2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Sinir olma çözersin onu o zaman, bende raporunu hiç kabul etmeyecekler sandım, düzelir rahat ol.

Ne güzelmiş valla pandemi vurdu çocukları işte

Yaaa canım eşimin bi sarı tişörtü var makinadan çıkınca kurumasını zor bekliyorum

Benimde tam burnumun yanında ve büyüyor bide kaşımın üstünde cıktı ve çıkarken günlerce kıpkırmızı oldu kaşındı ne zormus ben çıkarmak Koltuk altimda da kahverengi et beni çıkmış artık saymıyorum saydıkça artıyor

35’e girdik bakalım bu hafta, şurda kaldı 4 haftam, of hem bitsin hem bitmesin istiyorum şu süreç, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Wendy ya sana birşey soracağım epeydir hüseyin bey 'in randevuları açılmıyor izinde mi yada rahatsız falan mi dün başka bir doktordan randevu aldım cumaya son tahlillerin yapılacak demişti bana hüseyin bey 35 dolunca bende tahlillerimi yaptırayım diye hüseyin azer yılmaz dan aldım randevu sonra zaten doğum için gün vereceğim demişti ben doğumu özelde yapmaya karar verdim gibi o yüzden hangi dr olduğu farketmez diye düşündüm aslında ama yinede hüseyin aksoy bey olmazsa tavsiye edeceğin başka bir dr var mi

Çırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum
Yok canım niye çırpı gibi doğsun kilosu gayet yerinde bebeğinin sınırı geçmiş kuvöz e girmez hem daha az kg doğan bebekler daha hızlı toparlanıyor kaldı ki daha doğuma var

Canım bnm 32. Haftada 1.750 1.800g arasi idi kilosu ve haftası ile tam uyumlu dedi dr bebekler 32. Hafta kilosunu doğuma kadar ikiye katlıyor derler ben sezaryen olacağım için 40 hafta durmayacak o yüzden 3 kg ancak doğar diyorum o da yeter ne bebekler var 2 2.5 kg doğup sonra kocaman oluyorlar

Şimdi doktordan çıktım bebegim haftasıyla uyumlu 2 buçuk kilo olmuş. Önce amniyo sıvısı azaldı mı acaba diye endişe etti doktor. Diğer doktoru çağırdı tekrar kontrol edilince 5in altina düşmediği anlaşıldı neyseki. Bebek su torbası keseceğini sakliyormus kordonuyla birlikte altına. Bebiş hala donmemis maalesef. Haftaya yine çağırdı eliyle masaj yapacak çok hafif hala olmazsa sezeryan günü vereceklermis. Artık hafta ilerledikçe suyu yavaş yavaş azalmaya başlar dedi doktor, böyle giderse çok beklemeden gün verirler sanırım.

Maşallah bebeğine canım çok güzel büyümüş sen de 36. Haftadasın ilk doğum yapacaklardan birisin artık su azalmaya plesenta eskimeye başlarmış yavaş yavaş hayırla 38 leri bulalım da normal yada sezaryen hayırlısıyla doğuralım

Küvöze girmese de zayıf bebeklerin sarılık ihtimalleri artıyor canım seninki zayıf değil ama haftasıyla uyumlu. Benim de 31.hafta 1900dü. İlk bebeğim de zayıf doğdu zor olmuştu kabullenmemYememe dikkat etmeye başladım yine. Gün içinde tahin pekmez, bir avuç ceviz, bir avuç çiğ badem, kabak çekirdeği, muz, süt, kefir, bol meyve, sabahları 2 yumurta, öğlen ve akşam yemeklerinde de mutlaka etli yemeye çalış. Bunlar bebeğe kilo aldırıyormuş. Kalsiyum, magnezyum, demir, d vitamini, omega içeren multivitamin al mutlaka günlük olarak. Toplanacak inşallah hiç canını sıkma.

kızlar takılmayın ne olur şu kilolara falan. aklınızı bulandırıyorsunuz. doktorunuz sorun yok diyorsa güvenin. kimsenin bebeğiyle kıyaslamayın. valla boşa stres yapıyorsunuz. doğan bir şekilde büyüyor. kğveze girmesi de korkutucı bir durum değil. hayata adapte olmasını sağlayan bir araç küvez bebeğinizin iyiliği için. Allah sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin tek duamız bu olsun.

Arkadaşlar bu haftalarda sizin amniyo sivilariniz nasıl?

Gebelik zehirlenmesi geçiren arkadaş ve bebegi iyimi peki
@Mazerrr saol cnm taburcu işlemlerinin bitmesini bekliyorum. Evet istanbuldayım recep hasa detaylı usg zamanı göründüm. Şimdi de ibrahim kalelioğlu takip ediyor oda çapada recep hocanın yanında
Geçmiş olsun canım

Yaa gerçekten mi peki zehırlenmeyi nasıl anlıyor doktor bir testi vs bırseyı varmı yaptırsam?? Bugun gittim doktora nst ye baktılar normal dedi sonra tansıyon olcu buyugu 14.8 cıktı. Bebegın suyu iyi dedi ama kafama takıldı. Yuzum ve ellerim şiş . Birde sap göğsümün altı agrıyor karacıger enzımlerimle alakalı ollabılırmıs enzım kan testi istedi yarın gidicem. Sizde nasıl karar verdıler almamız lazım diye ? ? Bebegın suyumu azalmıstı kan testlerınde mı bırsey cıktı nasıl anlasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…