2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

benim de bir iki haftadır ellerim öyle tam kapatamıyorum uyurken bacak arama ve göbeğimin altına yastık koyuyorum ben öyle ağrılarım olmuyo ama ayağa kalkınca kasıklarım ağrıyor birazyürüdükten sonra oda geçiyor

Biraz zor bir dönem gerçekten, bende birgün alindigima birgun alınmıyorum aslında senin değil yinede onun sana gelmesi gerekir ama daha uzayıp daha mutsuz olucaksan yinede sen bilirsin, duygu ve düşüncelerini karşı tarafa tam aciklayabilirsen, belki daha iyi anlar, konuşmak zor gelebilir, mesaj yazabilirsin mesela, ben öyle yaparım genelde

Evet eller bende de oluyor, ödemden onlar. Kesinlikle uyuyana kadar çok zorluk çekiyorum neyseki az kaldı diyip dayaniyorum

İyi geceler kızlar
Her ayın annesine yazıyorum sizlerede yazayım hayırlı kolay doğumlar diliyorum sizlere açana aranızda serklajlı gebe varmı mutlu sona ulaştı mı merak ediyorum varsa hikayesini
Bana 12 haftalıkken serklaj yapıldı canım. Rahim ağzından iki kez operasyon geçirdiğim için serklaj oldum. Hiçbi sorun yaşamadım şükür gebelik süresince normal hayatıma devam ettim kendimi çok yormamak kaydıyla tabii. En son 33+4 de kontrole gittiğimde bebeğin kafası aşağı inmiş dikişlere 2 cm mesafesi kalmış çok ayakta kalma dedi doktor ama herhangi bir sıkıntım yok şu an için. Sana da serklaj mı yapıldı?

Canım hamile olduğumuz için normalden daha fazla ilgiye ihtiyacımız var ve hassasız malesef ama sen üzme kendini bebişin hisseder. Bence eşinle konuşmayı dene ona anlat kırgınlığının nedenlerini. Erkeklerin anlaması beklemek boşa kürek sallamak gibi. Sen kendini üzme herşey gelip geçici bebişini düşün onun geleceği zamanların hayalini kur boşver. Bebek arabası da alınır elbet

benim gördüpüm ikiz annelerinde böyle oluyo genelde normal gibi.

çok ağladım ben ya Allah yardımcınız olsun çok ani olmuş Allah sabıtlar versin

Allah razı olsun canım hayat böyle işte eksilirken çoğalıyoruz. Her şey sınav malesef dayanmaya güçlü durmaya çalışıyoruz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım tansiyonun normalse şişkinlik artık son aylarda normal. Benimde ellerim şiş mesela ama ayaklarım iyi

Doğru biraz bizde hassasiz hem durumlardan dolayi hemde hamilelik hormonları cok etkiliyor malesef

Dayanamadim gittim oruç tutuyor birsey yemeden yatinca vicdanim rahat etmedi kaldirdim konuştum artık bende mesaj atiyorum o an tam düşüncelerimi aktaramiyorum konuşunca.. Aslinda herzaman alinganlik yapmam ama arada oluyor sonra kendi kendime diyorum neden bu kadar büyüttun. Biraz da fazla ilgi bekliyorum sanirim her kosulda beni anlamasini istiyorum ama bizim kadar hassas olmuyor onlar

[/QUOTE]
anal fissur malesef ara ara aci kanamada yapabilir zaman zaman siser ve azalir kabiz etkiliyor dogumla bir alakasi yok ama
Anal fissür makat çatlağı olmuyor mu bende ki et beni gibi bişey bana hiç zararı falan yok kanama fala olmadı hiç bide işte vajina dudak kısmında pembemsi bişey çıkmış onun için endişeleniyorum.

Haklısın anlamiyorlar hic malesef keske bizim kadar hassas dusunce yapisina sahip olsalar biz herseyi en ince ayrintisina kadar düşünüyoruz. Ilk kez babalik duygusunu tadicak karmasik duygular icinde oda yani anliyorum kendimi onun yerine koyuyorum çoğu zaman ama benimde kendimce kaygilarim streslerim var bunu hissedemiyor bazen.. Sag saglim dogsalardi bebislerimiz bi an önce kucaklarimiza alalim

Evet cnm benşm nş erken doğumum olduğu için serklaj uygulandı 12. Haftada genel halim yatarak geçiyo dünde 17mm düşmüş serviks boyu ama açılma yok şükür eve gelince kasılmalarım başladı baya korktum ama şükür daha iyiyim haftam küçük olduğu için biraz endişe ettim sende hayırla yap inş doğumunu

Iyi yapmissin, erkeklerin çoğunda o hassaslik yok malesef, bizde de çok farklılıklar var bu donem az oturup düşünsek cidden yaptıklarımız mantıklı gelmiyor hamilelik bitince birde lohusalık var, onu da atlatırsak bi sorun kalmaz eminim

Sizinde korkularınız var mi bilmiyorum ama ben çok yaşıyorum, bir de evde başka cocuk olunca ne olcak nasil olcak, bana bisey olur mu vs.gibi sorular istemesemde aklıma geliyor malesef

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine senin biraz daha riskli bir durumun var ama korkma dikişler büyük oranda koruyucu oluyor. zaten 32.haftadan sonra Allah korusun doğsa bile çok çabuk toparlıyor bebekler. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah

İnş cnm yaa drda 32 dedi bakalım inş dururuz ozamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…