2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben kendim içinde koydum. İçime sinmez yatamam ki. Yastık kılıfı pike çarşaf. Bi de yemeğim dert. Ne yicem nasıl yicem hastanede bilmem.
Benim eşim gün aşırı hastanede nöbette ve onun dışında da 3 aydir hastanenin misafirhanesinde yatıp kalkıp yiyip içtiği için ben düşünmüyorum artık oyle ayrintilari saldım . Risk olarak herhangi bir günden farkı olmayacak, hatta belki daha bile az ...

Son düzenleme:
Kızlar benim doktor çatı muanesinden bahsetmedi hiç yapmicak sanırım doğumumla ilgili sordum sezeryan mi normal mı olduğu belli olmuyor mu başta dedim onu anca sancın başlasa öyle anlarız dedi bebek şuan kanala girmiş ters değil sizce ondan mı öyle dedi

Kızlar herkrs planlamaya başlamış,bu sezeryan isteyenler yada bebekleri ters olanlar mı ? Biz daha hiç bi planlama yapmadık ,kafamda deli sorular
Benim sezeryan olucak canım evet, en son gittiğimde kordon hala duruyordu boynunda. Asıl tarihı 37de belirliycez ama, plasentada hafif kalsifikasyonlar başlamış, onun artış hızına göre belki biraz daha erken olur dedi Dr

Çok haklısın bişey değişmeyecek gibi sana :)

Kızlar yaklasık 1 ay var 40 haftama, gogus ucu kremımı ve kalkanı kullanmaya baslasammı ki, gogus ucuna kremı surerken cok yuzeysel surmek lazımmıs sanırım,cubku gogus ucu uyarımı dogumu başlatıyormuş

Canım senin de yaşın 35 üstüydü demi,bizim cok ara vermememiz lazım düşünuyosak baska cocuk senin normal dogum mu olcak busefer? İkiz cok güzel ama zorlukları da var
Bende ayniyim kızlar 33 te 1. 35 te 2. Yi düşünüyoruz esime.kalsa 3 4 çocuk birde biz yeni evliyiz

Canım senin de yaşın 35 üstüydü demi,bizim cok ara vermememiz lazım düşünuyosak baska cocuk senin normal dogum mu olcak busefer? İkiz cok güzel ama zorlukları da var
Evet cnm ama yaş geciyor ilk doğum da çok rahattım malesef 4 sene önce idrar torbası ameliyatı oldum 1 yılda 2 kez dr normal yapamazsın dedi buda aşılamayla oldu zaten doğrusu hayırlısıyla bi dünyaya gelsin alalım kucağımıza Allah büyük yaş geciyor nasip bunlar istekler ne eylerse güzel eyler diyip devam edicez artık

Kızlar herkrs planlamaya başlamış,bu sezeryan isteyenler yada bebekleri ters olanlar mı ? Biz daha hiç bi planlama yapmadık ,kafamda deli sorular
BiZde de plan yok.bekleyeceğiz diyor hep.dönmedi döner diyor.yarın kontrol var sonra kontroller haftada bire düşecekmiş.belki yarın birşeyler der diyorum doğumla ilgili.

Son hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim

Ben 35+1de ve 37+1de gittim. Bir daha 10 gun gecince son kontrole gidecegim. Sonra da 39+0da gidip sezeryan olacagim. Mumkun oldugu kadar hastaneye sokmamaya çalışıyor doktorum. Sanirim son kontrolde anestezi uzmaniyla da gorusurum. Testler yapilir. Kan veriliyordu diye hatirliyorum. Ama belki ameliyat gunu sabahtan da kan verilebilir.

Benim ilki sezaryan oldugu icin bu da sezaryan canim..yoksa ilkinda 39+5teki son kontrolumde sezaryana dönmüştü. Son kontrole gidince 3 gun sonraya sezaryan randevusu vermislerdi.

Bende ayniyim kızlar 33 te 1. 35 te 2. Yi düşünüyoruz esime.kalsa 3 4 çocuk birde biz yeni evliyiz
11 yıl önce bizde öyle peşpeşe iki çocuk biraz buyudumu peşpeşe iki çocuk daha derdik ilki oldu 4 sene tovbeliydik sonra oldu düştü tekrar oldu derken 6 yıl oldu iki çocuk arasında. Bunda da 4 yıl var arasında ama yeter artık Allah isteyenlere versin en zor hamilelihim bu oldu 4. Yu kaldiramam yeter

Temizlik haftası başlıyor kizlar bende . Halilarimi topladım yarın yollicam ortalığı topladım supurdum yorgunluktan ölüyorum nasıl biter bu temizlik yaaa

Allahim o dogum aninda yardim etsin hepimize zormu normal.dogum gerci kisiden kisiye degisir ama tecrubesizlik olunca
Bence doğum çok zor değildi, beni zorlayan plesanta yapisikligiydi. Onunla çok uğraştık. Her iki doğumunda farklı zorlukları var tabi ama hepsi geçiyor

Kızsa belden falan diyorlar öyle bişey yok dimi ağrı ağrıdır
Bence kızı erkeği yok, öyle şeyler saçma geliyor bana :) anlaşılmayacak bir ağrı değil, az yada çokluğu farketmiyor aslında özellikle düzenli olursa kendini hemen belli ediyor. Bide nisan gelirse o zaman daha kolay anlaşılıyor

Hamilelik sitresi olmasa gerçekten kalabalık ailem olsun isterim civil civil ne güzel ama ışte gel gor.ki sorumluluğun çoğu kadında olunca 2 tane ideal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…