2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dk tutayım dedim ama sürekli bi ağrı var ama sancı vurunca bakıyorum pek düzenli değil belki de düzenli hale gelicek bilmiyorum hep bu haftalarda doğcak gibime geliyordu zaten
Bi bayram şekeri mi geliyor Ağrı süreklimi yoksa durup tekrar mı başlıyor ?

Koronadam dolayı insanların çocuk doğunca gelmemesi gerekiyor ama illa gelcek uzak tanıdıkları napcaksınız ya? Aileler yanımızda olacak zaten ama diğer konu komşuyu bilemedim

Dk tutayım dedim ama sürekli bi ağrı var ama sancı vurunca bakıyorum pek düzenli değil belki de düzenli hale gelicek bilmiyorum hep bu haftalarda doğcak gibime geliyordu zaten
Ay düzenli olmayınca da doğuran okumuştum dün bi forumda. Açılması olmuş ama anlamamış düzenli değil diye. Telaş ettirmeyeyim yine de kendini kötü hissedersen git mutlaka. Buarada içine doğan olacak mı çok merak ediyorum.bende başından beri 38 diye hissediyorum ama istek mi içime doğma mı bilmiyorum bakalım

38_39 iyi sanki ya obcesi de sobrasi da stres ,hayirlisi insallah

Koronadam dolayı insanların çocuk doğunca gelmemesi gerekiyor ama illa gelcek uzak tanıdıkları napcaksınız ya? Aileler yanımızda olacak zaten ama diğer konu komşuyu bilemedim
Gelmezler bence ya gelmek isteyenlere de kibarca söylerim kabul edebileceğim sadece dedeler nineler halası dayısı

Ağrım gevmediyde bence bı git Dr a canım ebeler baksın ona göre Dr una haber verirler. Vakti gelmiş çünkü 37 den itibaren normal sayılıyor bebekler sana öğle geliyor olabilir siğil değil de yağ bezesi gibi bişey olabilir onu da sormuş olursun hem

Kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseyi kabul etmicem güzel bı dille virüs geçince gelin dicem .

Canim hangi vakit sen de bebegin de saglikli olacaksaniz o zaman olsun amin ama son haftalara kadar kalmak zor ya. Ben sahsen 37 38 iyidir diyorum cok yoruldum cunku

Bende maksimum 37 diyorum çok agirlastim çünkü bakalım gorucez

Kabul etmemeyi dusunuyorum,darilan darilsin soylerim sanirim ama stres oluyo insan
Gelmezler bence ya gelmek isteyenlere de kibarca söylerim kabul edebileceğim sadece dedeler nineler halası dayısı
Kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseyi kabul etmicem güzel bı dille virüs geçince gelin dicem .
Ya komşuyla uzaktan bayramlaştık zaten 2.5 aydır kimseyi görmüyorum ama doğsun da sevelim gibi konuştular.eşimde üstüne basa basa sadece aileleri kabul edebileceğiz mecbur napalım filan dedi laf arasında.bende keşke böyle olmasaydı filan dedim(çok yumuşak yüzlüyüm ya) ama rahatlardı yani buyrun eve gelin modundaydılar. Yine de alındılar mı diye düşündüm. Şimdi bunu gelmek isteyen herkese yapmamız lazım, bebeğimi benden çok düşünen olamaz da bi garip oldu işte anltabildim mi

Mrb canım hayırlı bayramlar benimde üç gündür geçmeyen adet agrım var ama ağrısını bir yarım saate kadar ağrıyo inşallah yalancı kasılmalardir benim haftam daha küçük çünkü
Benim o haftalarda da olmuştu ama duş falan alınca geçmişti seninde yalancı olabilir canım

Hadi ya oluyomuymuş öyle arada batma falan da oluyo bende diyorum açılma falan mı oluyo ama ağrım çoğalmadıkça su falan gelmedikçe gitmeyi düşünmüyorum.Birde açıklık muayenesi neden nasıl korkuyorum.Bakalım ne olcak bi yandan istiyorum gelsin bi yandan diyorum daha dur

Bi bayram şekeri mi geliyor ❤Ağrı süreklimi yoksa durup tekrar mı başlıyor ?
Sürekli bi ağrıda var canım ama ondan daha şiddetlisi arada vuruyor ama düzenli değil bide bel ağrım var çok bakalım ne olacak bebiş bizi kaldırıyor mu bugün 37+1 haftalığım

Ya dün happy momda okudum onu okmasam bende düzenliyi beklerdim mutlaka. Bilmiyorum yine de hayırla sağlıkla gelsin minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…