- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Anne bebek çantasını da mı hastaneye götürüyorsunuz? Ben bir valize kendimin ve bebişin ihtiyaçlarını sığdırdım. Hatta eşime alacaklarım da sığar mı diye düşünüyorum.
Benim de ayni kabin boy ve sirt cantasi. Hepsi de gerekli seyler valla. Hatta ben kahve makinemi de goturmeyi dusunuyorum su isitmak icin. Kahve icmek gerekiyormus sezaryendeBu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu
Benim de ayni kabin boy ve sirt cantasi. Hepsi de gerekli seyler valla. Hatta ben kahve makinemi de goturmeyi dusunuyorum su isitmak icin. Kahve icmek gerekiyormus sezaryende
Hosaf yerine kuru kayisi aldim koydum ama olmazsa hosaf yaptiririmBen de kahve makinemi götüreceğim su ısıtmak için. Bir de hoşaf ve kuru kayısı incir vs alacağım hem süt için hem de kabızlık olmasın diye. Sezeryanda büyük tuvalete çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlar
Yani bugun cok fenayim. Lansor veya nexium alim diyorum ama troid ilaciyla ac karnina almayin diyen de var. Sabaha hafifler insaAllah. Ona gore hareket edicem
Selam ben normalde temmuz anneleri de takip ediyorum ama her an Haziran annesi olabilirim .. Danışmak istedim.. 34+4haftadayim
Sizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..
Bendede çok oluyor bi tarafta toplanıyor sanki özellikle göbeğimin sol tarafı bariz yüksek oluyor ve çok gergin oluyor, kesiliyor, yürümekte zorlaniyorum
2 kucuk valiz oldu benim..bir tane de torbaBu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu
Hosaf yerine kuru kayisi aldim koydum ama olmazsa hosaf yaptiririm
İnşallah canım. Üzme kendiniSağ ol canım tek duam biraz daha dayansınlar 1 haftacık
benim bebeğr ayrı, bana ayrı valiz. Eşim kalıcak benimle aklı karışmasın diye iki ayrı çanta yaptım. Bi de ben pike çarşaf falanda koydum içime sinip yatamam yatıramam bebeğimi de eşimide.Bu arada hastane cantasını yaptınız mı ben hazırladım annemler çok şey koydun dediler bir tane kabin boy valiz birde sırt çantası oldu
Eşim dıyor hani hastane cantası yapcaktın,bu hastane bavulu dıyor,:)))Eveteşime kalsa anne bakım çantası yeter diyordu
Kendimize de carsaf pike alsakmı temız mıdırbenim bebeğr ayrı, bana ayrı valiz. Eşim kalıcak benimle aklı karışmasın diye iki ayrı çanta yaptım. Bi de ben pike çarşaf falanda koydum içime sinip yatamam yatıramam bebeğimi de eşimide.
Bende öyle düşünüyorum ama annemler fazla diyor yinede alacağım hastanede iki gün kalabilirimBenimde aynı bir valiz. Anne Bebek çantası ve puset. Fazla olsun da eksik olmasın hemen elimizin altında bulunması iyi olur ihtiyaç duydukça yanımızda olur
Anne bebek çantasını da mı hastaneye götürüyorsunuz? Ben bir valize kendimin ve bebişin ihtiyaçlarını sığdırdım. Hatta eşime alacaklarım da sığar mı diye düşünüyorum.
Ben kendim içinde koydum. İçime sinmez yatamam ki. Yastık kılıfı pike çarşaf. Bi de yemeğim dert. Ne yicem nasıl yicem hastanede bilmem.Kendimize de carsaf pike alsakmı temız mıdır
Kendimize de carsaf pike alsakmı temız mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?