2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dogum yaklaştıkça aca
Sizinde korkularınız var mi bilmiyorum ama ben çok yaşıyorum, bir de evde başka cocuk olunca ne olcak nasil olcak, bana bisey olur mu vs.gibi sorular istemesemde aklıma geliyor malesef

dogum yaklaştıkça oluyo bana birsey olur mu bebege olur mu diye bi evimize gelsek hayırlısı ile diye

Dogum yaklaştıkça aca
Sizinde korkularınız var mi bilmiyorum ama ben çok yaşıyorum, bir de evde başka cocuk olunca ne olcak nasil olcak, bana bisey olur mu vs.gibi sorular istemesemde aklıma geliyor malesef

dogum yaklaştıkça oluyo bana birsey olur mu bebege olur mu diye bi evimize gelsek hayırlısı ile diye

Ellerde karpal tünel sendromu oluyomus bazı kişilerde bende de var canim doğumdan sonra gecermis

Aynrn bende öyleyim kaburga ve karnım acaip acımış oluyor uykuya dalarkende çok zorlanıyorum o acı yüzünden ama parmaklarda sıkıntı yok magnezyum içiyorum 2 -3 günde 1 sen kullanıyormusun ? Doktor kalsiyumuda iç hergün dedi ama yeterince ilaç içiyorum zaten onun yerine bolca süt yoğurt yiyorum. Az kaldiyum tükettiğimde hem kramplardan hemde eklem ağrılarından sinyal veriyor vücudum

Evet canım hergun ıkı bardak süt ıcıyorum yogurt sevmıyorum.her gece 1 tane de velboln (calsıyum ,magnezyum içerıyor) alıyorum ama yıne de boyle.. kan pıhtı ilaç iğne kullanıyorum ,onlar biraz yıpratıyo vucudu galıba.. uzun vadede kemik erimesi yapıyormus , az kaldı sabredelim ,saglıkla gelsınler yeterki.35 yaşında hamılelık ve ozellıkle son ayı çok zormuş :)) ama şükürler olsun

Kızlar benim doktor 30 mayısta sezeryana girecek gibi gel ama duruma göre eve de gönderebilirim dedi ya. Ben düşündüm de acaba cuma poliklinikte olacak o gün gitsem muayene olsam kararlaştırsakta ona göre sezeryan derse cumartesi direk doğuma diye mi gitsem? Böyle sanki çok belirsiz olacak gibi geliyor ya bilemedim aniden doğuma girecek olma fikri tuhaf geliyor

İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence canım

Bencede oyle yap,belirsuzlik stres yapio insani,burcun ikizler mi

Stres yapma bence zaten seni alırsa sezeryana 3 saatte uyanmış odanda olursun

Başak burcu da çok planlıdır o yüzden canım. Her anımı planlamayı çok severim
Bende basagım aynen öyle ama yolcu ile bebeğin ne zaman geleceğini Allah bilir ya yani demek istediğim sıkıntı yapma sakin ol normal dogumdan daha kolay allahın izni ile girer cıkarsın cuma gitsen de kafan rahat olacaksa cuma günü git

Öyle tabi canım ben cuma diye planlarım bu akşam gelmek isterler gelirler hayırlısı olsun sadece cuma gidip ertesi gün doğum olacak mı sonraki hafta mı olacak onu kesinleştirmek daha rahat olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…