2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Önceden doğum yapmış anneler bu sancılar nasıl anlaşılıyor tam anlamıyla neye benziyor sancım geldiğini nasıl anlıcam bu arada ona taktım
Bende ilkinden önce nasıl diye merak ediyordum ama gelince anlaşılıyor cidden, adet ağrısı gibi belden vuran bir ağrı, düzenli oluyor genelde ve girerek sıklasiyor:)

Bende ilkinden önce nasıl diye merak ediyordum ama gelince anlaşılıyor cidden, adet ağrısı gibi belden vuran bir ağrı, düzenli oluyor genelde ve girerek sıklasiyor:)
Allahim o dogum aninda yardim etsin hepimize zormu normal.dogum gerci kisiden kisiye degisir ama tecrubesizlik olunca

Benim 2. Olucak olmasına rağmen takığım :)) ama bildiğim tek bişey var. O sancı ben geldim diyor. Nefesini kesen ufak ufak ağrılarla. Ama biz meraklılar araştırmadan duramıyoruz :))
Aynen öyle hele yaklaştıkça daha çok araştırıyorum aslında oluruna bırakmak gerek

Normal cnm benimde hep öyle artık büyüdüler bence

Tam olarak aynilari bende var kasiklarim cok agriyor ona ek olarak tam bacak aramda sanki gunlerce spor yapmisim gibi agriyor evde bir odadan bi odaya gitmek bile cok zor

Son hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim

Mide yanması bende de çok fazla oluyo ben rennie nin tablet ilacınınkullanıyorum rahatlatıyor doktora çok kere sordum hiçbi sorun olmaz dedi hatta hocam günde 4-5 kere fln dedim bişey olmaz dedi

Son hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim
35+0da gittim 37de tekrar gidicem, 38-39 arası da doğum planladık bizde kontrol böyle olucak .. tek kontrol kaldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…