2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Yok canım ilaç kullanmıyorum ama ölçüyorum düştü şükür 12-8 şimdi iki seferdir falan öyle çıkıyor. 2 gün önce idrarda da bişey çıkmamıştı o yüzden anlık bir durumdu sanırım yoksa idrarda da çıkardı. İnşallah canım zaten şişkinlikte yok ilk doğumumdaki gibi değil inşallahta olmaz

İnşallah canım Allah korusun

İnşallah

Allah şifa versin, inşallah bi sorun olmadan daha ilerlersin canim

Bu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu

Yani.. yüksek bu değerler. Şeker yüklemesi yapmış mıydınız?

Sürekli takip ve stres de etkiliyor

Sürekli takip ve stres de etkiliyor

Aslında stresim yok canım çok şükür ikiz gebelikte 36. Haftayı doldurduk 37 ye başladık bugün. Hafta olarak iyi yerlere geldik artık Rabbim'in yazdığı vakti bekliyoruz tek temennim baştan beri takibimi yapan doktorumla bitirmem. Devlet hastanesinde doğum yapacağım çünkü hiç tanımadığım birine denk gelmek istemem

Bu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu
Benimde aynı bir valiz. Anne Bebek çantası ve puset. Fazla olsun da eksik olmasın hemen elimizin altında bulunması iyi olur ihtiyaç duydukça yanımızda olur

Benimde aynı bir valiz. Anne Bebek çantası ve puset. Fazla olsun da eksik olmasın hemen elimizin altında bulunması iyi olur ihtiyaç duydukça yanımızda olur
Anne bebek çantasını da mı hastaneye götürüyorsunuz? Ben bir valize kendimin ve bebişin ihtiyaçlarını sığdırdım. Hatta eşime alacaklarım da sığar mı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…