Rahimde incelmeyle ılgılı yorumu ultrasona gore mi soyledı canım ,alttan mı baktı? Benım karnım acaip buyudu,1 ay sonra 40 haftam,okdr bekler mi bılmıyorum.bunla ılgısı var mı onu da bılmıyorumsezeryan olmak isteyenler gün aldinizmi ? Benim gibi normal dogumu bekleyenler sancilariniz daha henüz yok degilmi sanirim 40 haftaya kadar beklicez biz daha rahimde incelme.falan yok dedi doktorum
4 çeşit mi dogum
1-normal dogum
2-epidural normal dogum
3-sezeryan
4-epidural sezeryan şeklınde mi ? Epidurali sezeryan sanıyorum ben
Tutmamasıda var yaniBen ilk doğumda epidural istedim ama tutmadı, normalde bi daha yapılması gerekirmiş ama yapılmadı. Tüm ağrıları cektim yine
Sizin değil anne babanızın e devlet hesabı üzerinden mi yaptınız başvuruyu? Bi de e-nabız üzerinden belge alınamaz mı acabaDoktorumdan yazı aldım onu yükledik. Yalnız olduğumu bakıcak kimsem olmadığımı eşimin çalıştığını yazdık bi de ağır hastalık kısmını seçtik bi saatte onay cvbı geldi. Annem babam kardeşim için. Bir de riskli gebelik doğum diye belirttik.
Ultrason fotosunu ekledim ben bi de ek olarak. E nabızdan ne alıcaksınızki? Annemin e devleti üzerinden aldık. Benim evimin adresini belirttik bir de benim Tc vs yönlendiriyor zaten derdinizi anlatan bi yazı yazarsınız biz öyle yaptık.Sizin değil anne babanızın e devlet hesabı üzerinden mi yaptınız başvuruyu? Bi de e-nabız üzerinden belge alınamaz mı acaba
Çok teşekkür ederim.Ultrason fotosunu ekledim ben bi de ek olarak. E nabızdan ne alıcaksınızki? Annemin e devleti üzerinden aldık. Benim evimin adresini belirttik bir de benim Tc vs yönlendiriyor zaten derdinizi anlatan bi yazı yazarsınız biz öyle yaptık.
Evt malesef, ablamda da ilkinde tutmamış ikinci defa yaptırmış ama bende kimse bişey demedi benimde aklıma gelmedi bi daha istemekTutmamasıda var yani
Bende ara ara çoğalıyor azalıyor, yediğim şeye gorede değişiyorKizlar 2 gundur mide yanmam inanilmaz fazla. Sizde de var mi? Yediklerim resmen midemi yakiyor ve yiyemiyorum
Mahvetti beni ya resmen yemek yiyemiyorumBende ara ara çoğalıyor azalıyor, yediğim şeye gorede değişiyor
Benim bir gün var bir gün yok gibi ejderha gibi ateş puskuruyorum ve acayip gegirme yapıyor çok utanıyorum ama malesef elimde degilKizlar 2 gundur mide yanmam inanilmaz fazla. Sizde de var mi? Yediklerim resmen midemi yakiyor ve yiyemiyorum
Süt iyi gelir yemeklerden yarım saat sonra biraz süt iç istersenKizlar 2 gundur mide yanmam inanilmaz fazla. Sizde de var mi? Yediklerim resmen midemi yakiyor ve yiyemiyorum
Valla bende utanma falan kalmadı çıkartmasam ölücem kocamda sagolsun artık gırgıra alıyor utandırmamak için soda soğuk süt naneli şeker iyi geliyor bana zor valla ama az kaldıBenim bir gün var bir gün yok gibi ejderha gibi ateş puskuruyorum ve acayip gegirme yapıyor çok utanıyorum ama malesef elimde degil
Benimde öyle o konuda hic bişey demez sağolsun eşim kiloma bile Çoğu zaman ben takarim o da hamilesin olacak o kadar der ama ışte hem alttan hem üstten kaçırıncaValla bende utanma falan kalmadı çıkartmasam ölücem kocamda sagolsun artık gırgıra alıyor utandırmamak için soda soğuk süt naneli şeker iyi geliyor bana zor valla ama az kaldı
Aynen ilk başa dönmüş gibi bende yoğurt çok seviyorum ama çıkartıyorumBenimde öyle o konuda hic bişey demez sağolsun eşim kiloma bile Çoğu zaman ben takarim o da hamilesin olacak o kadar der ama ışte hem alttan hem üstten kaçırıncatobe yarebbim ne hallere düştük valla ben soda limonlu su içiyorum ama anlık geçirip devam ediyor her gün olmasada ne zaman olacağı da belki olmuyor bazen yağsız baharatsiz yesem de oluyor son aylar biraz hamileliğin ilk zamanlarina benziyor gerçekten 2. Trimester balayı hamilleligin
Gecelik her ıkı dogum için de daha kolay dıyollaaaSezeryan doğum yapıcak arkadaşlar gecelik mi pijama mı kafamda deli sorular
Sezeryan doğum yapıcak arkadaşlar gecelik mi pijama mı kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?