Benimde sanırım doğurmadan rahatlamayacakKizlar 2 gundur mide yanmam inanilmaz fazla. Sizde de var mi? Yediklerim resmen midemi yakiyor ve yiyemiyorum
Hıııım siz aldınız mı pekiGecelik her ıkı dogum için de daha kolay dıyollaaa
Sezeryanda mı peki dikişler acır mı diye düşünüyorumBen kızımda odaya geldiğimde ilk gecelik giymiştim sonra yürümeye başladıktan sonra kanamadan dolayı kirlenmişti pijama gitmiştim. Sorun olmamıştı şimdi yine 1 gecelik 2 pijama koydum
Evet ben gecelık aldım 2-3 tane,1 tane de pijama aldımHıııım siz aldınız mı peki
Tmm süper teşekkür ederim linki varmıydı ata bilir misinizEvet ben gecelık aldım 2-3 tane,1 tane de pijama aldım
Sezeryanda mı peki dikişler acır mı diye düşünüyorum
Süper o zaman 2 çeşitten birer tanede olur meselaDikişler çok altta kalıyor pijama takımlarının beli yukarıda hamile pijaması olduğu için hiç değmiyor. Zaten baya sargı bezi ile sarılı oluyor ben hiç zorlanmamıştım
Süper o zaman 2 çeşitten birer tanede olur mesela
Bitanesi bu.bitane lohusa sepetınden aldım pijamalı olanı ,ama ordam baya geç gelıyo soylıyımTmm süper teşekkür ederim linki varmıydı ata bilir misiniz
Geçmiş olsunKızlar duanıza ihtiyacım vartansiyonum yükselmeye başlıyor malesef dün 14-9 olmuştu sonra düşmüştü çok şükür bugün de 15-10u gördüm sonrasında düştü ama bu tansiyon dalgalanmaları tehlikeli malesef. İlk doğumumda da 37+5 de 18-11 tansiyon ile acil sezeryana alındım. İlkinde yaşayan ikinci gebelikte daha çok risk altında bir de ikiz gebelikte de çok görülüyormuş gebelik zehirlenmesi o yüzden daha da tehlikeli. Umarım bir de yükselmez yarın yine yükselirse çarşamba doktoruma gideceğim mecbur
Geçmiş olsun
Netten almıycam cnm zaman kalmadı gibi dükkandan artıkBitanesi bu.bitane lohusa sepetınden aldım pijamalı olanı ,ama ordam baya geç gelıyo soylıyım
İnşallah dahada yükselmezSağ ol canım tek duam biraz daha dayansınlar 1 haftacık
Sezeryan doğum yapıcak arkadaşlar gecelik mi pijama mı kafamda deli sorular
İnşallah dahada yükselmez
Netten almıycam cnm zaman kalmadı gibi dükkandan artık
Ben gecelik giymeyi beceremiyorum onun için iki takım hamile pijama takımı aldım. Biri üçlü lohusa set şeklinde diğeri spor alt üst pijama. Sezeryan yapan arkadaşlar vardı sordum hamile pijaması giymişler çok ta rahat olmuş. Gecelik sanki daha iyi olur becerem kesinlikle alırdım da kafama geçmiş şekilde nerdeyse uyanıyorumSezeryan doğum yapıcak arkadaşlar gecelik mi pijama mı kafamda deli sorular
Bende epidural istemiyorum . İkisini de normal yaptım Allah izin verirse yine aynı doğal hızlı olanı iyidirepidural anestezi ile normal doğu yaptım 4 cm açılmadan sonra belinize küçük bir katater gibi bürşey takıyorlar .takılırken hiç acımadı sonrasındada çok rahatladım ama beni hiç kaldırmadılar ayağa doğum epidural yüzünden yavaşladı dedi ebe normalde 3 saatte doğarmış benimki 6 saat sürdü . Doğuma yaklaşınca epidurali azalttılar veya kestiler tam hatırlamıyorum.ama işte orda koptu film ıkınamadım ve üstüme bastırdılar ,çok dikişim oldu bebek kalp atışları düştü vs ciddi panikler yaşadım.bazıları hiç sorun yaşamıyor ben beceremedimdoktorum epidural yüzünden ıkınamadın dedi.bu kez almıycam inşallah .
Geçmiş olsun canım dikkat et ya çok tehlikeliKızlar duanıza ihtiyacım vartansiyonum yükselmeye başlıyor malesef dün 14-9 olmuştu sonra düşmüştü çok şükür bugün de 15-10u gördüm sonrasında düştü ama bu tansiyon dalgalanmaları tehlikeli malesef. İlk doğumumda da 37+5 de 18-11 tansiyon ile acil sezeryana alındım. İlkinde yaşayan ikinci gebelikte daha çok risk altında bir de ikiz gebelikte de çok görülüyormuş gebelik zehirlenmesi o yüzden daha da tehlikeli. Umarım bir de yükselmez yarın yine yükselirse çarşamba doktoruma gideceğim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?