- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
dogum yaklaştıkça oluyo bana birsey olur mu bebege olur mu diye bi evimize gelsek hayırlısı ile diyeSizinde korkularınız var mi bilmiyorum ama ben çok yaşıyorum, bir de evde başka cocuk olunca ne olcak nasil olcak, bana bisey olur mu vs.gibi sorular istemesemde aklıma geliyor malesef
dogum yaklaştıkça oluyo bana birsey olur mu bebege olur mu diye bi evimize gelsek hayırlısı ile diyeSizinde korkularınız var mi bilmiyorum ama ben çok yaşıyorum, bir de evde başka cocuk olunca ne olcak nasil olcak, bana bisey olur mu vs.gibi sorular istemesemde aklıma geliyor malesef
Ellerde karpal tünel sendromu oluyomus bazı kişilerde bende de var canim doğumdan sonra gecermisBen sabahlari avuclarimi acmakta zorlaniyorum,
Parmaklarimi acip kapadigimda aciyor ve zorkaniyor,sizde de oluyir mu,birde gogsumun hemen alti ortaya dogru olan yer sabah kalktigimda cok acimis oluyo,yine ayni sekilde gobek etlerim de cok acimis oluyo,uyurken bebek baski yapio heralde,uyku artik yalan bize:))
Aminn cümlemiz inşallahDogum yaklaştıkça aca dogum yaklaştıkça oluyo bana birsey olur mu bebege olur mu diye bi evimize gelsek hayırlısı ile diye
Aynrn bende öyleyim kaburga ve karnım acaip acımış oluyor uykuya dalarkende çok zorlanıyorum o acı yüzündenBen sabahlari avuclarimi acmakta zorlaniyorum,
Parmaklarimi acip kapadigimda aciyor ve zorkaniyor,sizde de oluyir mu,birde gogsumun hemen alti ortaya dogru olan yer sabah kalktigimda cok acimis oluyo,yine ayni sekilde gobek etlerim de cok acimis oluyo,uyurken bebek baski yapio heralde,uyku artik yalan bize:))
Evet canım hergun ıkı bardak süt ıcıyorum yogurt sevmıyorum.her gece 1 tane de velboln (calsıyum ,magnezyum içerıyor) alıyorum ama yıne de boyle.. kan pıhtı ilaç iğne kullanıyorum ,onlar biraz yıpratıyo vucudu galıba.. uzun vadede kemik erimesi yapıyormus , az kaldı sabredelim ,saglıkla gelsınler yeterki.35 yaşında hamılelık ve ozellıkle son ayı çok zormuş :)) ama şükürler olsunAynrn bende öyleyim kaburga ve karnım acaip acımış oluyor uykuya dalarkende çok zorlanıyorum o acı yüzündenama parmaklarda sıkıntı yok magnezyum içiyorum 2 -3 günde 1 sen kullanıyormusun ? Doktor kalsiyumuda iç hergün dedi ama yeterince ilaç içiyorum zaten onun yerine bolca süt yoğurt yiyorum. Az kaldiyum tükettiğimde hem kramplardan hemde eklem ağrılarından sinyal veriyor vücudum
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence canımKızlar benim doktor 30 mayısta sezeryana girecek gibi gel ama duruma göre eve de gönderebilirim dedi ya. Ben düşündüm de acaba cuma poliklinikte olacak o gün gitsem muayene olsam kararlaştırsakta ona göre sezeryan derse cumartesi direk doğuma diye mi gitsem? Böyle sanki çok belirsiz olacak gibi geliyor ya bilemedim aniden doğuma girecek olma fikri tuhaf geliyor
Bencede oyle yap,belirsuzlik stres yapio insani,burcun ikizler miKızlar benim doktor 30 mayısta sezeryana girecek gibi gel ama duruma göre eve de gönderebilirim dedi ya. Ben düşündüm de acaba cuma poliklinikte olacak o gün gitsem muayene olsam kararlaştırsakta ona göre sezeryan derse cumartesi direk doğuma diye mi gitsem? Böyle sanki çok belirsiz olacak gibi geliyor ya bilemedim aniden doğuma girecek olma fikri tuhaf geliyor
Bencede oyle yap,belirsuzlik stres yapio insani,burcun ikizler mi
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence canım
Bişey belirsız olunca cok kafama takarım da ıkızler sandım seni de benzettım cok kendımeHayır başak
Stres yapma bence zaten seni alırsa sezeryana 3 saatte uyanmış odanda olursunKızlar benim doktor 30 mayısta sezeryana girecek gibi gel ama duruma göre eve de gönderebilirim dedi ya. Ben düşündüm de acaba cuma poliklinikte olacak o gün gitsem muayene olsam kararlaştırsakta ona göre sezeryan derse cumartesi direk doğuma diye mi gitsem? Böyle sanki çok belirsiz olacak gibi geliyor ya bilemedim aniden doğuma girecek olma fikri tuhaf geliyor
Stres yapma bence zaten seni alırsa sezeryana 3 saatte uyanmış odanda olursun
Bişey belirsız olunca cok kafama takarım da ıkızler sandım seni de benzettım cok kendıme
Bende basagım aynen öyle ama yolcu ile bebeğin ne zaman geleceğini Allah bilir ya yani demek istediğim sıkıntı yapma sakin ol normal dogumdan daha kolay allahın izni ile girer cıkarsın cuma gitsen de kafan rahat olacaksa cuma günü gitBaşak burcu da çok planlıdır o yüzden canım. Her anımı planlamayı çok severim
Bende basagım aynen öyle ama yolcu ile bebeğin ne zaman geleceğini Allah bilir ya yani demek istediğim sıkıntı yapma sakin ol normal dogumdan daha kolay allahın izni ile girer cıkarsın cuma gitsen de kafan rahat olacaksa cuma günü git
Bende ikizler bende aynı kafamda çok buyuturum belirsizlikleriBişey belirsız olunca cok kafama takarım da ıkızler sandım seni de benzettım cok kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?