• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben tetanoz asisi vurdurmayacagim kizimdada vurdurmamistim doktor gerekli görmemişti "evde doğum yapmayacaksin hastanede streril bir ortamda yapacaksin gereği yok" demisti benim asi vurdurmamamin başka bi sebebi de genetik rahatsizligim doktorlar biraz cekiniyolar boyle durumlarda asi vurmaya
Genetik rahatsızlığınız ne acaba?

İlk zamanlar zararlı dedi sonradan kaldı öyle 🙂
E muayeneye gıttıgınde neye bakıyo canım ? Kalbi dınletmıyosa? Kızlar muayeneniz nasıl gecıyor,hepınıze sorayım.ben gırer gırmez once kılomu tansıyonumu olcuyo not edıyo.sonra ultrasonda kalp atısına genel yapıya bakıyo ,Yorumluyo.sonra da varsa vermesı gereken vitamın onlaro yazıyor receteye,varsa kan tahlili istıyor bu sekılde

Yazılanları okuyorum da Dr larınız ne kadar çok ilaç vermiş bana sadece 1 tane verdi o da multivitamin acaba az olması değerlerimi düşürür mü ki ilerleyen günlerde
Canım ben de sadece elevit kullanıyorum ;içinde tum vıtamınlerı barındırıyormus.bir de pedia-d verdi okadar.sanırım bazılarına elevit gibi multıvitamın yerine tum vıtamınlerı ayrı ayrı verıyor?

E muayeneye gıttıgınde neye bakıyo canım ? Kalbi dınletmıyosa? Kızlar muayeneniz nasıl gecıyor,hepınıze sorayım.ben gırer gırmez once kılomu tansıyonumu olcuyo not edıyo.sonra ultrasonda kalp atısına genel yapıya bakıyo ,Yorumluyo.sonra da varsa vermesı gereken vitamın onlaro yazıyor receteye,varsa kan tahlili istıyor bu sekılde
Bizde aynı canım senin doktor gibi doktorumun sistemi ✋

Bizim ilk ultrosana alıyor bakıyor bebise kalp atışını dinliyoruz bakarken herşeyi anlatıyor aynı zamanda kalkınca tansiyon kilo ve genel olarak konuşuyoruz ilaçları vs tahlilleri..

Canım ben de sadece elevit kullanıyorum ;içinde tum vıtamınlerı barındırıyormus.bir de pedia-d verdi okadar.sanırım bazılarına elevit gibi multıvitamın yerine tum vıtamınlerı ayrı ayrı verıyor?
Evet bana verilen ilacın arkasında tüm vitaminler yazıyor ama insanın aklı karşıyor ilk hamileliğim hiç bir bilgim ve tecrübem de yok olduğum ilde de çok iyi Dr lar yok

Gelişimine boyuna falan bakıyor da canım.

Kızlar 3 gündür sol kulağım tıkalı hani konuşurken sesiniz kendinize değişik gelir kuyudan geliyormuş gibi olur ya 3 gündür öyleyim var mı bir önerisi olan ?

Back
X