2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sizlerinde tansiyon düşüklüğü sorunu var mı? Ben 1 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyorum. Neden olabilir? Yaşayıp, doktoruna soran var mı?
Benimde tansiyonum hep düşük genelde 9/5 ama 7/4 bile gordum, ayakta fazla durunca özellikle ocak basindaysam, goz kararması cok yaşıyorum

Tesekkur ederim hepinize kizlar. Ben koy sutunu baya kaynatiyorum yarisini yogurt yapiyorum yarisini sut olarak soklayip sakliyorum. Ailem hep dogal urunlerle buyuttu bizi ondan herhalde paket gidalara karsi degisik dusunuyorum. Pastorize sutun de zararlari var diye okumustum sonra sutleri arastirdim.Ne olsa da dogal urunler kadar faydali olmadigi kanisina vardim.Icim organik sut aldim dun iyiydi tadi da mecburen ben de paket alicam artik yapacak bir sey yok. Cok sag olun🤗

Kızlar bebişlerınızın kıme benzedıgını gormeye başladınız mı 😍 yüzleri belırgınlesmeye baslıyor ben şeyı merak edıyorum ,bi bebegın genetıgı uzun boyluysa uzun mu dogar (anne karnında da uzunmudur) yoksa sonradan buyudukce mı bellı olur bu durum
Küçük olupta sonradan büyüyen cok oldu etrafımda, genetik ile kesinlikle çok alakası var ama beslenmede önemli. Kuzenim 54 cm doğmuştu, annesi insallah çok uzun boylu olmaz demiş, kizin boyu şuan 1.55 civarı, tam tersi küçük dogupta uzun boylu olanlar var 😉

Tesekkur ederim hepinize kizlar. Ben koy sutunu baya kaynatiyorum yarisini yogurt yapiyorum yarisini sut olarak soklayip sakliyorum. Ailem hep dogal urunlerle buyuttu bizi ondan herhalde paket gidalara karsi degisik dusunuyorum. Pastorize sutun de zararlari var diye okumustum sonra sutleri arastirdim.Ne olsa da dogal urunler kadar faydali olmadigi kanisina vardim.Icim organik sut aldim dun iyiydi tadi da mecburen ben de paket alicam artik yapacak bir sey yok. Cok sag olun🤗
Pınardan başka kullanmamaya dikkat ediyorum piyasanın en iyisi o. Bide bana Dr bebeğe yoğurdun sütten daha besleyici olduğunu bebeğin kemik gelişimini iyi geldiğini demişti bende köy yoğurdu alıyorum 😄

Küçük olupta sonradan büyüyen cok oldu etrafımda, genetik ile kesinlikle çok alakası var ama beslenmede önemli. Kuzenim 54 cm doğmuştu, annesi insallah çok uzun boylu olmaz demiş, kizin boyu şuan 1.55 civarı, tam tersi küçük dogupta uzun boylu olanlar var 😉
Hahaha duası kabul olmuş bence uzun olcaktı o 😛😂

Kızlar bebişlerınızın kıme benzedıgını gormeye başladınız mı 😍 yüzleri belırgınlesmeye baslıyor ben şeyı merak edıyorum ,bi bebegın genetıgı uzun boyluysa uzun mu dogar (anne karnında da uzunmudur) yoksa sonradan buyudukce mı bellı olur bu durum
anne karnında belli oluyormuş kol ve bacak uzunluğundan bizimki normalden uzun gidiyor mesela babaya çekti sıpa :)

Kızlar günaydın :)
Benim mide bulantilarim hala devam ediyor, bazı günler çok kötü oluyorum.. artık geçmez heralde sonuna kadar devam böyle 🙄

geçmiş olsun. benim de çok uzun sürdü ama 22. hafta gibi geçti. hiç yiyemiyordum. şimdi de geniz akıntım olduğunda bulanıyor.

sabahları ya da acıktığımda da bulanıyor ama onu saymıyorum artık :) çıkarmadığım sürece sıkıntı yok. belki geçer sizin de :(

selam kızlar,

şeker yüklemesi yaptırdım açlık 104 yüklemeden sonra 180 oldu :(
dahiliye ve diyetisyene yönlendirildim, hergün ölçüm yapmam gerekiyor 2 kilo almıştım halbuki :( varmı bu durumu yaşayanlar?

selam kızlar,

şeker yüklemesi yaptırdım açlık 104 yüklemeden sonra 180 oldu :KK43:
dahiliye ve diyetisyene yönlendirildim, hergün ölçüm yapmam gerekiyor 2 kilo almıştım halbuki :KK43: varmı bu durumu yaşayanlar?

1 saatlik olan testten yaptırdınız galiba. yani 50 grlık.

benim 1 saatlik testte açlık 85, sonrasında 162 çıktı. doktor 140tan çok çıkarsa 3 saatlik şeker yüklemesi (100 grlık) yapacağız demişti. 3 saatlik sonuçlarım da açlık 84, 1 saat sonunda 191, 2 saat sonunda 150, 3 saat sonunda 83 çıktı.

son testte de 191'i yüksek buldu. gebelik şekeri yok ama diyetisyene gitmen gerek dedi. bu arada kilo almadım gibi bir şey bu hamileliğimde. zaten kilolu hamile kalmıştım. hani şekerin doğrudan kiloyla ilgili olmayabiliyor. değerlerimiz kötü olduğu için sağlıklı beslenmek gerekiyor ama.

Back
X