• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İlk zamanlar zararlı diye dinletmemişti sonra da kan akımı falan gösterdi ama sonradan gittiklerimde ben sor ayı unuttum.
Dinletiolar genelde devlet 3 4 saniye dinletio ama özelde ki doktor 15 20 sn dinletio. Bak annesi ne guzel atıyo dio 😇💕 anne kurban diorum bende içimden 🤣🤭

kızlaar hamile kıyafetlerini trendyoldan alıp hiiç fark ödemeyiin lc waikikinin ve defactonun internet sitesinde 12 13 tlden başlıyor t-shirtler bilginize :) ben jile aldım 30 tl bi de uzun kollu tshirt 22 tl 💃🏻💃🏻

Ya merhaba sevgili anneler ben de konu açmayı düşünüyordum bana doktorum devit verdi (b12 vs) ferritin verdi demir ilacı sonra magnezyum verdi saşe kullanılıyor ve bi de damla verdi d vitamini için. Tabii kan tahlilimden önce vermişti vitaminleri. Kan değerlerim çıkınca tekrar aradım. Ben de e nabızdan kan değerlerimi kontrol ettim. Çok şükür 14.haftamdayım hepsi çok güzel normal değerlerde . Doktor vitaminlere devam et dedi. Vitaminler bende devit isimli olan kusma ferritin olan kabızlık bulantı yaptı. Kullanmak istemiyorum acaba hamileliğini hiç vitamin kullanmadan geçiren var mı

Un
Benim normalim 12/7 veya 11/7 dir altına düşmesi sikinti yapiyor heleki 8 e 4 te bayilma hissi geliyor şuanda yatiyorum tuzlu ayran içtim ilaç kullanmiyorum cnm sadece zorunlu ictigim bi ilaç var onu da 10 yildir içerim limon da kullanmadim sarimsakta o yüzden anlam veremedim 😕 doktora gidince soracagim vitamin icemiyorum ondanmi acaba hamilelik dolayisiyla vücut zayif düşüyor belki de zaten zayifim bi aklima o geliyor
Evet hamilelikte değişiyor bazı şeyler gerçekten ama normale gore fazla düşmüş, vitamin sorunuda olabilir tabi en iyisi doktora danışmak, Allah şifa versin

Ya merhaba sevgili anneler ben de konu açmayı düşünüyordum bana doktorum devit verdi (b12 vs) ferritin verdi demir ilacı sonra magnezyum verdi saşe kullanılıyor ve bi de damla verdi d vitamini için. Tabii kan tahlilimden önce vermişti vitaminleri. Kan değerlerim çıkınca tekrar aradım. Ben de e nabızdan kan değerlerimi kontrol ettim. Çok şükür 14.haftamdayım hepsi çok güzel normal değerlerde . Doktor vitaminlere devam et dedi. Vitaminler bende devit isimli olan kusma ferritin olan kabızlık bulantı yaptı. Kullanmak istemiyorum acaba hamileliğini hiç vitamin kullanmadan geçiren var mı
Henuz yenı basladim du an bı sıkıntı yok gıbı devıt3 demır damla seklinde saglik ocagında verdiler. Dr da bu pazartesi kontrolum var vitamin vs verecek herhalde 14. Haftaya giriyorum testlerımız fılan olacak ona gore devıtı devam edıcem Drumu bilgilendireyım. Ama kullanmayan varmı bılmıyorum lakın vıtamınler vs sart diye düşünuyorum.

Bazi doktorlar gerekmedikce yani eksik değillerse vucutta çok kullanılmasını önermiyor ama bebek sürekli annenin depolardan çektiği için yinede çoğu doktor kullanılmasını istiyor. Eğer onlar dokunduysa farklı şeyler kullanabilirsin.

Henuz yenı basladim du an bı sıkıntı yok gıbı devıt3 demır damla seklinde saglik ocagında verdiler. Dr da bu pazartesi kontrolum var vitamin vs verecek herhalde 14. Haftaya giriyorum testlerımız fılan olacak ona gore devıtı devam edıcem Drumu bilgilendireyım. Ama kullanmayan varmı bılmıyorum lakın vıtamınler vs sart diye düşünuyorum.
Genel olarak düzenimi oturttum gıdalardaki besin değerlerine göre hiç yemediğim meyve sebzeleri yiyorum muhtemelen ondan değerlerim tam oranında çıktı. Ondan vitamin kullanmak istemiyorum canim. Hani bana bi zararı olmasa yine kullanırdım da bağırsak ve sindirim problemim çıktı iyice. Tekrar haberleşelim ama teşekkürler🌸

