- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
akşamada gaviscon alıcam doktor kullanabilirsin dediBende deneyim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşamada gaviscon alıcam doktor kullanabilirsin dediBende deneyim canim
Ben cok kusuyorum onu icemiyorum canimakşamada gaviscon alıcam doktor kullanabilirsin dedi
Bende gittiğimde 12 haftalıkti ultrasonda 12+4 çıkmıştı nasıl geçmiş dedi anlamadım.11 ile 14 haftalarda yapılıyor hala yaptirabilirsin. Geçmiş olsun tabi önce diğer hastalığını önlem almalısın.Bende bugün bebegimi kalp atışını sesli duydum haftasını yakalamış 11 haftalık olmuş herşeyi güzel 2 li teste geç kalmışım özelde yptir olmazsa 16 18. Hafta da 3 lu 4 lu test var dedi sadece benim sanırım idrar yolu enfeksiyonum var tahlilerde lokosit yassı epitel çıkmış çarşamba görecek doktorum
Beni rahatlatıyor baya umarım sana da iyi gelir..akşamada gaviscon alıcam doktor kullanabilirsin dedi
Geçmiş değil aslnda canım devlet hastanesi için galiba sıra bakimindan dediBende gittiğimde 12 haftalıkti ultrasonda 12+4 çıkmıştı nasıl geçmiş dedi anlamadım.11 ile 14 haftalarda yapılıyor hala yaptirabilirsin. Geçmiş olsun tabi önce diğer hastalığını önlem almalısın.
Evet olabilir ozaman bende şansımı denemistim devletler biraz sıkıntılı özel de yaptırdım mecbur..Geçmiş değil aslnda canım devlet hastanesi için galiba sıra bakimindan dedi
ay inşallah canm yaaaBeni rahatlatıyor baya umarım sana da iyi gelir..
Dışarda yemek yemek istiyo canımkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
kızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Yalnız değilsinizDışarda yemek yemek istiyo canımne olursa artık
Yemek değilde yediklerim aklıma gelince tiksiniyorum hatta bu tiksinme yüzünden zayıfladım hamile olduğumu kimse anlamıyorkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Kesinlikle aynı benkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
yok canım daha hiç öyle hissettiğimi düşünmedim ama benim kilom bayağı var, sen zayıfsan daha kolay hissedersinAmin canım inşallah bende öyle diyorum sağlıklı olsun da kız olmuş hayırsız olmuş ha erkek olmuş hayırsız olmuş boş yani hayırlı evlat olsunlar inşallah
Arada pit pit atıyor hissediyorum sende varmı öyle birşey erken diyolar ama bilmiyorum elimi koyuyorum sürekli seviyorum hissedince çok mutlu oluyorum![]()
Amin amin Rabbim tum sevdiklerinizi size bagislasin aminSaolun Allah razı olsun, napalim herşey Rabbimden, babamdan 4 ay sonra bebegimide kaybettim, zordu gerçekten ama insan yinede ayağa kalkmasını biliyor. Ailelerimizin değerini bilelim, bizleri en çok düşünen onlar. Çok şükür eşimden yana çok şanslıyım, ailemden yanada Rabbim eksikliklerini göstermesin. Hergunumuze her animiza şükretmeliyiz çünkü biliyorum ki bizden çok daha zor durumda olan bir çok insan var. Rabbim herkesin imtihanını kolay etsin.
Benim hala tam duzelmedi bulantilarim. Istahim pek yok kuru pasta seviyorum bi de canin cekmesin ama erik istiyorum 2 gundur. Esim ile gitti bakacak bulur insaAllahkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Kız gelio bi dahaaaBenim hala tam duzelmedi bulantilarim. Istahim pek yok kuru pasta seviyorum bi de canin cekmesin ama erik istiyorum 2 gundur. Esim ile gitti bakacak bulur insaAllahilcedeyim de ben.
Bu da benim minnosum
Kız gelio bi dahaaa![]()