- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Benim eşim gün aşırı hastanede nöbette ve onun dışında da 3 aydir hastanenin misafirhanesinde yatıp kalkıp yiyip içtiği için ben düşünmüyorum artık oyle ayrintilariBen kendim içinde koydum. İçime sinmez yatamam ki. Yastık kılıfı pike çarşaf. Bi de yemeğim dert. Ne yicem nasıl yicem hastanede bilmem.
Benim sezeryan olucak canım evet, en son gittiğimde kordon hala duruyordu boynunda. Asıl tarihı 37de belirliycez ama, plasentada hafif kalsifikasyonlar başlamış, onun artış hızına göre belki biraz daha erken olur dedi DrKızlar herkrs planlamaya başlamış,bu sezeryan isteyenler yada bebekleri ters olanlar mı ? Biz daha hiç bi planlama yapmadık ,kafamda deli sorular
Dr demedi mi şu zaman da gel diyeSon hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim
Çok haklısın bişey değişmeyecek gibi sana :)Benim eşim gün aşırı hastanede nöbette ve onun dışında da 3 aydir hastanenin misafirhanesinde yatıp kalkıp yiyip içtiği için ben düşünmüyorum artık oyle ayrintilarisaldım . Risk olarak herhangi bir günden farkı olmayacak, hatta belki daha bile az ...
Ben ilk cocugum ve ne gelenim vardi ne gidenim ama hamilelikte resmen 3. Gibi oldum. Surekli bi sikayetim oldugundan kendimi iyice saldim 8 aydirBöyle olmasın amin
Bende ayniyim kızlar 33 te 1. 35 te 2. Yi düşünüyoruz esime.kalsa 3 4 çocuk birde biz yeni evliyizCanım senin de yaşın 35 üstüydü demi,bizim cok ara vermememiz lazım düşünuyosak baska cocuksenin normal dogum mu olcak busefer? İkiz cok güzel ama zorlukları da var
Nasıldı ağrıKızda da erkekde de aynıydı benim
Evet cnm ama yaş geciyor ilk doğum da çok rahattım malesef 4 sene önce idrar torbası ameliyatı oldum 1 yılda 2 kez dr normal yapamazsın dedi buda aşılamayla oldu zaten doğrusu hayırlısıyla bi dünyaya gelsin alalım kucağımıza Allah büyük yaş geciyor nasip bunlar istekler ne eylerse güzel eyler diyip devam edicez artıkCanım senin de yaşın 35 üstüydü demi,bizim cok ara vermememiz lazım düşünuyosak baska cocuksenin normal dogum mu olcak busefer? İkiz cok güzel ama zorlukları da var
BiZde de plan yok.bekleyeceğiz diyor hep.dönmedi döner diyor.yarın kontrol var sonra kontroller haftada bire düşecekmiş.belki yarın birşeyler der diyorum doğumla ilgili.Kızlar herkrs planlamaya başlamış,bu sezeryan isteyenler yada bebekleri ters olanlar mı ? Biz daha hiç bi planlama yapmadık ,kafamda deli sorular
Son hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim
Kızlar herkrs planlamaya başlamış,bu sezeryan isteyenler yada bebekleri ters olanlar mı ? Biz daha hiç bi planlama yapmadık ,kafamda deli sorular
11 yıl önce bizde öyle peşpeşe iki çocuk biraz buyudumu peşpeşe iki çocuk daha derdikBende ayniyim kızlar 33 te 1. 35 te 2. Yi düşünüyoruz esime.kalsa 3 4 çocuk birde biz yeni evliyiz
Devamlı bı ağrım vardı öyle dk tutulan türden değildi suni aldım ilkinde ikincide almadım ama aynı agriydi adet ağrısının siddetlisi gibi. İkisinde de önce suyum geldi . Bunda da gözüm su daNasıldı ağrı
Bence doğum çok zor değildi, beni zorlayan plesanta yapisikligiydi. Onunla çok uğraştık. Her iki doğumunda farklı zorlukları var tabi ama hepsi geçiyorAllahim o dogum aninda yardim etsin hepimizezormu normal.dogum gerci kisiden kisiye degisir ama tecrubesizlik olunca
Bence kızı erkeği yok, öyle şeyler saçma geliyor bana :) anlaşılmayacak bir ağrı değil, az yada çokluğu farketmiyor aslında özellikle düzenli olursa kendini hemen belli ediyor. Bide nisan gelirse o zaman daha kolay anlaşılıyorKızsa belden falan diyorlar öyle bişey yok dimi ağrı ağrıdır
Iyiymis :) Allah şifa versinCok sag ol canim. Koca kari yontemime basvurdum da durdu sukur. Patatesi rendeleyip suyunu ictim durdurdu. InsaAllah ilaca gerek kalmaz.
Hamilelik sitresi olmasa gerçekten kalabalık ailem olsun isterim civil civil ne güzel ama ışte gel gor.ki sorumluluğun çoğu kadında olunca 2 tane ideal gibi11 yıl önce bizde öyle peşpeşe iki çocuk biraz buyudumu peşpeşe iki çocuk daha derdikilki oldu 4 sene tovbeliydik sonra oldu düştü tekrar oldu derken 6 yıl oldu iki çocuk arasında. Bunda da 4 yıl var arasında ama yeter artık Allah isteyenlere versin en zor hamilelihim bu oldu 4. Yu kaldiramam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?