• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bi şey okudum ultrason fotosunda direkt bakınca kafası soldaysa erkek sağdaysa kız yazmışlar var mı teoriyi curutecek🤣
Ben bi gittiğimde sol da bi gittiğimde sagda bebek henuz dönemediğine göre ultrason aletini tutuş şekliyle alakalıdır diyorum.

Güzel Anneler Günaydın;

Cinsiyet için tahmin yaparmısınız banada
37f109c0-f7f6-4636-a1e6-81a171deafb7.webp

Kızlar merhaba bugün dr kontrolüm vardı bebeğim çok şükür çok iyi bir sıkıntımız yok.cinsiyeti merak ettim bacak arasında bişi görmedi ama erkende olabilir testisleri inmemiş olabilir dedi. 12.haftada erkek olsa belli olurdu diye düşünüyorum.sizlerde cünsiyeti kesin olan var mı.benim 1 kızım var bunu erkek hissediyodum ama boş çıktı gibi :)

Bunu doktor mu istedi ? Yani bende değerlerime baktırdım ama 2 ay olacak neredeyse bir daha mı bakılıyor ?
Ben zaten ilaç kullanıyordum triod için hamilelikte daha da yükselmiş doktor her ay kontrol ettir dedi gitmişken hepsine baktirdim vvitaminlere değerlerime de 3 4 aydır baktirmamistim aslında her insanın en az 6 ayda bir bastırması lazım..

Kızlar kusmalarınız ne durumda,benım bilaçgundur yoktu bugun yıne basladı.iğrentiden başlıyor kusma. Mesela bugun elevitin sarı rengı ve buyuklugunden tıksınme geldı gordgumde yutarken basladı kusma🙈
Valla bende bikac gündür iyiyim kusmadım bulantı azaldı ama belli olmuyor işte bir iyi bir kötü belkide biter 4.aya girdik yani inşallah diyorum🤭🤲🙏

Kızlar merhaba bugün dr kontrolüm vardı bebeğim çok şükür çok iyi bir sıkıntımız yok.cinsiyeti merak ettim bacak arasında bişi görmedi ama erkende olabilir testisleri inmemiş olabilir dedi. 12.haftada erkek olsa belli olurdu diye düşünüyorum.sizlerde cünsiyeti kesin olan var mı.benim 1 kızım var bunu erkek hissediyodum ama boş çıktı gibi :)
12 ci hafta çok erken benim 2ci çocuğum erkek ikili teste kesin kız dedi daha gelismiyor erken bence allah gönlüne göre versin inşallah insan kızı varsa oğlu olsun ister oğlu olan kız çocuğunu ister Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲🏻

Ikinci hamileliginiz anladığım:) benim de öyle şimdiden endişe sardı 2 tane nasil olur yapabilir miyim diye
O endişe bende de vardı ama kızımdan sonra bir kaybım olduğu için şimdi sağlıkla doğsun yeter ki herşeyin üstesinden gelirim diyorum. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize 🤲

12 ci hafta çok erken benim 2ci çocuğum erkek ikili teste kesin kız dedi daha gelismiyor erken bence allah gönlüne göre versin inşallah insan kızı varsa oğlu olsun ister oğlu olan kız çocuğunu ister Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲🏻
Kız çocuklarını çok seviyorum.bir kız bir erkek çok isterdim :)

Kızlar rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren var mı hiç aranızda ne kadar ölçüldü bir değer söyledi mi doktorunuz? Ben bu hamileliğimden önce rahim ağzından iki kez operasyon geçirmiştim de o yüzden maalesef bir miktar kısalma oldu rahim ağzımda. Doktor dikiş atma konusunda bir şey demedi en son 3 gün önce ikili teste gitmiştim ama aklıma çok takıyorum. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa yazarsa çok sevinirim :(

Kızlar rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren var mı hiç aranızda ne kadar ölçüldü bir değer söyledi mi doktorunuz? Ben bu hamileliğimden önce rahim ağzından iki kez operasyon geçirmiştim de o yüzden maalesef bir miktar kısalma oldu rahim ağzımda. Doktor dikiş atma konusunda bir şey demedi en son 3 gün önce ikili teste gitmiştim ama aklıma çok takıyorum. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa yazarsa çok sevinirim :KK43:
Rahim ağzı uzunluğunu doktora biz mi soluyoruz nasil oluyor o ben hic bilmiyorum 2 hafta sonra var kontrolüm sorarım olmadı bakıliyorsa

Bana kan hapını zaten ac karnına içemezsen yemeklerden 2 saat sonra da alabilirsin demişti başka doktor içiyorum dokunmadı bana..vitaminlerin de işte hepsi düşük olunca halsizlik ve unutkanlık yapıyor bu aydan sonra inşallah daha çok yemeğe başlarsam düzelir diye umut ediyorum..yaramadıysa ilaç niye değiştirmiyor doktorlar onuda anlamış değilim 2 haftam var kontrole konuşacak bakalım ne diycek😞
Halsizlik yorgunluk hissi bendede mevcut eczacidanda sorabilirsiniz doktorlar pek üstüne düşmeyebiliyorlar dediğim gibi decaviti dene ücretli alirsanda uygun 15 TL gibi bi ücreti var di hatta evde var kiz ben sana yollim kullanamiyorum zati 😂😂😂

Baksana hepsi düşük triod tavan 2 olması lazımmış yükseltti ilacı 1 ay sonra bakcak tekrar..
Burada önemli olarak CRP yuksek cikmis bu da kanda iltihap düzeyinin normalden yuksek ciktigini gösteriyor öncelikle doktorun bunu değerlendirmesi gerek grip yada boğaz enfeksiyonun varmiydi bu testi yaptirirken? Benim genetik rahatsizligim olduğu için testlerden iyi anliyorum Üre de düşük cok su içmek gerek vitaminleri bence cok takilma seviyenin bi tik altindalar doktora ne zaman gidicen biran önce gitmelisin

Baksana hepsi düşük triod tavan 2 olması lazımmış yükseltti ilacı 1 ay sonra bakcak tekrar..
Biraz tuzlu beslensen iyi olur sodyumun düşük cıkmış, tansiyonun düşük olabilir buna bağlı olarak. Mutlaka iyotlu tuz kullan.
Crp yüksek cıkmış kanda enfeksiyon olabilir büyük ihtimal.

Back
X