2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yengec cok duygusalmis kiyamam ona ben ikizler daha iyi gibi hakkaten,ben de ikizlerim,yibe de zor bir burc:))) ama zeki,eglenceli,hareketli bi burc

sağlıklı nice bayramlara güzel annelerBenim kızım ikizler burcu hep neşeli çevreye çok uyanık ve konuşkan .hep cin gibidir gözler kapanıp bişey kaçırcam fiye ödü kooar hareketlidir .erken konuştu 9 aylıkken birkaç kelime söylüyordu .meraklı ve duyarlı ve hareketli olduğundan bebekliği zordu biraz hiç uyumak istemezdi . Şimdi çok eğlenceli aktif komik bir çocuk .ama fikri hemen değişir ve çok konuşur kendisinide biliyo geçen konuştu konuştu sonra diyoki çok gevezeyim ama allahta böyle yaratmış beni napayım harika bir çocuk neşe kaynağı ikizler çok tatlı bence

Herkese hayırlı bayramlar kızlar.Dün akşam dan beri kasığımda belimde ağrı var sürekli ama arada şiddetlenip azalıyor anlamadım ne ağrısı bu
Canim sanci olumca dakika tutuyorlarmis ya. Sen de sanci kac dakikada geliyor ona bak istersen. Tecrubem de yok duydugumu yazdim valla. Haftan iyi baya devam ederse bence acile git dogum falan olmasin mi?

Herkese hayırlı bayramlar kızlar.Dün akşam dan beri kasığımda belimde ağrı var sürekli ama arada şiddetlenip azalıyor anlamadım ne ağrısı bu
Bütün gece bende uyumadım ağrıdan ama sabah geçti psikolojik benimki galiba sadece geceleri . Takip et canım gerekirse bı git acilden nst yaptirsinlar

Kızlar bebek için bebek şekeri vs birşey yaptırdınızmı ?sevdiklerimize hatıra kaldın istiyorum hiçbişe beğenemedim

Kızlar bebek için bebek şekeri vs birşey yaptırdınızmı ?sevdiklerimize hatıra kaldın istiyorum hiçbişe beğenemedim
Ben beğendim ama yaptirmadim zaten kimse gelemicek bu corona yüzünden diye ... bi de sorduklarim 1 ay falan diyor yetişmez diye düşündüm

Ben beğendim ama yaptirmadim zaten kimse gelemicek bu corona yüzünden diye ... bi de sorduklarim 1 ay falan diyor yetişmez diye düşündüm
Evet canım bende öyle düşünüyodum ama kızımın bebek şekerleri hatıra kaldı o kadar güzel oluyorki az sayıda sadece çok yakınlara vermek istiyorum ama orjinal bişe göremedim gördüklerime güvenemedim sen nasıl birşey düşündün ?

Canim sanci olumca dakika tutuyorlarmis ya. Sen de sanci kac dakikada geliyor ona bak istersen. Tecrubem de yok duydugumu yazdim valla. Haftan iyi baya devam ederse bence acile git dogum falan olmasin mi?
Dk tutayım dedim ama sürekli bi ağrı var ama sancı vurunca bakıyorum pek düzenli değil belki de düzenli hale gelicek bilmiyorum hep bu haftalarda doğcak gibime geliyordu zaten

Bütün gece bende uyumadım ağrıdan ama sabah geçti psikolojik benimki galiba sadece geceleri . Takip et canım gerekirse bı git acilden nst yaptirsinlar
Aynen bende pek uyuyamadım ben devam hala birde dün yengemin doğum yaptığını duydum benden bir hafta önceydi bir akraba da benden bir hafta gerideydi doğum yapmışlar onunda etkisine girdim galiba birde şu siğil meselesi kafamı kurcalıyor.

Mrb canım hayırlı bayramlar benimde üç gündür geçmeyen adet agrım var ama ağrısını bir yarım saate kadar ağrıyo inşallah yalancı kasılmalardir benim haftam daha küçük çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…