Ben sabahlari avuclarimi acmakta zorlaniyorum,
Parmaklarimi acip kapadigimda aciyor ve zorkaniyor,sizde de oluyir mu,birde gogsumun hemen alti ortaya dogru olan yer sabah kalktigimda cok acimis oluyo,yine ayni sekilde gobek etlerim de cok acimis oluyo,uyurken bebek baski yapio heralde,uyku artik yalan bize:))
Biraz zor bir dönem gerçekten, bende birgün alindigima birgun alınmıyorumSanirim ben alinganlik yapiyorum bilmiyorum ne düsünücegimi okadar karmasik duygular ki sanirim bide dogum stresi var.. Tamam oda gergin anliyorum ama keske bizi de anlasalar. Doğumu biz yapicaz bebise biz bakicaz annelik daha bi sorumluluk istiyor gercekten okadar kırıldım ki bir yanim git özür dile diyor diğer yanim hayir asla.gitme onun seni anlamasi lazim.sonucta senin kalbini kırdı diye düşünüyorum;((
Parmaklarimi acip kapadigimda aciyor ve zorkaniyor,sizde de oluyir mu,birde gogsumun hemen alti ortaya dogru olan yer sabah kalktigimda cok acimis oluyo,yine ayni sekilde gobek etlerim de cok acimis oluyo,uyurken bebek baski yapio heralde,uyku artik yalan bize:))
Bana 12 haftalıkken serklaj yapıldı canım. Rahim ağzından iki kez operasyon geçirdiğim için serklaj oldum. Hiçbi sorun yaşamadım şükür gebelik süresince normal hayatıma devam ettim kendimi çok yormamak kaydıyla tabii. En son 33+4 de kontrole gittiğimde bebeğin kafası aşağı inmiş dikişlere 2 cm mesafesi kalmış çok ayakta kalma dedi doktor ama herhangi bir sıkıntım yok şu an için. Sana da serklaj mı yapıldı?İyi geceler kızlar
Her ayın annesine yazıyorum sizlerede yazayım hayırlı kolay doğumlar diliyorum sizlereaçana aranızda serklajlı gebe varmı mutlu sona ulaştı mı merak ediyorum varsa hikayesini
Ya su güne karar hic yakinmadim aman ben hamileyim yapamam falan diye bak her aksam iftari hazırlıyorum 3 4 cesit yapmaya çalışıyorum temizlik yapıyorum su sicak havalarda ütü yapiyorum burda kardesleri annesi var benim ailem farkli sehirde.. Hic daha biri gelip demedi temizliğini yapalim herşeyimi kendim.yapiyorim yetistirmeye calisiyorum ayakta durmakta zorlaniyorum bazen yemin ederim gikim cikmiyor ben istiyorum ki bunlari görsün anlasin ben okadr ağladım ya insan der bu kizin benden baska kimsesi yok burda yaninda olayim diye ama yok namazi ağlayarak kildim resmen ya ;(
Basın sağolsun canımsağlık olsun dediğin gibi gerisi bı şekilde hallolur .
benim gördüpüm ikiz annelerinde böyle oluyo genelde normal gibi.
çok ağladım ben ya Allah yardımcınız olsun çok ani olmuş Allah sabıtlar versin
Doğru biraz bizde hassasiz hem durumlardan dolayi hemde hamilelik hormonları cok etkiliyor malesefCanım hamile olduğumuz için normalden daha fazla ilgiye ihtiyacımız var ve hassasız malesefama sen üzme kendini bebişin hisseder. Bence eşinle konuşmayı dene ona anlat kırgınlığının nedenlerini. Erkeklerin anlaması beklemek boşa kürek sallamak gibi. Sen kendini üzme herşey gelip geçici bebişini düşün onun geleceği zamanların hayalini kur boşver. Bebek arabası da alınır elbet
Dayanamadim gittim oruç tutuyor birsey yemeden yatinca vicdanim rahat etmedi kaldirdim konuştum artık bende mesaj atiyorum o an tam düşüncelerimi aktaramiyorum konuşunca.. Aslinda herzaman alinganlik yapmam ama arada oluyor sonra kendi kendime diyorum neden bu kadar büyüttun. Biraz da fazla ilgi bekliyorum sanirim her kosulda beni anlamasini istiyorum ama bizim kadar hassas olmuyor onlarBiraz zor bir dönem gerçekten, bende birgün alindigima birgun alınmıyorumaslında senin değil yinede onun sana gelmesi gerekir ama daha uzayıp daha mutsuz olucaksan yinede sen bilirsin, duygu ve düşüncelerini karşı tarafa tam aciklayabilirsen, belki daha iyi anlar, konuşmak zor gelebilir, mesaj yazabilirsin mesela, ben öyle yaparım genelde
