2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
32de gittiğimde benimki 2000di sanırım, normal bence 1900 da.

korkma artık erken doğucağını anlarlarsa ciğer gelistirici iğne yapıyorlar kuveze bile gerek kalmıyor sakin ol iyi düsün iyi olsun.

korkma artık erken doğucağını anlarlarsa ciğer gelistirici iğne yapıyorlar kuveze bile gerek kalmıyor sakin ol iyi düsün iyi olsun.
Canım allah korusun acil olursa aynı gun yapılabiliyor mu acaba. Kuzenim de 34 .haftada dogum yaptı 2450 kilo dogdu ins sag salim kucagina alır yavrusunu

Ya senin hikayen de ilginç valla, sürpriz bebiş ama tatlı olur sürprizler de Di mi
Doğsun da bakıcaz tatlı mı olacak

Ben çok seviyorum çocukları ama şu an 19 aylık küçük kızım o kadar tatlı ki ona hep haksızlık etmişim gibi geliyor, ona kıyamıyorum.

Selam kızlar,

Ben de haftasonu giremedim. Cumartesi kontrolüm vardı 32 hafta olunca bir de rapor aldım çalışır. Gerçi şirket kabul etmedi sinir oldum. Onunla uğraşıyorum şimdi. Benim ilki normaldi, hatta o kadar motiveydim ki, 9 saat suni sancılı doğumdan sonra bile bebeği sağ sağlim kucağıma alınca ikinciyi de normal yapıcam demiştim. Düşünün o kadar bir çılgınlık. Ama kontrolümde normal imkansız dedi doktor Zaten pleasanta aşağıda diye takipteydik ama şu an rahim ağzı ile pleasanta arasında 2 cm var yok. Kanaman olur riske edemem dedi. Benim sezaryen tecbürem yok, 18 yaşımdayken büyük bir yumurtalık ameliyatı geçirdim ve zor iyileştim, o yüzden bende travma resmen. Bir de yalnızım tek başıma bakacaktım evde, ameliyat beni korkutuyor ve üzüyor Allah beterinden saklasın tabi de. Hani spinalmiş normalmiş hiç bilgim bile yok...

canım çok geçmiş olsun, taburcu oldun mu? bir de sen de istanbuldasın sanırım. Recep Has a mı göründün?
Benim de 32 de 2000 kg çıktı önde biraz dedi hatta. Takma kafana sakın, bizim gruptaki bebeler genel büyük benim ilki 2600 doğdu sağlıklı bir bebekti maşallah. hastaneden çıktık 2500'dü hatta. 1 ayda toparladı.

Sen çalışabilir raporu alınca şirket nasıl kabul etmiyor ya? Almışsın devam ediyorsun daha ne olsun?

Bi de yumurtalık ameliyatı sonrası nasıl normal doğurdun? Maşallah ne güzelmiş doğum anın, önemli olan bebişin ve senin sağlığın hiç korkma sezaryen olursanda, onda da hemen toparlanıyorsun, eşin destek olur merak etme illa birisine ihtiyaç duymazsın.

Valla canim bende kismetse kiz annesi olacagim ama bende cirkinlestigimi hissediyorum burnum sanki sisti gibi bir de benim 2 tane ben tam burnumu uzerinde ve siyah et beni de degil aldirilmazda dogumdan sonra da gececege benzemiyor baska yer bulamamis yanu burunda ben nedir ya cadi gibi

Saglikla atlatiriz insallh son haftalari bakalim bi yandan bende buyudu baya toparlar diye dusunuyorum ama zamaninda olsun insallh tabi ki...

Doğsun da bakıcaz tatlı mı olacak

Ben çok seviyorum çocukları ama şu an 19 aylık küçük kızım o kadar tatlı ki ona hep haksızlık etmişim gibi geliyor, ona kıyamıyorum.
Öyle düşünme annesi bence çok iyi arkadaş olacaklar. Bazen kızıma bakıp üzülüyorum şu an o kadar yalnız ki...

Canım nasip böyleymiş ne yapacaksın, cidden plesantanın rahim ağzına yerleşmesi risk bebek ve anne için. Sezaryende de bir şey yok aslında. Yine her şeyi kendin yaparsın, hasta gibi değilsin sonuçta oradan bir şey çıkarıp kapatacaklar. Hemen ertesi gün ayaklanıyorsun hiç sıkıntı etme.

Saol canım dostlar sağolsun. Evet büyük konuşmamak lazım mış benim doğumda kasıma geldi valla. Taburcu emrim verildi ama işlemlerin bitmesi akşamı bulucak sanırım. Doktorlar acil doğuma girdi onları beklicez

Öyle düşünme annesi bence çok iyi arkadaş olacaklar. Bazen kızıma bakıp üzülüyorum şu an o kadar yalnız ki...
Ah kuzum, benim kardeşimin oğlu kızımdan 4 ay küçük, kardeş gibi oldular o yüzden, annem baktığı dönemde çok beraberlerdi pek yalnızlık hissetmedi o yüzden, pek öyle kardeş özlemi hissetmedik duymadık biz. Ama hep yalnız olsa bende daha erken isterdim sanırım.

Mazerrr saol cnm taburcu işlemlerinin bitmesini bekliyorum. Evet istanbuldayım recep hasa detaylı usg zamanı göründüm. Şimdi de ibrahim kalelioğlu takip ediyor oda çapada recep hocanın yanında
İbrahim hocayı da biliyorum canım, Recep hoca yoğun diye asistanı ona yönlendirmişti hatta ilk başta. Sonra Recep hocaya bulmuştum randevu. Çok geçmiş olsun. Ben Medical Park Bahçelievlere gidiyorum. Memorialdeydim ama fiyatlar aşırı gelince Medical'de normal doğumları çok başarılı olan bir hocaya başladım. Ama şimdi sezeryan denilince aşırı canım sıkıldı. Sen Acıbademden ne kadar fiyat aldın? Pandemi dönemi o kadr para da vermek istemiyorum yahu, 16 mı ne dedi Memorial. Medical uygun ama hastane çok kalabalık hiç istemiyorum orayı sezeryan olursa. Doktorun da başka hastaneye gelmesi yasakmış.

ya bizim şirket aşırı prosedüral bu konularda sinir oluyorum yok belgede gebelik haftası yazmıyormuş yok sgk ya kaydettirilmemiş. bir daha düzenletin diyor. hastaneyi aradım kimseye de ulaşmadım. ekstra sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…