2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
sezeryan olmak isteyenler gün aldinizmi ? Benim gibi normal dogumu bekleyenler sancilariniz daha henüz yok degilmi sanirim 40 haftaya kadar beklicez biz daha rahimde incelme.falan yok dedi doktorum
Rahimde incelmeyle ılgılı yorumu ultrasona gore mi soyledı canım ,alttan mı baktı? Benım karnım acaip buyudu,1 ay sonra 40 haftam,okdr bekler mi bılmıyorum.bunla ılgısı var mı onu da bılmıyorum
Benegin çok hareketli olması suyu patlatmaya calısıyo diye yorumlanabılır mı off ben bi de perine masajına taktım,dr a haftaya gıtcem,gecen sormayı unuttum bu sefer sorcam,ona sormadan da yapmak istemıyorum

4 çeşit mi dogum
1-normal dogum
2-epidural normal dogum
3-sezeryan
4-epidural sezeryan şeklınde mi ? Epidurali sezeryan sanıyorum ben

Epidural anestezinin daha hafif şekli belden bir iğne yapılıyor. Bir doğum şekli değil aslında, doğuma yardımcı bir işlem. Normalde ve sezaryen de kullanılıyor.

Spinal anestezi var, o da yine belden iğne yapılıyor, sadece sezaryen de kullanılıyor.

Normal dogumda hiç bir ek anestezi kullanmadan da doğum gerçekleşebiliyor ama sezaryenden epidural, spinal yada genel anesteziden en az birini olmak şart. Onuda çoğunlukla anestezi doktoru belirliyor. Bazende hastanın isteğine gore yapıyorlar.

Sizin değil anne babanızın e devlet hesabı üzerinden mi yaptınız başvuruyu? Bi de e-nabız üzerinden belge alınamaz mı acaba

epidural anestezi ile normal doğu yaptım 4 cm açılmadan sonra belinize küçük bir katater gibi bürşey takıyorlar .takılırken hiç acımadı sonrasındada çok rahatladım ama beni hiç kaldırmadılar ayağa doğum epidural yüzünden yavaşladı dedi ebe normalde 3 saatte doğarmış benimki 6 saat sürdü . Doğuma yaklaşınca epidurali azalttılar veya kestiler tam hatırlamıyorum.ama işte orda koptu film ıkınamadım ve üstüme bastırdılar ,çok dikişim oldu bebek kalp atışları düştü vs ciddi panikler yaşadım.bazıları hiç sorun yaşamıyor ben beceremedimdoktorum epidural yüzünden ıkınamadın dedi.bu kez almıycam inşallah .

Sizin değil anne babanızın e devlet hesabı üzerinden mi yaptınız başvuruyu? Bi de e-nabız üzerinden belge alınamaz mı acaba
Ultrason fotosunu ekledim ben bi de ek olarak. E nabızdan ne alıcaksınızki? Annemin e devleti üzerinden aldık. Benim evimin adresini belirttik bir de benim Tc vs yönlendiriyor zaten derdinizi anlatan bi yazı yazarsınız biz öyle yaptık.

Çok teşekkür ederim.

Benim bir gün var bir gün yok gibi ejderha gibi ateş puskuruyorum ve acayip gegirme yapıyor çok utanıyorum ama malesef elimde degil
Valla bende utanma falan kalmadı çıkartmasam ölücem kocamda sagolsun artık gırgıra alıyor utandırmamak için soda soğuk süt naneli şeker iyi geliyor bana zor valla ama az kaldı

Valla bende utanma falan kalmadı çıkartmasam ölücem kocamda sagolsun artık gırgıra alıyor utandırmamak için soda soğuk süt naneli şeker iyi geliyor bana zor valla ama az kaldı
Benimde öyle o konuda hic bişey demez sağolsun eşim kiloma bile Çoğu zaman ben takarim o da hamilesin olacak o kadar der ama ışte hem alttan hem üstten kaçırınca tobe yarebbim ne hallere düştük valla ben soda limonlu su içiyorum ama anlık geçirip devam ediyor her gün olmasada ne zaman olacağı da belki olmuyor bazen yağsız baharatsiz yesem de oluyor son aylar biraz hamileliğin ilk zamanlarina benziyor gerçekten 2. Trimester balayı hamilleligin

Aynen ilk başa dönmüş gibi bende yoğurt çok seviyorum ama çıkartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…