2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Oooof yeter vallahi !
Vallahi yeter anam dogurcam en son halinin üstüne olacak bitecek
Belim çıktı ağrıdan, sağ kasigim zaten tekme yemiş gibi ağrıyor, her lavabodan sonra nisan var mı yok mu diye yoklamaktan kurudum bacılar.
Uykusuzluğa raziyim yeter ki dogdun artık kurban olam

Bazen bende böyle oluyorum

Var var hatta bazen busefer nişan geldi bu sefer devamı gelcek galıba fln oluyorum ,hissettırıyo

Ben bugun pilates topunda otırdum biraz kımıldadım ,kalktıgımda rahmim acılmıs gıbı hıssettım biraz, etkısı oldugunu dusunmeye basladım,hergun yapsam keşke .bu gece de lansınoh gogus ucu kremine baslıcam ,günde bikere sürsem yeter sanırım

Malesef pek dengeli değil canım yükselip düşüyor. 15-10u da gördüm malesef 13-9 çıkıyor genel olarak. Yarın sabahtan kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek
Bence de git canım ihmal etme hazırlıklı git yine de inşallah bı problem olmadan dönersin geri eve bize de haber ver

Akşam sabah hadi inşallah hayırlı saatte doğur canım tabi bizde 37 oldum mü tamam şahsen açılma için squat merdiven comel kalk hepsini yapicam hergun bende diyorum bugün doğacak diye iyi doğmuyor

Akşam sabah hadi inşallah hayırlı saatte doğur canım tabi bizde 37 oldum mü tamam şahsen açılma için squat merdiven comel kalk hepsini yapicam hergun bende diyorum bugün doğacak diye iyi doğmuyor
Merdiven inip çıkmaktan ciğerim soldu vallahi

Aynısını dedim az önce.40 ı bekleyemem yeter 37 olsun doğurayım dedimoff dönmüş ol çocuuum

Aynısını dedim az önce.40 ı bekleyemem yeter 37 olsun doğurayım dedimoff dönmüş ol çocuuum
Ayy Rabbim hepsini döndürsün de inşallah tez zamanda sagliklica gelsinler bacım her lavabodan sonra nisan var mı diye yokluyorum kendimi
Bi gün kendi suyumu kendim patlaticam yoklaya yoklaya

Bence de git canım ihmal etme hazırlıklı git yine de inşallah bı problem olmadan dönersin geri eve bize de haber ver

İnşallah bir çözüm bulunur canım korkuyorum ben de tedirgin oldum iyice. İlkinde de aynısını yaşayınca insan bir tuhaf oluyor ya hayırlısı olsun bakalım dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…