Bende olmaya başladı da araştırdım normalmiş ama sorcam yine doktora birBende de hiç olmuyor, en son perşembe gittim doktora herşey yolundaydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olmaya başladı da araştırdım normalmiş ama sorcam yine doktora birBende de hiç olmuyor, en son perşembe gittim doktora herşey yolundaydı.
Tabiki önce bitkisel doğal şeylerden yanayım yedim fayda etmedi birde böyle deniyim ilaçtan önce sağlıklı şeyler daha iyi olur herzaman doğru diyorsun sağol tekrar yarın deneyim benRica ederim insallah faydali olur, sonuçta doğal olan şeyleri kullanmak her zaman daha iyidir![]()
Ilk gittiğim doktorda 3 gün geriden geliyordu. Sonra geçen hafta gittim 6 gün ilerde gözüktü, bu hafta kontrole gittim bu sefer sat ile uyumlu cıktı. Yanı bebekler çok küçük olduğu için herhlade nokta kadar farklı ölçse değerler değişiyor sanırım ve bebeğin pozisyonuna gorede değişiyor biraz ama ben yinede başka bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum gelişimine bakmak için.Kızlar benim son adet tarihime göre 11+2 ama doktora gittim ultrasonda 11+5 dedi böyle birşey olabiliyor mu ? İlk doktorum son adet tarihime göre diyordu her sorduğumda bu doktor farklı dedi anlamadım
Kokulu değilse renkli farklı değilse genelde normal.oliyor diye biliyorum tabi her zaman doktora sormak en iyisiBende olmaya başladı da araştırdım normalmiş ama sorcam yine doktora bir
Cihan beyi bende duydum. Detayli ultroson icin dr um ona yonlendirecekmis. Acikcaai cok uzun zamandir gidiyorum bende dogum hanelerinin pis olduguni cok okudum. Ama gozlerimle sahit olmadim. Bende bunu merak ettigim icin goztepeyi yakin zamanda tercih eden varmi ogrenmek istemistim. Birseyler ogrenirsek mutlaka haberleselimGenelde bakıyor doktorlar diye biliyorum, orda cihan bey var perinatalog belki onada gidebilirim en azından danışmam gereken şeyler var onları sorabilirim. Birde nette hastane hakkında kötü yorumlar okuyorum, siz uzun zamandır gidiyormussunuz, gözlemleriniz nasıl acaba? Doğum yapan birirlerini tanıyormusunuz memnun kalmışlar mi??
Yok beyaz kokulu değil canım. Salı günü sorcam artık herşeyiKokulu değilse renkli farklı değilse genelde normal.oliyor diye biliyorum tabi her zaman doktora sormak en iyisi
Tüp bebekse farklı olabilir en iyisi arayıp öğrenmek herhalde :) önceden özel goztepeye gidiyordum ama özel sağlık sigortam var orda artık geçerli değilmiş bende o yüzden yeni bir yer arıyorum ve tecrübesi olanların paylaşması iyi olur. Ben biraz riskli gebe grubuna giriyorum o yüzden iyi bir doktor bulmam lazim.Cihan beyi bende duydum. Detayli ultroson icin dr um ona yonlendirecekmis. Acikcaai cok uzun zamandir gidiyorum bende dogum hanelerinin pis olduguni cok okudum. Ama gozlerimle sahit olmadim. Bende bunu merak ettigim icin goztepeyi yakin zamanda tercih eden varmi ogrenmek istemistim. Birseyler ogrenirsek mutlaka haberleselimnur hanim tup bebek dru oyuzden dedim sonradan bakiyormudur bilmiyorum diye :)
Tamm haberlerini bekliyoruzYok beyaz kokulu değil canım. Salı günü sorcam artık herşeyi
Ben de folbiol kullanıyorum metil formu da sordum bi çok doktora folat yani iki prof iki uzman hepsi folbiol dedi dozu yüksek olduğu için ama çağrı hoca konusunda benim ağzım yandı o sebeple temkinli olun dedim. Folik konusu özelinde değil de genel olarak. Özellikle tekrarlayan düşükler konusunda diyebilirim.Sadece o değil zaten gittiğim doktor da önerdi, ablamda doktor oda hastalarına veriyor aynı ilacı, fazlasının bir zararı olmadığını duymuştum, daha onceki doktorum 2 günde 1 de içebilirsin demişti bende arada öyle yapıyorum![]()
Aynen drumu tavsiye ederim cok tatlidir :) medipolde hakan apaydin diye bir dr var riskli gebelikler icin onuda cok duydum oda aklinda olsun. Goztepede aktif dru olan bir ben varim suan sanirimTüp bebekse farklı olabilir en iyisi arayıp öğrenmek herhalde :) önceden özel goztepeye gidiyordum ama özel sağlık sigortam var orda artık geçerli değilmiş bende o yüzden yeni bir yer arıyorum ve tecrübesi olanların paylaşması iyi olur. Ben biraz riskli gebe grubuna giriyorum o yüzden iyi bir doktor bulmam lazim.
