2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
benim bebeğr ayrı, bana ayrı valiz. Eşim kalıcak benimle aklı karışmasın diye iki ayrı çanta yaptım. Bi de ben pike çarşaf falanda koydum içime sinip yatamam yatıramam bebeğimi de eşimide.

Ben bebeklerin yatağına pamuklu ince battaniye gibi çok amaçlı bez almıştım onları sereceğim. Kendime de takım alacağım çarşaf vs. Eşime almam sanırım. Soracağım gerçi izin veriyorlarsa alırım

Florence da doguracaklar bosuna sampuan , dis fircasi vs tasimayin hepsi odada var. Bebegede tulum , bes vs giydiriyolar. Hasta pedide mevcut odada.. garsonlar odaya giremiyor sadece hemsire giriyor. Derece lazim olur ise sifir acip size heDiye ediyorlar. Odada dezenfektanda mevcut. Aklima baska gelen olur ise eklerim:)

yiyecek konusunda sicak yemek daha guvenilir aslinda ama ben zyagliyida yedim:)

corona testi yapiyorlar bi gun onceden ihmal
Etmeyin yoksa almiyor hastane.
M

benim bebeğr ayrı, bana ayrı valiz. Eşim kalıcak benimle aklı karışmasın diye iki ayrı çanta yaptım. Bi de ben pike çarşaf falanda koydum içime sinip yatamam yatıramam bebeğimi de eşimide.
Pike çarşaf koymadım annem gerekirse ben gelir alırım dedi bi tane takım hazırladı. Bende kıyafetleri karıştırmasınlar diye kese yaptırdım üstüne yazdım içlerinde olanı çocuğun ki gri kese benimki pembe kolaylık olur hem kullanmadığım şeyleri çıkarmadan direk temiz bir şekilde muhafaza edilmiş olur.

Cok usuniyormus sezeryan sonrasi ayaklarinizi isitmak icin sicak su torbasi alin ve odaya su isitici kettle ya da minik turk kahvesi makineleride su isitiyor

Kızlar merhaba ,
2 gündür benim sol göbek altımda ağrı var sanki minik bir gaz sıkışmış gibi tam bikini bölgesinin sol kısmı bilmem anlatabildim mi normal mi sizdede var mı ?

Ooo ne güzel bir hastaneymiş keşke hepsi öyle olsa. Zaten özellerde herşeyi karşılamaları lazım ama nerde

Önceden doğum yapmış anneler bu sancılar nasıl anlaşılıyor tam anlamıyla neye benziyor sancım geldiğini nasıl anlıcam bu arada ona taktım
Benim 2. Olucak olmasına rağmen takığım :)) ama bildiğim tek bişey var. O sancı ben geldim diyor. Nefesini kesen ufak ufak ağrılarla. Ama biz meraklılar araştırmadan duramıyoruz :))

Kizlar bebek arabasi ne aldiniz ben iki ürün arasinda kaldım siz ne aldiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200526-014012.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200526-011228.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 38
Canim ultrasyon ile bakti ona göre söyledi bu cuma yine gidicez daha doğum ile ilgili birsey demedi ama benimde sanirim 40.haftada gelicek öyle hissediyorum hareketlerini saymam gerekiyormus 12 saatte en az 10 defa hareket etmesi gerekiyormus perine mesaji ne ilk defa duydum

biz iki defadir ntsye giriyoruz bu cuma tekrar gidicez ntsye benimde belim cok kötü ve artik cok zorlaniyorum sadce uzanmak istiyorum baska birsey istemiyorum agirlasinca daha da zorlaniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…