• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
aynı bende böyleyim içimden kız geçiyo ama herkes midem bulanmadgı için kusmadgm için falan oğlun olcak diyo halbuki diyorum alakası yok annem bendede kız kardeşimdede sorunsuz geçirmiş hamileliğini :KK70::KK70: ama herkes aklmn bi köşesne erkek fikrni soktuuu..gerçi bunlar işin şakası ilk bebegim ne olrsa kabulüm Allahım sağlıklı sıhhatli versn inşallah :dua: :dua:
Annem erkek kardeşimde de bende de 5 ay serumla yaşamış. Ben hiç kusmadım. Bebeğim kız. 😅 Çok alakası yok

Kizlar goguslerim buyudukleri icin cok kurudu sanki ve gogus uclarim bugun kuruyup catlamis gibi olmus.Gobege kullanilan kremler gibi goguslere de kullancak miyiz? Bebek dogunca bazilarinin yarik falan oluyormus. Benim simdiden boyleyse yarilacak diye endiseleniyorum.Bilginiz var mi?

Kizlar goguslerim buyudukleri icin cok kurudu sanki ve gogus uclarim bugun kuruyup catlamis gibi olmus.Gobege kullanilan kremler gibi goguslere de kullancak miyiz? Bebek dogunca bazilarinin yarik falan oluyormus. Benim simdiden boyleyse yarilacak diye endiseleniyorum.Bilginiz var mi?
size tavsiyem diz kapagi ustunden goguslerinize kadar gunde 2 kez krem veya hindistan cevizi yagi ile nemlendirmeniz bem ilk gebeligimde bacaklarim haric gunde 2.kez kremlendim sadece bacaklarim catladi surmedigim icin bilsem bacaklarimada surerdim catlar deri kuru oldugu zaman oluyor yeterli nemlendirme saglanirsa olmuyor benim gobegimde goguslerimde hic olmadi hala pismanim bacaklarimada surmedigime🙄

size tavsiyem diz kapagi ustunden goguslerinize kadar gunde 2 kez krem veya hindistan cevizi yagi ile nemlendirmeniz bem ilk gebeligimde bacaklarim haric gunde 2.kez kremlendim sadece bacaklarim catladi surmedigim icin bilsem bacaklarimada surerdim catlar deri kuru oldugu zaman oluyor yeterli nemlendirme saglanirsa olmuyor benim gobegimde goguslerimde hic olmadi hala pismanim bacaklarimada surmedigime🙄
MasaAllah ya hic boyle duzenli biri olamadim😃insaAllah surerim ama yag vucutta kalmaz mi yapis yapis yoksa emiliyor mu?aslinda var bende maske icin almistim onceden. Bu aksam deneyeyim canim cok sag ol

MasaAllah ya hic boyle duzenli biri olamadim😃insaAllah surerim ama yag vucutta kalmaz mi yapis yapis yoksa emiliyor mu?aslinda var bende maske icin almistim onceden. Bu aksam deneyeyim canim cok sag ol
bi 15 dk filan yagli bir his oluyor ama sonra cilt kuru oldugu icin emiyor birsey kalmiyor
normalde bende hic bir kremi duzenli kullanmam fakat catlagin tedavisi filanda yok korkumdan sürdüm hep 🤣

Kızlar ben ikinizinkinden de anlayamadım cinsiyeti :( Zaten henüz daha çok yeni yeni görüyorum aradaki farkı o da çok belirgin olursa. Ama bu konularda tahmin yapan sayfalar var sanırım onlara bir sorun isterseniz.
Benimkini kimse anlayamıyor ultrason görüntüsü kaliteli olmadığı için, çok teşekkür ederim yine de ☺️💓

Benim ilk gebelik. Halen Krem falan kullanmaya başlamadım. Ne zaman başlamamız lazım acaba🤔

Back
X