- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
32de gittiğimde benimki 2000di sanırım, normal bence 1900 da.Canım anneler bebeğimin kilosu 1900 olmuş boyu da azcık uzun dedi
Kilomuz iyi mi acaba ben çok kilo aldım diye yemelerimi azalttım reflüden de çok yiyemiyorum zaten kilosu uyumlu dedi de ama ne bileyim 32.haftada bazılarının kilosu 2200 2300 diye okudum
Canım allah korusun acil olursa aynı gun yapılabiliyor mu acaba. Kuzenim de 34 .haftada dogum yaptı 2450 kilo dogdu ins sag salim kucagina alır yavrusunukorkma artık erken doğucağını anlarlarsa ciğer gelistirici iğne yapıyorlar kuveze bile gerek kalmıyor sakin ol iyi düsün iyi olsun.
Sen iyiden iyiye sanki normalden vaz geçtin sanki?9. ayımıza girdik bi bugun miniğimle cok sükür. ihihi sezaryen derse son 4 haftamız kaldııı. biz de 32 de 2000 gramdık. bana 1900 normal geldi.
Doğsun da bakıcaz tatlı mı olacakYa senin hikayen de ilginç valla, sürpriz bebiş ama tatlı olur sürprizler de Di mi
canım çok geçmiş olsun, taburcu oldun mu? bir de sen de istanbuldasın sanırım. Recep Has a mı göründün?Ben çapa tıp fakültesindeyim cuma akşamından beri tek kişilik özel oda tuttum geceliği 100₺ banyosu kendisine ait. Eğer öyle bir risk durumu falan varsa benim tavsiyem tıp fakültesi her dakika herşeyim kontrol ediliyor bi tane huysuz bir doktora denk geldim onun dışında doktorlar hemşireler hastabakıcılar şeker gibi
Benim de 32 de 2000 kg çıktı önde biraz dedi hatta. Takma kafana sakın, bizim gruptaki bebeler genel büyükCanım anneler bebeğimin kilosu 1900 olmuş boyu da azcık uzun dedi
Kilomuz iyi mi acaba ben çok kilo aldım diye yemelerimi azalttım reflüden de çok yiyemiyorum zaten kilosu uyumlu dedi de ama ne bileyim 32.haftada bazılarının kilosu 2200 2300 diye okudum
Selam kızlar,
Ben de haftasonu giremedim. Cumartesi kontrolüm vardı 32 hafta olunca bir de rapor aldım çalışır. Gerçi şirket kabul etmedi sinir oldum. Onunla uğraşıyorum şimdi. Benim ilki normaldi, hatta o kadar motiveydim ki, 9 saat suni sancılı doğumdan sonra bile bebeği sağ sağlim kucağıma alınca ikinciyi de normal yapıcam demiştim. Düşünün o kadar bir çılgınlık. Ama kontrolümde normal imkansız dedi doktorZaten pleasanta aşağıda diye takipteydik ama şu an rahim ağzı ile pleasanta arasında 2 cm var yok. Kanaman olur riske edemem dedi. Benim sezaryen tecbürem yok, 18 yaşımdayken büyük bir yumurtalık ameliyatı geçirdim ve zor iyileştim, o yüzden bende travma resmen. Bir de yalnızım tek başıma bakacaktım evde, ameliyat beni korkutuyor ve üzüyor Allah beterinden saklasın tabi de. Hani spinalmiş normalmiş hiç bilgim bile yok...
dibine ince bir iğne ile narkoz verip yaktılar benimkileriGunaydin canım çok sinir bozucu duruyor ya zormu aldırmak o bölgeyi uyuşturup alıyorlarmış doğru mu .kulagimin içinde bile çıkmış ya☹
Kızlar ben çok cirkinlestim bence erkek bebek anneyi cirkinlestiriyor kız bebek de annenin güzelliğine güzellik katıyor .Çevremde gözlemlediğim de bu şekilde. Benim ağzım burnum küçüktü şimdi kocaman burun,küçücük ağzım çuval gibi bide dolgunlasti tenimde ergenlikte bile sivilce görmedim şimdi sivilce leke pütürlü. Bide her yerimde et benleri cıktı kulağımın içinde bile beyaz renkte var gobegimdekiler kırmızı renkli doğumdan sonra geçmezse aldıracağım sinirimi bozuyor.