Anal fissür makat çatlağı olmuyor mu bende ki et beni gibi bişey bana hiç zararı falan yok kanama fala olmadı hiç bide işte vajina dudak kısmında pembemsi bişey çıkmış onun için endişeleniyorum.anal fissur malesef ara ara aci kanamada yapabilir zaman zaman siser ve azalir kabiz etkiliyor dogumla bir alakasi yok ama
Haklısın anlamiyorlar hic malesef keske bizim kadar hassas dusunce yapisina sahip olsalar biz herseyi en ince ayrintisina kadar düşünüyoruz. Ilk kez babalik duygusunu tadicak karmasik duygular icinde oda yani anliyorum kendimi onun yerine koyuyorum çoğu zaman ama benimde kendimce kaygilarim streslerim var bunu hissedemiyor bazen.. Sag saglim dogsalardi bebislerimiz bi an önce kucaklarimiza alalimCanim erkekler hicbirssyi kendiligibden anlamiyor,soylemek yakinmak gerekiyor bazen,yaptiklarinin gorunmesini saglanak gerekiyor,agrilarindan zorlugundan bahset,yardim iste,ben cok zorlaniyorum artik destegine ihtitacim var de,biz herseyi yaptikca daha fazlasini bekliyorlar,bazen guclu kadin degil zayif kadin olmak gerekiyir bence degerin daha cok biliniyo boyle yapinca, onlarda streste ben de hissediyorum esimi uyku tutmuyo,dogum nasil olcak bebek ve bize bisey olcakmi hersey yolunda gitcek mi diye onlar da streste bence,ilkkez baba oluyosa bunalim daha buyuk oluo hatta babalik yapabikecekniyim ,nasil baba olacagim vs
Evet cnm benşm nş erken doğumum olduğu için serklaj uygulandı 12. Haftada genel halim yatarak geçiyo dünde 17mm düşmüş serviks boyu ama açılma yok şükür eve gelince kasılmalarım başladı baya korktum ama şükür daha iyiyim haftam küçük olduğu için biraz endişe ettim sende hayırla yap inş doğumunuBana 12 haftalıkken serklaj yapıldı canım. Rahim ağzından iki kez operasyon geçirdiğim için serklaj oldum. Hiçbi sorun yaşamadım şükür gebelik süresince normal hayatıma devam ettim kendimi çok yormamak kaydıyla tabii. En son 33+4 de kontrole gittiğimde bebeğin kafası aşağı inmiş dikişlere 2 cm mesafesi kalmış çok ayakta kalma dedi doktor ama herhangi bir sıkıntım yok şu an için. Sana da serklaj mı yapıldı?
Iyi yapmissin, erkeklerin çoğunda o hassaslik yok malesef, bizde de çok farklılıklar var bu donem az oturup düşünsek cidden yaptıklarımız mantıklı gelmiyorDayanamadim gittim oruç tutuyor birsey yemeden yatinca vicdanim rahat etmedi kaldirdim konuştum artık bende mesaj atiyorum o an tam düşüncelerimi aktaramiyorum konuşunca.. Aslinda herzaman alinganlik yapmam ama arada oluyor sonra kendi kendime diyorum neden bu kadar büyüttun. Biraz da fazla ilgi bekliyorum sanirim her kosulda beni anlamasini istiyorum ama bizim kadar hassas olmuyor onlar
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine senin biraz daha riskli bir durumun var ama korkma dikişler büyük oranda koruyucu oluyor. zaten 32.haftadan sonra Allah korusun doğsa bile çok çabuk toparlıyor bebekler. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallahEvet cnm benşm nş erken doğumum olduğu için serklaj uygulandı 12. Haftada genel halim yatarak geçiyo dünde 17mm düşmüş serviks boyu ama açılma yok şükür eve gelince kasılmalarım başladı baya korktum ama şükür daha iyiyim haftam küçük olduğu için biraz endişe ettim sende hayırla yap inş doğumunu
Amin inşallahBende 38+3 te 19’haziranda kismetse:))) saglikla gelsinler insallahhhh
İnş cnm yaa drda 32 dedi bakalım inş dururuz ozamana kadarÇok geçmiş olsun dikkat et kendine senin biraz daha riskli bir durumun var ama korkma dikişler büyük oranda koruyucu oluyor. zaten 32.haftadan sonra Allah korusun doğsa bile çok çabuk toparlıyor bebekler. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Ben 34 te basladim 4 tane yiyorum gundeBaslayan var mi hurmaya,5_6 baya cokmus :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?