önce babam vefat etti canım annem bizim yanımıza gelecek artık 2-3 sene bizimle inşallah. Şu korona biterse kızımı da kreşe gönderirim yine diyorum. Bir şekilde geçer zaman ay ne güzel ya benim tek duam gerçekten gece uykuları olsun yeter. Çünkü gece uykusuzluk çok ayrı bir zorluk ve sinirini yıpratıyor insanın. Sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi hallolur diyorum ya napalım katlanıcaz annelik zaten baştan sonra delilik

Kendin alabilirsin eczane rennie ya da gaviskonu veriyo direk doktor bana şişe şişe yazıyo valla çok kullanmak iyi değildir muhakkak ama benim dayanılmaz acılarım oluyo

Ben de gece uykumdan uyanıyorum zaten çok az uyuyabiliyorum. Öyle bir yanmadı midemden ağzıma kadar cayır cayır yani. Aldırayım ben o zaman teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…