2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anne bebek çantasını da mı hastaneye götürüyorsunuz? Ben bir valize kendimin ve bebişin ihtiyaçlarını sığdırdım. Hatta eşime alacaklarım da sığar mı diye düşünüyorum.

Ben biberon mama ıslak mendil emzik alt açma örtüsü vs bakım eşyalarını çantaya koydum. Valize kıyafetler süt sağma makinası falan koydum. Valiz tam dolu değil ama düzenli olsun diye böyle yaptım

Bu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu
Benim de ayni kabin boy ve sirt cantasi. Hepsi de gerekli seyler valla. Hatta ben kahve makinemi de goturmeyi dusunuyorum su isitmak icin. Kahve icmek gerekiyormus sezaryende

Benim de ayni kabin boy ve sirt cantasi. Hepsi de gerekli seyler valla. Hatta ben kahve makinemi de goturmeyi dusunuyorum su isitmak icin. Kahve icmek gerekiyormus sezaryende

Ben de kahve makinemi götüreceğim su ısıtmak için. Bir de hoşaf ve kuru kayısı incir vs alacağım hem süt için hem de kabızlık olmasın diye. Sezeryanda büyük tuvalete çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlar

Kızlar sizde de kasıklarda ağrı ve sıcak basması var mı?
Sağ kasigimda ağrı, deli halde sıcak basması var, halen reflu sayesinde ejderha gibiyim ağzımdan ateş atıyorum ve rahatca nefes alamıyorum...
Bi de hunharca bi yere birikiyor minik dana çok kasiliyorum

Selam ben normalde temmuz anneleri de takip ediyorum ama her an Haziran annesi olabilirim .. Danışmak istedim.. 34+4haftadayim

Sizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..

Bendede çok oluyor bi tarafta toplanıyor sanki özellikle göbeğimin sol tarafı bariz yüksek oluyor ve çok gergin oluyor, kesiliyor, yürümekte zorlaniyorum

Ben tüm eşyaları bir valize sığdırdım.çok kalmayız diye düşünüyorum zaten ama hep gerekli seyleri aldım.hatta eşim arabaya indircek suyum sancım gelirse beni taşır bi de eşyalarla uğraşmaz diye. Buarada bugün ağrıl olup yürüyemeyince bir telaş yaptıki dedim sakin ol olmaz böyle. Şimdi acaba sancımı çok belli etmeden nasıl çekebilirim diye düşünüyorum bu adam beni koşa koşa hadtaneye götürcek gibi

Bendede çok oluyor bi tarafta toplanıyor sanki özellikle göbeğimin sol tarafı bariz yüksek oluyor ve çok gergin oluyor, kesiliyor, yürümekte zorlaniyorum

Sanki yumruk atıyor gibi iç organlarmi eziyor gibi bı anlasam simdide tam gobegimin sağ dibinde bı sağ bı sol.. Göbek deliğim kapandı Tamamen dışarda iyi olsun da çekeriz

Bu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu
benim bebeğr ayrı, bana ayrı valiz. Eşim kalıcak benimle aklı karışmasın diye iki ayrı çanta yaptım. Bi de ben pike çarşaf falanda koydum içime sinip yatamam yatıramam bebeğimi de eşimide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…