Ay geçmiş olsun hiç ihmal etme hemen Dr görün bence. Protein kaçıklığı var mıKızlar duanıza ihtiyacım vartansiyonum yükselmeye başlıyor malesef dün 14-9 olmuştu sonra düşmüştü çok şükür bugün de 15-10u gördüm sonrasında düştü ama bu tansiyon dalgalanmaları tehlikeli malesef. İlk doğumumda da 37+5 de 18-11 tansiyon ile acil sezeryana alındım. İlkinde yaşayan ikinci gebelikte daha çok risk altında bir de ikiz gebelikte de çok görülüyormuş gebelik zehirlenmesi o yüzden daha da tehlikeli. Umarım bir de yükselmez yarın yine yükselirse çarşamba doktoruma gideceğim mecbur
Geçmiş olsun canım dikkat et ya çok tehlikeli
Ay geçmiş olsun hiç ihmal etme hemen Dr görün bence. Protein kaçıklığı var mı
Kizlar bende bişey sorucam şekeri olanlara . Bugün görümcem vardı onda gebelik şekeri var şeker aletini getirmiş hepimizinkini ölçtü herkesin normal çıktı 110 civarı . Ama benim 150 çıktı bı saat sonra 160 çıktı bı saat sonra da 170 çıktı baklava falan çok yemisdim ondan mı acaba benim ki yüksek çıktı diyorum ama herkes de yedi yani niye benim ki yüksek çıktı sizce bu tek seferlik mıdır acaba cuma ya da randevum var gidince siylicem ama acil bı durum yoldur galiba demi
Ben de evde sürekli şeker aleti ile ölçüm yapardım şeker çıkmıyordu bebek iri diye şeker yüklemesi yaptırdım belki bebekte vardır diye şükür onda da çıkmadı hatta alette ölçügüm değerlere yakın yıktı. Dr sor belki şeker vardır diyet yapman gerekebilirKizlar bende bişey sorucam şekeri olanlara . Bugün görümcem vardı onda gebelik şekeri var şeker aletini getirmiş hepimizinkini ölçtü herkesin normal çıktı 110 civarı . Ama benim 150 çıktı bı saat sonra 160 çıktı bı saat sonra da 170 çıktı baklava falan çok yemisdim ondan mı acaba benim ki yüksek çıktı diyorum ama herkes de yedi yani niye benim ki yüksek çıktı sizce bu tek seferlik mıdır acaba cuma ya da randevum var gidince siylicem ama acil bı durum yoldur galiba demi
Kendini yorma dinlen inş düzelirsin benimde bi ara 12/8 çıktı bi gece hastanede yattımİki gün önce idrar tahlili yapıldı yok canım o yüzden takipteyim tansiyonumu az önce ölçtüm düşmüştü anlık yükseliyor sanırım. Doktorum 15 günde bir idrar tahlilini yapıyor protein kaçağı için. Şükür yok şimdilikcuma gidicem doktora ama yarın da yüksek olursa çarşamba giderim
Kendini yorma dinlen inş düzelirsin benimde bi ara 12/8 çıktı bi gece hastanede yattımgözleme aldılar ölçüm yaptılar 24 saat
bize de haber ver ne dicek acabaRahimde incelmeyle ılgılı yorumu ultrasona gore mi soyledı canım ,alttan mı baktı? Benım karnım acaip buyudu,1 ay sonra 40 haftam,okdr bekler mi bılmıyorum.bunla ılgısı var mı onu da bılmıyorum
Benegin çok hareketli olması suyu patlatmaya calısıyo diye yorumlanabılır mıoff ben bi de perine masajına taktım,dr a haftaya gıtcem,gecen sormayı unuttum bu sefer sorcam,ona sormadan da yapmak istemıyorum
artmaz canım inşallahNormal aslında 12-8 canım. Tansiyon çok tehlikeli malesef hele ilk gebelikte varsa daha riskli. Kendi doktorum çarşamba günü var diğer doktorlarda ikiz olduğu için pek ilgilenmiyor son zamanlarım artık. O yüzden yükseliş devam etmezse çarşambayı beklerim. İnşallah artmaz
Gecen gebeligimde benimde vardı tek protein kacagi ve alfamet diye tansiyon ilacı kullanıyordum çok tuzdan değil bende öyle tahmin ediyorum ama yorulma işte hani daha da dikkatli olman lazım diye diyorumCanım malesef tuzla falan alakalı bir durum değil tamamen bebeğin plesantasının vücuda yaptığı bir durumyoksa o kadar tuzsuz yiyorum ki evdeki herkes yemekler tuzsuz diyor inşallah yükselmez daha fazla