Bende aşırı oluyor akıntı canım.Kızlar birde vajinal akıntı oluyor normal herhalde sizde varmı peki ?
Gecmis olsun bende 7.haftamda olmustum dr ilac vermemisti. Munorol icmistim birtek bol su ile temizlenir dediler ama hala cekiyorum geniz akintisi ve idrar yolunu insallah toplanirsin hizlica :)Selam kızlar, uzun zamandır yazamadım ama ben çok zor bir hamilelik geçiyorum. Mide bulantısından 5 kilo verdim, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kasık ağrısı da yürüyemiyorum. İlaça karşıydı doktorum ama en son munorol diye bir toz verdi o da ishal yaptı. Sürekli rapor verip yat diyorlar. Allahımın izniyle şu ilk 3 ayı bir atlatsaydım.
Genelde folbiolu vermiyolar dozu yüksekmis benimde degismistirdi doktor iyi dr zaten onu vermiyor emin olun..Ben de folbiol kullanıyorum metil formu da sordum bi çok doktora folat yani iki prof iki uzman hepsi folbiol dedi dozu yüksek olduğu için ama çağrı hoca konusunda benim ağzım yandı o sebeple temkinli olun dedim. Folik konusu özelinde değil de genel olarak. Özellikle tekrarlayan düşükler konusunda diyebilirim.
Geçmiş olsun çok zor gerçekten 3 aydan sonra geçiyor diyorlar bulantı inşallah geçer de hepimiz rahatlarız. Bende kilo almamıştım yemek yiyemedigim için 10.haftadan beri yiyorum çok şükür seninde düzelir umarım 1 kilo aldım bile ben.Selam kızlar, uzun zamandır yazamadım ama ben çok zor bir hamilelik geçiyorum. Mide bulantısından 5 kilo verdim, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kasık ağrısı da yürüyemiyorum. İlaça karşıydı doktorum ama en son munorol diye bir toz verdi o da ishal yaptı. Sürekli rapor verip yat diyorlar. Allahımın izniyle şu ilk 3 ayı bir atlatsaydım.
Geçmiş olsun canım sanırım bende idrar yolu enfeksiyonu oldum ama doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi.Selam kızlar, uzun zamandır yazamadım ama ben çok zor bir hamilelik geçiyorum. Mide bulantısından 5 kilo verdim, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kasık ağrısı da yürüyemiyorum. İlaça karşıydı doktorum ama en son munorol diye bir toz verdi o da ishal yaptı. Sürekli rapor verip yat diyorlar. Allahımın izniyle şu ilk 3 ayı bir atlatsaydım.
Insallah canimİnsallah burda bulantı çekenlerin hepsinin başına tabi iştah hala sıfır bende![]()
Teşekkürler. Evet öyle gözüküyor belki ilerde yeni katılanlar olur, araştırmaya devamAynen drumu tavsiye ederim cok tatlidir :) medipolde hakan apaydin diye bir dr var riskli gebelikler icin onuda cok duydum oda aklinda olsun. Goztepede aktif dru olan bir ben varim suan sanirim![]()