Ben en son 35+2 de gittim, doktor 10 gun sonra gel anestezi için tahlilleri yapalım, sonuçlara bakariz, sonra gün belirleriz dedi. Herhlde 2 kere filan yine gitmek gerekir diye dusunuyormSon hafta kontrolleriniz ne sklikta arkadaslar? Bugun 36. Ya girdm dogum 39 da arada 1 ya da 2 kez daha mi gitcem acaba sanirim biri anestezi icin mecbur gidiliyorda birde doktora tekrar giderim sanirim
Bende başlayacağım.yarın halılar gidecek sonra heryere girerim.annemde gelir yavas yavas yaparıx diyorum.Temizlik haftası başlıyor kizlar bende . Halilarimi topladım yarın yollicam ortalığı topladım supurdum yorgunluktan ölüyorum nasıl biter bu temizlik yaaa
Ben biraz fazla aldım yanıma valize sığmadıAnne bebek çantasını da mı hastaneye götürüyorsunuz? Ben bir valize kendimin ve bebişin ihtiyaçlarını sığdırdım. Hatta eşime alacaklarım da sığar mı diye düşünüyorum.
Yani her ihtimali düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Çok kalabilme ihtimaline karşı yedekleri fazla aldım. Zaten kendi arabamız sıkıntı olmaz taşıyıp götürüp getirmekBende öyle düşünüyorum ama annemler fazla diyor yinede alacağım hastanede iki gün kalabilirim
Ben de bu hafta camları sildim ve dün gece yine yağmur yağdıTemizlik haftası başlıyor kizlar bende . Halilarimi topladım yarın yollicam ortalığı topladım supurdum yorgunluktan ölüyorum nasıl biter bu temizlik yaaa
Ben de bilerek bayram sonuna birakdim doğuma yakın olsun diye bı daha yağarsa da silmem artık doğumdan sonra Allah kerimBen de bu hafta camları sildim ve dün gece yine yağmur yağdı
Kimse gelmeyecek nasılsa uzun bi süre ,fazla yormayın kemdinizi dip koşe içinBen de bilerek bayram sonuna birakdim doğuma yakın olsun diye bı daha yağarsa da silmem artık doğumdan sonra Allah kerimdibi bucağı temizliyim yeter cam tek başına kirlense tekrar bişey olmaz .
Benim bitti çok şükür bebişin odası da tmm görümcelerim yardım etti sağolsunlar.Sanada kolay gelsin canım.Temizlik haftası başlıyor kizlar bende . Halilarimi topladım yarın yollicam ortalığı topladım supurdum yorgunluktan ölüyorum nasıl biter bu temizlik yaaa
Ben her gün az az bişey yapıyorum ya topluca yapacak halim yok, bi gün dolaplara girdim bi bi gün mutfak, bebeğin odası eşyalarını Bayadır yavaş yavaş yapiyodum zaten, bu hafta da camları sileyim dedim ki... dün geceBen de bilerek bayram sonuna birakdim doğuma yakın olsun diye bı daha yağarsa da silmem artık doğumdan sonra Allah kerimdibi bucağı temizliyim yeter cam tek başına kirlense tekrar bişey olmaz .
Aslında çanta da bebekten daha anne malzemeleri oluyor bizim eşyalar da büyük olduğu için yer kaplıyorYani her ihtimali düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Çok kalabilme ihtimaline karşı yedekleri fazla aldım. Zaten kendi arabamız sıkıntı olmaz taşıyıp götürüp getirmek
Aslında çanta da bebekten daha anne malzemeleri oluyor bizim eşyalar da büyük olduğu için yer kaplıyor
Evet kimse gelmicek ama iki çocuk bı koca olunca e bide bebek gelince anca yemeğimi yapabilirim uzunca bi süre kendi için rahat etsin en azından bı 40 i çıkana kadar detaylı temizlik yapamamKimse gelmeyecek nasılsa uzun bi süre ,fazla yormayın kemdinizi dip koşe için
İki tarafta sadece yemeğe gelir hiç yardım edelim diyen duymadımBenim bitti çok şükür bebişin odası da tmm görümcelerim yardım etti sağolsunlar.Sanada kolay gelsin canım.
Ben pek fırsat bulamadım ramazan da ya hep iftar hazırla sahur hazırla normal vakit gibi olmuyor biri tatlı istiyor biri değişik yemek hep anca yemek yaptım bı de bahçe işleri vardı ama artık bu hafta benim sıram temizliği bitireyim ne zaman isterse doğsun prensesimBen her gün az az bişey yapıyorum ya topluca yapacak halim yok, bi gün dolaplara girdim bi bi gün mutfak, bebeğin odası eşyalarını Bayadır yavaş yavaş yapiyodum zaten, bu hafta da camları sileyim dedim ki... dün geceneyse artık ben de ugrasmicam 2-3 hafta kaldı şurada ... doğum sonrasına artık. Bi perdelerde gözüm var, onları da eşim gelince yıkayıp astırıcam o benlik değil zaten :)
Tansiyonun nasıl oldu canımBebişlerin ki bir avuç minnoş ya yer kaplamıyor ki
Haklısın senin bi de sorumlu olduğun çocuklar ve eş vardı ... Allah yardımcın olsunBen pek fırsat bulamadım ramazan da ya hep iftar hazırla sahur hazırla normal vakit gibi olmuyor biri tatlı istiyor biri değişik yemek hep anca yemek yaptım bı de bahçe işleri vardı ama artık bu hafta benim sıram temizliği bitireyim ne zaman isterse doğsun prensesim
Tansiyonun nasıl oldu canım
Aynen ya minicik insan şaşırıyor gerçekten bu kadar küçük mü diyeBebişlerin ki bir avuç minnoş ya yer kaplamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?