İki hafta öndeydi zaten o yüzden kafama takıldıYediklerinle alakalıdır canım. Doktorum toklukla 140 sınır demişti sen bir de üstüne çok şekerli yediysen o etkilemiştir. Gidince mutlaka söyle kan tahlili yapar bakar zaten. Ama bence öyle bir durum olsaydı farkedilirdi bebek daha iri vs oluyormuş sanırım şeker olunca
Benim hep 12 8 çıkıyor 14 sinirmis Dr demisdi sık sık olctur diyor ama malesef tansiyon aleti yok denk geldikçe olcebiliyorumKendini yorma dinlen inş düzelirsin benimde bi ara 12/8 çıktı bi gece hastanede yattımgözleme aldılar ölçüm yaptılar 24 saat
Kizlar bende bişey sorucam şekeri olanlara . Bugün görümcem vardı onda gebelik şekeri var şeker aletini getirmiş hepimizinkini ölçtü herkesin normal çıktı 110 civarı . Ama benim 150 çıktı bı saat sonra 160 çıktı bı saat sonra da 170 çıktı baklava falan çok yemisdim ondan mı acaba benim ki yüksek çıktı diyorum ama herkes de yedi yani niye benim ki yüksek çıktı sizce bu tek seferlik mıdır acaba cuma ya da randevum var gidince siylicem ama acil bı durum yoldur galiba demi
bize de haber ver ne dicek acaba
artmaz canım inşallah
buarada bugün çok ağrım var ya.çatım sanki kırılcak
İki hafta öndeydi zaten o yüzden kafama takıldı
Evet cumaya zaten sabah 9 bicuga almisdim randevuyu aç karnına gideyim Dr bakalım ne derse artık o zamana kadar da biraz şekeri azaltayim.Ben de evde sürekli şeker aleti ile ölçüm yapardım şeker çıkmıyordu bebek iri diye şeker yüklemesi yaptırdım belki bebekte vardır diye şükür onda da çıkmadı hatta alette ölçügüm değerlere yakın yıktı. Dr sor belki şeker vardır diyet yapman gerekebilir
Gecen gebeligimde benimde vardı tek protein kacagi ve alfamet diye tansiyon ilacı kullanıyordum çok tuzdan değil bende öyle tahmin ediyorum ama yorulma işte hani daha da dikkatli olman lazım diye diyorumDr git bence de cars günü hiç ihmal etme
Şeker yükleme yaptırmadım canım o yüzden zaten takıldı kafama bı iki kez sağlık ocağında kan verdim ama hep tok karnına onlarda normal di yani başka da hiç baktirmadim şekere bugün 3 ölçümde yüksek çıkınca tedirgin oldumAcil bir durum olmaz canim. Zaten doguma cok bir sey kalmamis. Sen sekerin varmış gibi beslen istersen..icin daha rahat eder.
Hastanede yapılan Seker yukleme sonucunda 1 saatlik toklugun kac cikmisti?
Bana önce 1 saatlik seker yuklemesi yapmıştı 162 cikmisti tokluk. Ara degerde tam demisti. 3 saatlik yapmıştı sonra, orada biraz daha yuksek cikmisti. İnsuline gerek yok ama diyet yapman gerek demisti. Surekli seker olcum cihaziyla olcuyorum.hafif diyetten saparsam aninda cikiyor mesela. Bebegim de haftasindan baya geri.
İki hafta öndeydi zaten o yüzden kafama takıldı
Evde var demi tansiyon aleti n sık sık olc ki kaç olduğuna bak yükselmesine izin verme hemen git Dr a sakin ihmal etme gercekden çok tehlikeli hem senin hem bebeklerin için . İnşallah yükselmez ilaç kullanmıyor musun tansiyon içinBen ilkinde haftam dolmuştu o yüzden doktor direk doğum dedi 18-11 olmuştu. Hatta doğumdan sonra da düşmedi dil altı falan verdiler. Doktorum o zaman tek tedavisi plesantayı senden ayırmak demişti. Bu sefer olmaz inşallah hiçbirimizdehem bebek kilo alamıyor bu durum da hem de anne bebek hayatı tehlikede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?