Saglikla atlatiriz insallh son haftalari bakalim bi yandan bende buyudu baya toparlar diye dusunuyorum ama zamaninda olsun insallh tabi ki...korkma artık erken doğucağını anlarlarsa ciğer gelistirici iğne yapıyorlar kuveze bile gerek kalmıyor sakin ol iyi düsün iyi olsun.
Öyle düşünme annesi bence çok iyi arkadaş olacaklar. Bazen kızıma bakıp üzülüyorum şu an o kadar yalnız ki...Doğsun da bakıcaz tatlı mı olacak
Ben çok seviyorum çocukları ama şu an 19 aylık küçük kızım o kadar tatlı ki ona hep haksızlık etmişim gibi geliyor, ona kıyamıyorum.
Canım nasip böyleymiş ne yapacaksın, cidden plesantanın rahim ağzına yerleşmesi risk bebek ve anne için. Sezaryende de bir şey yok aslında. Yine her şeyi kendin yaparsın, hasta gibi değilsin sonuçta oradan bir şey çıkarıp kapatacaklar. Hemen ertesi gün ayaklanıyorsun hiç sıkıntı etme.Selam kızlar,
Ben de haftasonu giremedim. Cumartesi kontrolüm vardı 32 hafta olunca bir de rapor aldım çalışır. Gerçi şirket kabul etmedi sinir oldum. Onunla uğraşıyorum şimdi. Benim ilki normaldi, hatta o kadar motiveydim ki, 9 saat suni sancılı doğumdan sonra bile bebeği sağ sağlim kucağıma alınca ikinciyi de normal yapıcam demiştim. Düşünün o kadar bir çılgınlık. Ama kontrolümde normal imkansız dedi doktorZaten pleasanta aşağıda diye takipteydik ama şu an rahim ağzı ile pleasanta arasında 2 cm var yok. Kanaman olur riske edemem dedi. Benim sezaryen tecbürem yok, 18 yaşımdayken büyük bir yumurtalık ameliyatı geçirdim ve zor iyileştim, o yüzden bende travma resmen. Bir de yalnızım tek başıma bakacaktım evde, ameliyat beni korkutuyor ve üzüyor Allah beterinden saklasın tabi de. Hani spinalmiş normalmiş hiç bilgim bile yok...
Saol canım dostlar sağolsun. Evet büyük konuşmamak lazım mış benim doğumda kasıma geldi valla. Taburcu emrim verildi ama işlemlerin bitmesi akşamı bulucak sanırım. Doktorlar acil doğuma girdi onları beklicezBasın sağolsun kardeşim. Hayat böyle bisey doğuyor ölüyor insanoğlu. Kasim ayında bebegimin olacağını tahmin bile etmezdim öyle sevmezdim kasim i ve hiç bitmez o ay bana cevremde de çoğu kişi bilir strese girerdim büyük konuşmuşum. Sen ne yaptin cıktın mi hastaneden
Ah kuzum, benim kardeşimin oğlu kızımdan 4 ay küçük, kardeş gibi oldular o yüzden, annem baktığı dönemde çok beraberlerdi pek yalnızlık hissetmedi o yüzden, pek öyle kardeş özlemi hissetmedik duymadık biz. Ama hep yalnız olsa bende daha erken isterdim sanırım.Öyle düşünme annesi bence çok iyi arkadaş olacaklar. Bazen kızıma bakıp üzülüyorum şu an o kadar yalnız ki...
İbrahim hocayı da biliyorum canım, Recep hoca yoğun diye asistanı ona yönlendirmişti hatta ilk başta. Sonra Recep hocaya bulmuştum randevu. Çok geçmiş olsun.Mazerrr saol cnm taburcu işlemlerinin bitmesini bekliyorum. Evet istanbuldayım recep hasa detaylı usg zamanı göründüm. Şimdi de ibrahim kalelioğlu takip ediyor oda çapada recep hocanın yanında
ya bizim şirket aşırı prosedüral bu konularda sinir oluyorumSen çalışabilir raporu alınca şirket nasıl kabul etmiyor ya? Almışsın devam ediyorsun daha ne olsun?
Bi de yumurtalık ameliyatı sonrası nasıl normal doğurdun? Maşallah ne güzelmiş doğum anın, önemli olan bebişin ve senin sağlığın hiç korkma sezaryen olursanda, onda da hemen toparlanıyorsun, eşin destek olur merak etme illa birisine ihtiyaç duymazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?