Bazi doktorlar gerekmedikce yani eksik değillerse vucutta çok kullanılmasını önermiyor ama bebek sürekli annenin depolardan çektiği için yinede çoğu doktor kullanılmasını istiyor. Eğer onlar dokunduysa farklı şeyler kullanabilirsin.
Doktoruma söyledim saatlerini değiştir açsan tok toksan aç al dedi. Değerlerime de telefonda yanıt verdi zaten sekreteri. Bilmiyorum baktı mııı bakmadı mı ben de öyle duydum çünkü bi kaç kişiden tüm vitaminleri aynı anda kullanan yok ki hiç. Doktor kan değerlerine göre vermiş şu eksik bu eksik deyip. Meyve sebze bilinçli bir şekilde düzenli olarak tüketiyorum aynı zamanda süt yoğurt yumurta çok dikkat ediyorum. Değerlerim belki dikkat etmesem biri ikisi düşük olur ama hafta hafta besinlere bakıyorum. Yine faydası olsun kullanayım ama beni çok zorluyor sağlığım açısından.

Doktoruma söyledim saatlerini değiştir açsan tok toksan aç al dedi. Değerlerime de telefonda yanıt verdi zaten sekreteri. Bilmiyorum baktı mııı bakmadı mı ben de öyle duydum çünkü bi kaç kişiden tüm vitaminleri aynı anda kullanan yok ki hiç. Doktor kan değerlerine göre vermiş şu eksik bu eksik deyip. Meyve sebze bilinçli bir şekilde düzenli olarak tüketiyorum aynı zamanda süt yoğurt yumurta çok dikkat ediyorum. Değerlerim belki dikkat etmesem biri ikisi düşük olur ama hafta hafta besinlere bakıyorum. Yine faydası olsun kullanayım ama beni çok zorluyor sağlığım açısından.
Vitamin ve kan ilaci bende kullanmiyorum şuanda bir kaç marka demedim mide agrim çok fazla oldu biraktim mecburen iyi beslenmeye calisiyorum bu ikinci gebeligim ilk gebeligimdede mide problemi dolayisiyla vitamin kullanamamiastim kan ilaci dokunmamisti kullanmistim ancak şuanda kan ilaci da dokunuyor vitamince gore kan ilaci daha gerekli doğum için vücudun kana fazla ihtiyavi olacak siz kan ilaci kullanabiliyor musunuz?

Kizlar iyi geceler saglik ocagina kacinci haftada gitmemiz gerekiyor. Ben arayip gebeliği bildirmistim. Sonra da hic gitmedim. Asi falan var mi

Vitamin ve kan ilaci bende kullanmiyorum şuanda bir kaç marka demedim mide agrim çok fazla oldu biraktim mecburen iyi beslenmeye calisiyorum bu ikinci gebeligim ilk gebeligimdede mide problemi dolayisiyla vitamin kullanamamiastim kan ilaci dokunmamisti kullanmistim ancak şuanda kan ilaci da dokunuyor vitamince gore kan ilaci daha gerekli doğum için vücudun kana fazla ihtiyavi olacak siz kan ilaci kullanabiliyor musunuz?
Valla işte isim vermek gerekirse decavit , coledan d3, magvital,feramat isimli ilaçları kullanıyorum içeriğinde kan ilacı yazan yoktu ama bilemiyorum🤔

Çok sevindim vitamin kullanmadan geçirdiğinize gebeliklerinizi💙

Kizlar iyi geceler saglik ocagina kacinci haftada gitmemiz gerekiyor. Ben arayip gebeliği bildirmistim. Sonra da hic gitmedim. Asi falan var mi

bana 18. haftada gel tetanoz aşısı yapıcaz dedi, onun dışında kan tahlilleri icin gidiyorum (özele gittiğim için). öyle sürekli çağırmıyorlar.

Malesef canım bakan falan yok bizim . Evim müstakil site falan değil dubleks merdiveninden bodrumuna bahçesine bütün yükü benim üstümde oğlum 5. Sınıfa gidiyor kızım 3 yaşında ütü bulaşık yemek nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile . Zaten başkasına guvenerk çocuk yapsaydik bir le kalırdık 😄😄 Allah sağlık güç kuvvet versin herkes çocuklarına bakabilir .
Ben çalışıyorum bebeği birine emanet etmek çok zor :(

Back
X