2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebegı hıc hıssetmedıgınız gunler oluyor mu ? Bugun hıssetmedım sanki tedırgın oldum ☹
Hiç değil ama az hidlssettigim oluyor, tatlı biseyler yiyip yatıyorum o zaman yada yemeklerden sonra bi hareketlenme oluyor mutlaka. Bugün detayliya gittim 2 saat sürdü, 4 paket cikolata yedim dönmedi mesela ama hareket hissettim tabi

Küvet 55 litrelik baya bana büyük geniş geldi daha önceden baktıklarımız bu kadar büyük degildi ebebekten indirimdeyken aldım 42 liraya almıştık Eki Görüntüle 2592726
Çok güzel canm güle güle kullanın bende böyle alıp almama konusunda kararsızım yer açısından.
Kusura bakma yürüyerek yazıyorum o yüzden yazdıklarımı çok okuyamadım düşük kelimeler Vs var🤗
yok canm hiç önemli değil 🙂

Kizlar hepiniz calisiyormusunuz yoksa ev hanımımısınız ben cok isterdim calismak şimdi evde hic hareket etmiyorum nerdeyse bu gidisle cok kilo alicam
Ben evdeyim canım ama eşim ve iki çocuğum var yanımda ev işlerini anca yapabiliyorum fırsat bulursam da kzima biseyler oruyorum ☺ama yine de çok kilo alıyorum bende

Kızlar bebegı hıc hıssetmedıgınız gunler oluyor mu ? Bugun hıssetmedım sanki tedırgın oldum ☹
Önceki gün nerdeyse bend ehic hissetmedim ama şükür bu gece sabaha kadar uyutmadi nerdeyse saga döndüm ordan vurdu sola döndüm ordan vurdu portakal ye ya da bı bardak suyunu iç hareketlenme başlıyor 10 ek sonra

Önceki gün nerdeyse bend ehic hissetmedim ama şükür bu gece sabaha kadar uyutmadi nerdeyse saga döndüm ordan vurdu sola döndüm ordan vurdu portakal ye ya da bı bardak suyunu iç hareketlenme başlıyor 10 ek sonra
Stres yaptım hafif te karbım agrıyo ,stresten mi başladı agrım anlamadım da , cıkılata yedım bıraz bakalım ,meyve de yiyim ;) uyuyodur heralde 🤔

Çalışan hanımlar işyerınde performansınız dustu mu hamıleyken? Ben sanki eski hırsımı calısma azmımı kaybrttım ,tek derdım zamanı rapora kadar az strese gırerek geçirmek
Çok normal bence. Çünkü bütün enerjini hamileliğine vermek istiyosun ama çalışırken bu mümkün değil. Bence o yüzden az kaldı sabret 🌸

Ben bugün hiç hissetmedim. Daha yeni kıpırdanmaya başladı. Telaş yapma. Doktorum soluma yatıp hareket edene kadar beklememi önermişti. Vaktin varsa sende öyle yap 🌸

Arkadaşlar lohusa takımı icin
ben de 58 ile kaldım şu anda 65 kiloyum. aynı sizin gibi dua ediyorum ama kendime gerçekçi ol deyip önümüzdeki haftalarda her haftaya 500 gr alınacağını düşününce 10 kg yu epeyce geçeceğim galiba :110:
Uzmanlar 14 kiloya kadar alınabilir diyor ama bakalım biz yine de dua edelim ve geçmeyelim ☺️

kendinizi bos yere uzmeyin derim sonucta ortada dogmus olan torunlar var .cocuklara kiyamadiklarindan aliyorlardir niye onlar önce doğdu diye haklarini kaybetsinler ki sizede alsinlar onlara da alsinlar . bu guzel gunlerinizi bos yere kirginlikla kendinizi strese sokarak gecirmeyin . benin sahsi fikrim sizin aileniz dogru yapmiyor onlara yapacagimi yaptim simdi yeni toruna yapacagim demek sanki mecburiyetten yapmak icin olmaz mi görevmiş gibi . halbuki icinden gelerek yapmanin sınırı olmaz belki yeni gelene bi tık daha cok alinabilir ihtiyac daha cok diye ama inanin cocuklarin ihtiyaci hic bitmiyor aldigin birsey en fazla 3 ay sonra giyilmiyor buyuyorlar yeni bastan alinmamis gibi oluyor
Bilinçli bir şekilde art niyet olduğunu sanmıyorum . Çünkü onlar söylüyolar gizli gizli yapmıyolar . Onada aldık sanada aldık . Sürekli bunu duymaktan sıkıldım.Benim annem diğer torunlarına alacağını almış dediğim gibi şimdi sıra bende . Bir de saçma zaten bana alınınca onlarada alması . Benim ihtiyacım olacağı için alınıyor doğal olarak . Diğerleri keyfi . Madem para harcamak istiyor bu kadar gerçekten ihtiyacım olan şeyleri sorsa alsa daha iyi olur du diye düşündüm . Bunları yapınca herşey kafamda sıralanıyor hormon etkisimi artık bilemedim:confused: düğünümdede hep onlarda evlenecek diye dutmaktan sıkılmıştım . Eşime ailesi hep baskı yapmış . Bunlar geliyor aklıma . Bunlar konuşulsada hiç bir değişiklik olmaz . Sadece herşeyi gizlerler o kadar . Ben kıskanç olurum hemen. Ama daha ilk beşik alacaz dediler şunu çok beğendik dedik hemen kıyas yaptılar onlara şu fiyata aldıl diye . Sonra biz üzülünce , vaz geçince . Kıyamayıp aldılar . Halbuki 3 yıldır onlara para harcıyolar ve hala devam ediyor bunun farkında değiller . Hep bize bir şey yapınca sanki çok büyük bir şey yapmışlar gibi düşünüp diğerine bir şey yapamıyoruz diye düşünüyolar . Ama su damlaya damlaya göl oluyor . Kv . Mesela internetten bir sürü şeyler gösterdi bundan şundan alacam kızım onlara ne aldıysam sanada alacam dedi . Beşik alındıktan sonra konusunu bir daha acmadı . Ben de kendimi beklemeye aldım . Hiç bir şey demeyecem . Şu sıralar mutsuzum ben ya 😥

Back
X