evet canım bazen 5 aylık gibi şişiyor karnım hatta eşim bile farketmiş diyor karnın ne kadar büyüdü ama bebekle alakalı bişey değil bence regl olamıyoruz ya gaz vs de oluyo ondan şişiyor benceŞişkinlik var mı sizde canım ben bisey yemedigimm halde 2 gündür karnım 6 aylık gibi gobegimden nefes alamıyorum ya
senin kaç haftalık kan testini hormon artışını seyretmek için istiyorlar korkmaBenim doktorum 27 mart kalp kese için randevu verdi ama meraktan ölüyorum kan testi de 2 kez istedi korkuyorum da bisey oldu mu diye haftasonu bi kan versem mi acaba diyorum
Günlerimiz çok yakın hayırlı olsunMerhaba güzel anneler. 8 yıl sonra hamilelik, doğum gibi duyguları tekrar yaşayacağım. Heyecanlıyım
Kilom:54
Bat:10.03.2020
Merhaba güzel anneler. 8 yıl sonra hamilelik, doğum gibi duyguları tekrar yaşayacağım. Heyecanlıyım
Kilom:54
Bat:10.03.2020
Teşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahGünlerimiz çok yakın hayırlı olsun
Kıpkırmızı ve içinde siyah renkte şeyler vardı düşük mü yaptım acaba dedim gittim doktora ama kesemi gördüm nasıl güzel büyümüş maşallah kesende bozulma yok kese etrafında kanama yook dedi iğne verdi ilacımın dozunu arttırdı bide sürekli görüşelim gerekirse vatsaptan yaz dedi
hayirli sabahlar.hayirli cumalar benim bugün itibarıyla hafif bulantilar basladi gibi
Yok canım hiç olmuyor. Doktor karındna göremeyiz keseyi dedi daha küçük olduğu için vajinal baktıvajinal ultrasonda acı oluyor mu bir de doktor mu istiyor görmeyi merak ettim ben de bu haftasonu gideceğim de
ultrasonda görebildin mi canım daha sonra kaçıncı haftanda gördün eğer gördüysenYok canım hiç olmuyor. Doktor karındna göremeyiz keseyi dedi daha küçük olduğu için vajinal baktı
Benim son adet tarihi 26 ocak canım. Ama geç döllenme olmuş. Salı günü doktora gittim 5+3 tü sadece kese ve yolk sac gördüm. Doktor önümüzdeki çarşamba çağırdı kalp atışı için. Artık vajinal bakmaz diye düşünüyorumultrasonda görebildin mi canım daha sonra kaçıncı haftanda gördün eğer gördüysen
benim de sat 11 şubat 4+3 deyim yarın doktora gideceğim ben de ultasonda görülmez daha muhtemelen haftaya tekrar çağıracakBenim son adet tarihi 26 ocak canım. Ama geç döllenme olmuş. Salı günü doktora gittim 5+3 tü sadece kese ve yolk sac gördüm. Doktor önümüzdeki çarşamba çağırdı kalp atışı için. Artık vajinal bakmaz diye düşünüyorum
Hislerini o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hala alışmaya çalışıyorum. Benimde tüm planlarım alt üst oldu ve gerçekten zamansızdı. Öğrendiğim günden beri her işte bir hayır vardır. Bunda da bir hayır var elbette. Senin çocuğun çok küçükmüş tabi zor olucak ama birlikte büyüyecekler ne güzelsizin heyecanlı heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca kızıyorum kendime dünden beri. İlk çocuğum 1,5 yaşında. Bedenen ve ruhen hiç hazır değilim 2. ye....doğumdan sonra ocak ve şubattta regl oldum ilk defa bu ay olmayınca bi korku bi panik. 6+3 de kan verdim 200 çıktı, bu haftada daha yüksek olmalı dedi hemşire bugün 7. hafta tekrar verdim sonuç akşama...Allah hayırlısını versin tabi de çok huzursuzum. tüm planlar altüst...içim çok sıkılıyor... bu arada ilkini de bu haftalarda öğrenmiştim ama 1000 lerde çıkmıştı. anlayamadım
hamilelik kesinlikle bedenen değil ruhsal değişim ilkinde anladım bunu, şükür çok sıkıntılı değildi bebeğim ama ben çok kötüydüm ve yeni yeni toparlıyorum kendimi. hepimize kolaylık versin allahHislerini o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hala alışmaya çalışıyorum. Benimde tüm planlarım alt üst oldu ve gerçekten zamansızdı. Öğrendiğim günden beri her işte bir hayır vardır. Bunda da bir hayır var elbette. Senin çocuğun çok küçükmüş tabi zor olucak ama birlikte büyüyecekler ne güzel
Olanlar var kuzum insan ister istemez kıyas yapıyor.İyi de zaten şu an çok hamilelik belirtisi olmaz ki.. Mide bulantıları, kokuya duyarlılık bunlar daha çok 6. haftadan sonra başlıyor, 12-13 gibi de bıçak gibi kesiliyor.. Yani benim ilk gebeliğim öyleydi, arkadaşlarımın da öyleydi. Şu anda da öyleyim, henüz başlamadı mide bulantılarım, sadece tansiyonum sık düşüyor, o da yorgunluk ve uykusuzluktan..
Kuzum Allah yardımcın olsun bol bol dinlen hem kesede sıkıntı yokmuş İnşallah çok sürmez atlatırsınKıpkırmızı ve içinde siyah renkte şeyler vardı düşük mü yaptım acaba dedim gittim doktora ama kesemi gördüm nasıl güzel büyümüş maşallah kesende bozulma yok kese etrafında kanama yook dedi iğne verdi ilacımın dozunu arttırdı bide sürekli görüşelim gerekirse vatsaptan yaz dedi
Yok görünmez canım. Vajinal görünürmü ona da emin değilim kan tahlili yaptırdın mı. Belli bir miktara ulaşınca gözüküyorbenim de sat 11 şubat 4+3 deyim yarın doktora gideceğim ben de ultasonda görülmez daha muhtemelen haftaya tekrar çağıracak
Kesinlikle katılıyorum ben kızımı doğurdugumda bir daha doğurmam dedim. Çok zorlıydu gebeliğim kızım çok usluydu beni hiç yormadı ama ben kendi kendimi çok yordum psikolojim lohusalığım berbattı.. Çok düşündüm 2.yi sırf kardesi olsun diye 3bucuk yıl sonra denedik. Denemeden evvelde 1yıl düşündüm...hamilelik kesinlikle bedenen değil ruhsal değişim ilkinde anladım bunu, şükür çok sıkıntılı değildi bebeğim ama ben çok kötüydüm ve yeni yeni toparlıyorum kendimi. hepimize kolaylık versin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?