• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende bugün bebegimi kalp atışını sesli duydum haftasını yakalamış 11 haftalık olmuş herşeyi güzel 2 li teste geç kalmışım özelde yptir olmazsa 16 18. Hafta da 3 lu 4 lu test var dedi sadece benim sanırım idrar yolu enfeksiyonum var tahlilerde lokosit yassı epitel çıkmış çarşamba görecek doktorum
Bende gittiğimde 12 haftalıkti ultrasonda 12+4 çıkmıştı nasıl geçmiş dedi anlamadım.11 ile 14 haftalarda yapılıyor hala yaptirabilirsin. Geçmiş olsun tabi önce diğer hastalığını önlem almalısın.

Bende gittiğimde 12 haftalıkti ultrasonda 12+4 çıkmıştı nasıl geçmiş dedi anlamadım.11 ile 14 haftalarda yapılıyor hala yaptirabilirsin. Geçmiş olsun tabi önce diğer hastalığını önlem almalısın.
Geçmiş değil aslnda canım devlet hastanesi için galiba sıra bakimindan dedi

Amin canım inşallah bende öyle diyorum sağlıklı olsun da kız olmuş hayırsız olmuş ha erkek olmuş hayırsız olmuş boş yani hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏😊
Arada pit pit atıyor hissediyorum sende varmı öyle birşey erken diyolar ama bilmiyorum elimi koyuyorum sürekli seviyorum hissedince çok mutlu oluyorum 💕
yok canım daha hiç öyle hissettiğimi düşünmedim ama benim kilom bayağı var, sen zayıfsan daha kolay hissedersin 💕

hayırlı evlat olsun insallah hepimizinki 🤲🏼

Saolun Allah razı olsun, napalim herşey Rabbimden, babamdan 4 ay sonra bebegimide kaybettim, zordu gerçekten ama insan yinede ayağa kalkmasını biliyor. Ailelerimizin değerini bilelim, bizleri en çok düşünen onlar. Çok şükür eşimden yana çok şanslıyım, ailemden yanada Rabbim eksikliklerini göstermesin. Hergunumuze her animiza şükretmeliyiz çünkü biliyorum ki bizden çok daha zor durumda olan bir çok insan var. Rabbim herkesin imtihanını kolay etsin.
Amin amin Rabbim tum sevdiklerinizi size bagislasin amin🤗

20191209_123827.webp

Back
X