2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Öyle tabi canım ben cuma diye planlarım bu akşam gelmek isterler gelirler hayırlısı olsun sadece cuma gidip ertesi gün doğum olacak mı sonraki hafta mı olacak onu kesinleştirmek daha rahat olacak gibi
Bende bilmek isterdim sanırım tam gününü net olmayınca huzursuz oluyorum ama belki net olmayınca gece daha rahat uyur daha az düşünürsün

Bişey belirsız olunca cok kafama takarım da ıkızler sandım seni de benzettım cok kendıme
O bende var teraziyim bende hava elementindeyiz ya. Aşağı yukarı aynı özellikler. Bende güvence isterim emin olmak isterim. Kovada aynı gruptan ama bak onlarda yok mesela bu takıntı hali kimsede görmedim.

Bende bilmek isterdim sanırım tam gününü net olmayınca huzursuz oluyorum ama belki net olmayınca gece daha rahat uyur daha az düşünürsün

Acaba olur mu olmaz mı ihtimali daha kötü düşünsene olacak mı diye düşüne düşüne uyuyamayıp sonra da doğum olmadan eve dönmek daha hayal kırıklığı bir de kızımda da ani sezeryan olmuştum bu sefer ki bari planlı olsun bilerek gideyim

Hurma yiyelim mi diye soran sendin dimi yanlış hatırlamıyorum? Dün bahsettiğim kullanıcının sancısı başlamış heralde, takipteyim demiştim ya. Gününü doldurmuştu 2 gün önce.
Evet bendim canım ,kaçırdımmı ki ben onu ,çok mu hurma yıyormus bi tekrarlasankonuyu şeyedemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…