Bende ilkinden önce nasıl diye merak ediyordum ama gelince anlaşılıyor cidden, adet ağrısı gibi belden vuran bir ağrı, düzenli oluyor genelde ve girerek sıklasiyor:)
Bende ilkinden önce nasıl diye merak ediyordum ama gelince anlaşılıyor cidden, adet ağrısı gibi belden vuran bir ağrı, düzenli oluyor genelde ve girerek sıklasiyor:)
Benim 2. Olucak olmasına rağmen takığım :)) ama bildiğim tek bişey var. O sancı ben geldim diyor. Nefesini kesen ufak ufak ağrılarla. Ama biz meraklılar araştırmadan duramıyoruz :))
Selam ben normalde temmuz anneleri de takip ediyorum ama her an Haziran annesi olabilirim .. Danışmak istedim.. 34+4haftadayim
Sizde de oluyor mu Gobegim yasyamuk oldu az once sanki bı tarafım boş Hatta o kadar ittirdiki karnımın sol tarafı gerildi Hafif dokununca içten açıyor şu an.. Karnimi ilk defa bu kadar yamuk görünce bende panik oldum.. biraz zaman geçtikten sonra sağ tarafa gitti karnım çok gergindi bu zaman zarfında .. Şimdi biraz rahatlamış durumda ama sol tarafimda hafif bı acı kaldı hala dokununca bana cevap veriyor sanki.. Normal mi acaba ..
Kızlar sizde de kasıklarda ağrı ve sıcak basması var mı?
Sağ kasigimda ağrı, deli halde sıcak basması var, halen reflu sayesinde ejderha gibiyim ağzımdan ateş atıyorum ve rahatca nefes alamıyorum...
Bi de hunharca bi yere birikiyor minik dana çok kasiliyorum
Tam olarak aynilari bende var kasiklarim cok agriyor ona ek olarak tam bacak aramda sanki gunlerce spor yapmisim gibi agriyor evde bir odadan bi odaya gitmek bile cok zor
Son hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim
Mide yanması bende de çok fazla oluyo ben rennie nin tablet ilacınınkullanıyorum rahatlatıyor doktora çok kere sordum hiçbi sorun olmaz dedi hatta hocam günde 4-5 kere fln dedim bişey olmaz dedi
Son hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim
Canım senin de yaşın 35 üstüydü demi,bizim cok ara vermememiz lazım düşünuyosak baska cocuk senin normal dogum mu olcak busefer? İkiz cok güzel ama zorlukları da var