2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar duanıza ihtiyacım var tansiyonum yükselmeye başlıyor malesef dün 14-9 olmuştu sonra düşmüştü çok şükür bugün de 15-10u gördüm sonrasında düştü ama bu tansiyon dalgalanmaları tehlikeli malesef. İlk doğumumda da 37+5 de 18-11 tansiyon ile acil sezeryana alındım. İlkinde yaşayan ikinci gebelikte daha çok risk altında bir de ikiz gebelikte de çok görülüyormuş gebelik zehirlenmesi o yüzden daha da tehlikeli. Umarım bir de yükselmez yarın yine yükselirse çarşamba doktoruma gideceğim mecbur

Geçmiş olsun

Sezeryan doğum yapıcak arkadaşlar gecelik mi pijama mı kafamda deli sorular

Gecelik. Hastane odalari cok sicak oluyor zaten. Ben beli yuksek ve ayarlanabilen lastikli hamile pijamasi da almıştım. Ama sadece ziyaretci gelecegi zaman geceligin altina giydirmislerdi. Egilemiyosun bile sezeryandan sonra :)

Netten almıycam cnm zaman kalmadı gibi dükkandan artık

Gecelik alırken ön tarafta sağlı sollu göğsüne kadar düğmeli olanlardan almanı öneririm emzirirken rahat edersin. En kötü bulamazsan önden düğmeli al düğmesizler çok kullanışsız olur. Emzirme özelliği olsun yani mutlaka

Sezeryan doğum yapıcak arkadaşlar gecelik mi pijama mı kafamda deli sorular
Ben gecelik giymeyi beceremiyorum onun için iki takım hamile pijama takımı aldım. Biri üçlü lohusa set şeklinde diğeri spor alt üst pijama. Sezeryan yapan arkadaşlar vardı sordum hamile pijaması giymişler çok ta rahat olmuş. Gecelik sanki daha iyi olur becerem kesinlikle alırdım da kafama geçmiş şekilde nerdeyse uyanıyorum

Bende epidural istemiyorum . İkisini de normal yaptım Allah izin verirse yine aynı doğal hızlı olanı iyidir

Geçmiş olsun canım dikkat et ya çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…