- 17 Aralık 2019
- 38
- 32
- 3
- 39
Sağ ayagim basamiyorum kalçama batıyor çok belim ağrıyor bugün daha kötü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ev supurunce çok daha fazla artıyor
Sabır etmekten başka çaremiz yok ne yazık ki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ayagim basamiyorum kalçama batıyor çok belim ağrıyor bugün daha kötü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ev supurunce çok daha fazla artıyor
Sorun yok herşey normal dedi.Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Annem erkek kardeşimde de bende de 5 ay serumla yaşamış. Ben hiç kusmadım. Bebeğim kız.aynı bende böyleyim içimden kız geçiyo ama herkes midem bulanmadgı için kusmadgm için falan oğlun olcak diyo halbuki diyorum alakası yok annem bendede kız kardeşimdede sorunsuz geçirmiş hamileliğiniama herkes aklmn bi köşesne erkek fikrni soktuuu..gerçi bunlar işin şakası ilk bebegim ne olrsa kabulüm Allahım sağlıklı sıhhatli versn inşallah
![]()
![]()
Çok gecmıs olsun canım.şimdi pıhtı için iğne mi vurunuyorsun ?insallah canim, hepimiz insallah. hafif pihtilaşma ve tsh hormon yuksekligi vardi. gec bildim tabi ben bunu. cunku kayinvalidem daha erken daha erken diye tutdurdu 10haftasina kadar gidemedim doktora. gitdigimdede kalbi durmustu 1haftadir
Amiiin canım benim çok sagolasinBununla geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın...![]()
size tavsiyem diz kapagi ustunden goguslerinize kadar gunde 2 kez krem veya hindistan cevizi yagi ile nemlendirmeniz bem ilk gebeligimde bacaklarim haric gunde 2.kez kremlendim sadece bacaklarim catladi surmedigim icin bilsem bacaklarimada surerdim catlar deri kuru oldugu zaman oluyor yeterli nemlendirme saglanirsa olmuyor benim gobegimde goguslerimde hic olmadi hala pismanim bacaklarimada surmedigimeKizlar goguslerim buyudukleri icin cok kurudu sanki ve gogus uclarim bugun kuruyup catlamis gibi olmus.Gobege kullanilan kremler gibi goguslere de kullancak miyiz? Bebek dogunca bazilarinin yarik falan oluyormus. Benim simdiden boyleyse yarilacak diye endiseleniyorum.Bilginiz var mi?
MasaAllah ya hic boyle duzenli biri olamadimsize tavsiyem diz kapagi ustunden goguslerinize kadar gunde 2 kez krem veya hindistan cevizi yagi ile nemlendirmeniz bem ilk gebeligimde bacaklarim haric gunde 2.kez kremlendim sadece bacaklarim catladi surmedigim icin bilsem bacaklarimada surerdim catlar deri kuru oldugu zaman oluyor yeterli nemlendirme saglanirsa olmuyor benim gobegimde goguslerimde hic olmadi hala pismanim bacaklarimada surmedigime![]()
bi 15 dk filan yagli bir his oluyor ama sonra cilt kuru oldugu icin emiyor birsey kalmiyorMasaAllah ya hic boyle duzenli biri olamadiminsaAllah surerim ama yag vucutta kalmaz mi yapis yapis yoksa emiliyor mu?aslinda var bende maske icin almistim onceden. Bu aksam deneyeyim canim cok sag ol
Bizde bugün 14+1 de öğrendik. Doktorum büyük bir ihtimal kız dedi
Benimkini kimse anlayamıyor ultrason görüntüsü kaliteli olmadığı için, çok teşekkür ederim yine deKızlar ben ikinizinkinden de anlayamadım cinsiyetiZaten henüz daha çok yeni yeni görüyorum aradaki farkı o da çok belirgin olursa. Ama bu konularda tahmin yapan sayfalar var sanırım onlara bir sorun isterseniz.
Aynen Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin de gerisi önemli değilBenimde çok var ben kız hissediyorum ama eşim hep erkek diyor bakalım hangisi olacak .. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kızda var oglanda
bi 15 dk filan yagli bir his oluyor ama sonra cilt kuru oldugu icin emiyor birsey kalmiyor
normalde bende hic bir kremi duzenli kullanmam fakat catlagin tedavisi filanda yok korkumdan sürdüm hep![]()
Benim ilk gebelik. Halen Krem falan kullanmaya başlamadım. Ne zaman başlamamız lazım acabaKizlar goguslerim buyudukleri icin cok kurudu sanki ve gogus uclarim bugun kuruyup catlamis gibi olmus.Gobege kullanilan kremler gibi goguslere de kullancak miyiz? Bebek dogunca bazilarinin yarik falan oluyormus. Benim simdiden boyleyse yarilacak diye endiseleniyorum.Bilginiz var mi?
Maşallah sağlıkla doğsun bebişiniz demekki erken döllenme olmuşKizlar bizim cinsiyetimize erkek gbi dedi doktorum normalde 13+2 yiz ama usg de 14+5 guzel dedi doktorum![]()
Tesekkur ederim canimMaşallah sağlıkla doğsun bebişiniz demekki erken döllenme olmuş![]()
Burdaki arkadaslar lierac demisti ben de onu alirim artik. Onemli olan duzenli surmek ya istikrar sifir bendeBenim ilk gebelik. Halen Krem falan kullanmaya başlamadım. Ne zaman başlamamız lazım acaba![]()
Aynen düzenli sürmek önemli ama başlamak daha da önemli ben başlamadım bileBurdaki arkadaslar lierac demisti ben de onu alirim artik. Onemli olan duzenli surmek ya istikrar sifir bende![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesini hazırlıklar başlasın o zamanBizde bugün 14+1 de öğrendik. Doktorum büyük bir ihtimal kız dedi![]()