• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kuzum bunlar bisey degilki.
Bende 2 tane prilam
1 tane folik asit
1 tiroid hapi
Ve ankstiyete hapi aliyorum.
Benim doktorum 12 olmadan demir ya da vitamin vermiyor ama demir bulanti arttirir malesef.
Seni progestan mahvediyodur bence en cok:(
Valla bilmiyorum hayattan sogudum gibi bisi oldu. Ne kadar sukretsem az ama.elimde degil. Halsizim surekli yuzumu bile yikamaya mecburen kalkiyorum o derece dusun😁gecer insaAllah bakalim.Galiba fazla hassasim hemen cokuyor bunyem.

Senin tsh degerın kaç canım?
kuzum bunlar bisey degilki.
Bende 2 tane prilam
1 tane folik asit
1 tiroid hapi
Ve ankstiyete hapi aliyorum.
Benim doktorum 12 olmadan demir ya da vitamin vermiyor ama demir bulanti arttirir malesef.
Seni progestan mahvediyodur bence en cok:KK43:
Kızlar ben ilk gebeliği öğrendiğim zamanlarda troid için test yapmışlardı 1.15 çıkmıştı tekrar yaptırmaya gerek oluyor mu böyle çıkınca da

onuda yapıyorum oda acı ile kusmama neden oluyor midemi epey yakıyor. 3 ay dolunca geçecek diyorlar ama çoğu kişide hayır diyor göreceğiz bakalım :)
ilk hamileliğimde geniz akıntısı doğuma kadar devam etti ve ben her sabah o akıntıyı çıkardım iğrenç.şimdi yine aynı :(

• Beğen
Reactions: mnt
HEPİMİZ ÖYLEYZ MERK ETME 4 HAFTA SONRA RANDEVUM NASL GEÇİCK DİYE DELİ OLUYORM
gerçekten hepimiz öyleyiz. ama ben şuna inanıyorum artık. doğacağı varsa, yiyecek ekmeği varsa zaten birşey olmayacak. tabiki bişey olursa çok üzülürüm allah korusun ama korkuyla 30 haftayı da geçiremeyiz ki

Anlayamadım canım seni ikili testi yaparken hem muayene hem kan alıyor zaten
Bugün yaptırdım canım başka yerde kanı da verdim kendi dr bakmadı yani ikili test icin radyoloji yapıyormuş falan demişti pahalı diye başka yerde baktirdim ama kendi de bakabilirmiş ense kalınlığına bu kadın doğumcu kendi baktı ultrasonda boşuna para yani verdik kanda haftaya

Back
X