• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Herkese merhaba dualarınıza ihtiyacım var.
Önceki gece bacaklarımdan boşalırcasına kanama yaşadım. Hayatımda hiç o kadar kanı birlikte görmemiştim. Eşim il dışındaydı evde tektim. Ailemi aradım. Yol nedeniyle gelmeleri yarım saat sürdü. Hiçbir ağrım yoktu. Ama kanama durmuyordu. Bebeğim gitti dedim. Hastaneye vardım. Doğumhaneye aldılar. O kapıyı görmek o kadar acı ki. İçeri aldılar. Bebeğim duruyordu. Kalbi atıyordu. Hatta kıpır kıpırdı. Doktor bak dedi bebeğin sapasağlam o an o kadar ağladım ki... Hayatımın en kötü günüydü. Sonra kendi doktorum geldi. Rahim ağzımda açıklık varmış. Çok ufak açıklık dikiş gerektirmez dedi. Yataktan kalkmam yasak. Tuvalete bile gitmiyorum. Benim için dua edin. Olur mu ?
Canım cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versin cok dıkkat et kendine hıcbır sekılde Dr sozunden cıkma bol istirahat et. Saskınım su an bir anda neden oldu acaba. Ama hıc stres sınır yapma o kadar guçlüymüşki bak senı bırakmamış annesi 🤗. Sende guclu ol ve inşaallah hayırlısıyla saglıgınıza kavuşun. 🙏Dualarım sizinle.

Sizler de benım gibisiniz sanırım. PRİLAM geceleri 2adet ıcıp yatıyorum 2 3 gundur basladim fena degıl bulantılarım ama hala tıksınmelerım gecmedı. 8+4düz inşaallah normale donecegımız gunleri beklıyorum. 3hafta sonra kontrolumuz var.
Karın gobek kasık cok hafif oluyor bende batması. Şükür bır sıkıntımız yok. Bu arada kusma yok herkes zayıf oldugunu soylemıs o zaman bittim ben 58le hamıle kaldım 63 kiloyum şu an zaten bebekte ıyı buyumus dediydi Dr inşallah bebegıme yarıyordur bana degıl🙈.
Allahım tek duam su mubarek gunde butun hamilelerin işini kolaylastırsın güç versin sabır versin annelik duygusuna tamamıyle eriştirsin. Bebeişleri annelerine kavustursun zamanı vakti gelince. Hayırlı dogum hayırlı evlatlar nasip eylesin cumlemıze inşaallah 🙏🙏🙏

Sizler de benım gibisiniz sanırım. PRİLAM geceleri 2adet ıcıp yatıyorum 2 3 gundur basladim fena degıl bulantılarım ama hala tıksınmelerım gecmedı. 8+4düz inşaallah normale donecegımız gunleri beklıyorum. 3hafta sonra kontrolumuz var.
Karın gobek kasık cok hafif oluyor bende batması. Şükür bır sıkıntımız yok. Bu arada kusma yok herkes zayıf oldugunu soylemıs o zaman bittim ben 58le hamıle kaldım 63 kiloyum şu an zaten bebekte ıyı buyumus dediydi Dr inşallah bebegıme yarıyordur bana degıl🙈.
Allahım tek duam su mubarek gunde butun hamilelerin işini kolaylastırsın güç versin sabır versin annelik duygusuna tamamıyle eriştirsin. Bebeişleri annelerine kavustursun zamanı vakti gelince. Hayırlı dogum hayırlı evlatlar nasip eylesin cumlemıze inşaallah 🙏🙏🙏
MaşAllah canım iyi kilo almışsın ben ilkte bir iki kilo verdim kustuğum için ama şuan iki gündür falan kusmadım çok şükür.amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah sağ salim evlatlarımıza kavuşalım..

MaşAllah canım iyi kilo almışsın ben ilkte bir iki kilo verdim kustuğum için ama şuan iki gündür falan kusmadım çok şükür.amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah sağ salim evlatlarımıza kavuşalım..
Valla aldım ya oysa dıkkat eden biriyim sık sık ama her ogun yiyen biriyim ve hep degısık ogunler yemeye calısıyorum.
Ben bence hamıle oldugumu ogrendıgım gun sigarayı bıraktım o yuzden de daha yararlı oluyor sanırım.
Ben tıksıntım yuzunden yemek yapamıyorum ve sogan salca kokusuna tahammulum yok cayı cıkardım hayatım dan Portakal suyuyla kahvaltı yapıyorum ustelık cevizi bıle yiyemiyorum oysa İlk zamanlar yerdim.şükür Yumurta hıc vazgecmedım oda ıyı gelıyor galiba. Birde vitaminlere baslarsam baya yarayacak bana inşaallah bebegıme yarasın.

Doktor bana da o ilaçtan verir belki ama mide yanması için çok erken neden şimdi başladı ki
Yanma yok bende olucak ilerde muhtemelen ama gastrit için içiyorum ben suan hamilelikten öncede geğirme gaz vardı ne yesem mahvoluyorum berbat yani endoskopi kolonoskopi istedi dr kaldı artık doğumdan sonra olcam kabızlık var felaket ne yesem fayda etmiyor kesin ona da ilaç verir..

Merhana kızlar, 11. - 13. Haftalarda olanlara soruyorum ikili test yaptıranınız oldu mu ?

Valla aldım ya oysa dıkkat eden biriyim sık sık ama her ogun yiyen biriyim ve hep degısık ogunler yemeye calısıyorum.
Ben bence hamıle oldugumu ogrendıgım gun sigarayı bıraktım o yuzden de daha yararlı oluyor sanırım.
Ben tıksıntım yuzunden yemek yapamıyorum ve sogan salca kokusuna tahammulum yok cayı cıkardım hayatım dan Portakal suyuyla kahvaltı yapıyorum ustelık cevizi bıle yiyemiyorum oysa İlk zamanlar yerdim.şükür Yumurta hıc vazgecmedım oda ıyı gelıyor galiba. Birde vitaminlere baslarsam baya yarayacak bana inşaallah bebegıme yarasın.
Anladım canım iyi besleniyosun yinede ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum
Zaten yumurta artık hiç hayatımda yok yiyemiyorum.

Yanma yok bende olucak ilerde muhtemelen ama gastrit için içiyorum ben suan hamilelikten öncede geğirme gaz vardı ne yesem mahvoluyorum berbat yani endoskopi kolonoskopi istedi dr kaldı artık doğumdan sonra olcam kabızlık var felaket ne yesem fayda etmiyor kesin ona da ilaç verir..
Ben söyledim şimdi mide yanmam var diye ama bişy vermedi ilaç falan şimdi daha organları olulmadığı için vermiyormuş.Ama yanma da çok zor ya

kızlar valla bende ikiliyi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım...sizler ne dşünüyosunuz...detaylıya gidince zaten herşeyi her ayrntısını görücez ikili sonucu çoğu zaman yanlış çıkanlar var

kızlar valla bende ikiliyi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım...sizler ne dşünüyosunuz...detaylıya gidince zaten herşeyi her ayrntısını görücez ikili sonucu çoğu zaman yanlış çıkanlar var

aynen öyle son ana kadar bile down sendromlu dedikleri ama normal sağlıklı olarak doğan çok fazla bebek var o yüzden bende yaptırmıycam. doktorum da kafanı karıstırma, zaten aldırmak istesen bile zamanı doluyo en azından 30 hafta kafan bulanmaz dedi.

Back
X