2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Emzirme urunu olarak pompa hariç hazırda bulunması gereken neler var tecrubelı anneler? Gogus ucu kremi,kalkan,gogus pedi,gogus ucu çıkarıcı fln almalımıyız şimdiden?
Bunları hastane çantasına koymuştum ben lazım oluyor. Göğüsucu çıkarıcı bi ise yaramamıştı bende. O zaman kalkan filan yoktu gerçekten ise yarıyor mu bilmiyorum. Göğüs ucu hemen yara olmuştu benim krem olmali.

geve hiç uyuyamadım kızlar.soluma yattığımda sanırım bir süre sonra bacağım çekiyor gibi oluyor.sanki tüm damarlar ağrıyor acıyor uyutmuyor. sırt üstü yatıyorum ya da sağa sonra vicdan azabından tekrar sola dönüyorum işkence gibi:) gece bacak sızlaması,çekmesi-nasıl tarif etsem bilemedim-yaşayan var mı
Geçen gün gittiğin doktor sırt üstü yarmanı istemiyorum o zaman tansiyon düşüyor sırt üstü sakin yatma dedi

Kizlar e bebekte kraft compass ve kraft calipso 2 park yatak baya indirimde. Canli gormustuk begenmistik de alacak kadar mi bilmiyorum. Fikri olan var mi?

Selam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedi🤔 gobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
Canim benimki yer mi degistiriyor yoksa bazen ayaklari bazen basiyla mi vuruyor anlamadim. Cunku vok asagida da yukarida da hissettigim.oluyor.

Emzirme urunu olarak pompa hariç hazırda bulunması gereken neler var tecrubelı anneler? Gogus ucu kremi,kalkan,gogus pedi,gogus ucu çıkarıcı fln almalımıyız şimdiden?
Ben dun indirimden lansinoh gogus kremi aldim. Son 1 ay surmeye baslicam insaAllah. Bir de gogus pedi aldim aradan ciksin dedim. Kalkana gerek kalmaz insaAllah

Aynı durum bende de vardı Eylül de ne yaparım diye karar kara düşünüyordum ama ablamın makinası varmış onu verecek ben derim hemen alma belki sütün olmaz bebek içmeyi red eder yazın da alabilirsin ben şahsen öyle düşünüyordum
Aynen dün akşam eşimle ailemle konuştum onlarla da aynı kanıya vardık. Beklemekte yarar var yazın duruma göre alırız dedik🤗

Ben dün ebebekte indirimdeydi göğüs ucu kremi ve göğüs pedi aldım diğerlerini de ihtiyaç olursa alırım doğumdan sonra dedim sonuçta gerekli de olabilir gereksiz de o yüzden beklemenin yararı var diye düşündüm 😉

Aynen dün akşam eşimle ailemle konuştum onlarla da aynı kanıya vardık. Beklemekte yarar var yazın duruma göre alırız dedik🤗
Aynen almaya kalksak herşeyi piyasa derya deniz hayatta bitmez alışveriş şimdilik sadece en gereklileri alacağım yaz uzun alırız bi ara

Kizlar e bebekte kraft compass ve kraft calipso 2 park yatak baya indirimde. Canli gormustuk begenmistik de alacak kadar mi bilmiyorum. Fikri olan var mi?
Bizde şimdi ebebkten geldik. Kullanışlı güzel ve canlı bende Kraft calipso mu alsak yoksa joie kubbie sleep mı alsak diye düşündük. Bize arkadaş joie kullanmış memnun kalmış onu alın dedi. Alacaktık ama e bebekte çalışan 16 Şubat'ta joie ürünlerinde indirim olacak o zaman alın isterseniz dedi. Almadan geldik. 16 Şubat'ta joie almaya gideceğiz

Bizde şimdi ebebkten geldik. Kullanışlı güzel ve canlı bende Kraft calipso mu alsak yoksa joie kubbie sleep mı alsak diye düşündük. Bize arkadaş joie kullanmış memnun kalmış onu alın dedi. Alacaktık ama e bebekte çalışan 16 Şubat'ta joie ürünlerinde indirim olacak o zaman alın isterseniz dedi. Almadan geldik. 16 Şubat'ta joie almaya gideceğiz
Joie olanın fermuarı var mı çocuğun tek başına çıkması için

Kızlar bu beşik konusunda kararsızım park yatak mı yoksa ahşap beşik mi hangisi daha kullanışlı ve uzun kullanılır? Eksisi artısıyla bilenler yazsa?

Kızlar bu beşik konusunda kararsızım park yatak mı yoksa ahşap beşik mi hangisi daha kullanışlı ve uzun kullanılır? Eksisi artısıyla bilenler yazsa?
Valla benimde kararsız kaldığım iki konudan biri aslında ben oda yapacaktım hatta beğendim annemler tayinin çıkar belki diye vaz geçirdi şimdi sadece yatak alacağım ablam park yatak al dedi gerekirse kullan at yaparsın yer kaplamaz çocuk yataktan fermuarı sayesinde kolay çıkar ağlamadan dedi ama yinede bilmiyorum

Canim joie anne yani diye cok begendim ama boyutu cok kucuk. 6 7 ay icin para vermek istemedim. Yoksa hem anne yani hem de park yatak ozellikleri var. 3 yasina kadar kullanmak istiyorum ben

Valla benimde kararsız kaldığım iki konudan biri aslında ben oda yapacaktım hatta beğendim annemler tayinin çıkar belki diye vaz geçirdi şimdi sadece yatak alacağım ablam park yatak al dedi gerekirse kullan at yaparsın yer kaplamaz çocuk yataktan fermuarı sayesinde kolay çıkar ağlamadan dedi ama yinede bilmiyorum
Ablqm ahsap kullandi yengem park yatak. Tum arkadaslarim ve yengem park yatak onerdi.Oda yapmak istiyorsan ahsap da guzel tabi
Oda yapmayacağım tayinciyiz zaten bebeği de ayrı odaya yatırmam. Herhalde park yatak alacam keşke biraz daha güzel yapsalar çoğu oyuncak gibi park yatağın bu özelliğini sevmiyorum 😀 Marka, model bilen varsa paylaşalım lütfen fikir olur 🙏

Oda yapmayacağım tayinciyiz zaten bebeği de ayrı odaya yatırmam. Herhalde park yatak alacam keşke biraz daha güzel yapsalar çoğu oyuncak gibi park yatağın bu özelliğini sevmiyorum 😀 Marka, model bilen varsa paylaşalım lütfen fikir olur 🙏
Hem anne yani hem de park yatak ozellikli bi tane gordum ama stoklarda yok. Chipolino merida diye. Onun disinda kraft calipso ve kraft compass var.

Bence park yatakların hepsi aynı ben boyutuna ve fermuarın yönüne bakıyorum ama yinede karar veremedim

Back
X