ya bizim şirket aşırı prosedüral bu konularda sinir oluyorumyok belgede gebelik haftası yazmıyormuş yok sgk ya kaydettirilmemiş. bir daha düzenletin diyor. hastaneyi aradım kimseye de ulaşmadım. ekstra sinir oldum.
Ne güzelmiş valla pandemi vurdu çocukları işteAh kuzum, benim kardeşimin oğlu kızımdan 4 ay küçük, kardeş gibi oldular o yüzden, annem baktığı dönemde çok beraberlerdi pek yalnızlık hissetmedi o yüzden, pek öyle kardeş özlemi hissetmedik duymadık biz. Ama hep yalnız olsa bende daha erken isterdim sanırım.
hic bilmioyrum ki ama ins hemencık alır kucağınaCanım allah korusun acil olursa aynı gun yapılabiliyor mu acaba. Kuzenim de 34 .haftada dogum yaptı 2450 kilo dogdu ins sag salim kucagina alır yavrusunu
Ay inşallah ya 3 3500 doğar dedi dr tek taktığım şey kilosu nedense onu dert edindimCanım ben 31-32. Haftalarımda gittiğimde 1700dü şu an 34teyim 2300 yani iyi bence senin de
Yaaa canım eşimin bi sarı tişörtü var makinadan çıkınca kurumasını zor bekliyorumBen de tam aynısıyım canımNe hamile Kıyafetleri alıp giymişler geziyorlar ben aktarıp dönderip üç hamile pantolonu giyiyorum evin içinde de eşimin şortları istila ettim. Çirkinlik kıyafetimden bile akıyor
Aaa evet benle konuştun hemen bakayım canım bi terligim kaldı eksik
Çırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum32. Haftaya göre normal canım 2200 2300 olanlar biraz önden giden bebektir. Ki bu ultrason değerleri aşağı yukarı ölçümler
Benimde tam burnumun yanında ve büyüyor bide kaşımın üstünde cıktı ve çıkarken günlerce kıpkırmızı oldu kaşındı ne zormus ben çıkarmakValla canim bende kismetse kiz annesi olacagim ama bende cirkinlestigimi hissediyorum burnum sanki sisti gibi bir de benim 2 tane ben tam burnumu uzerinde ve siyah et beni de degil aldirilmazda dogumdan sonra da gececege benzemiyor baska yer bulamamis yanu burunda ben nedir ya cadi gibi
Wendy ya sana birşey soracağım epeydir hüseyin bey 'in randevuları açılmıyor izinde mi yada rahatsız falan mi dün başka bir doktordan randevu aldım cumaya son tahlillerin yapılacak demişti bana hüseyin bey 35 dolunca bende tahlillerimi yaptırayım diye hüseyin azer yılmaz dan aldım randevu sonra zaten doğum için gün vereceğim demişti ben doğumu özelde yapmaya karar verdim gibi o yüzden hangi dr olduğu farketmez diye düşündüm aslında ama yinede hüseyin aksoy bey olmazsa tavsiye edeceğin başka bir dr var mi35’e girdik bakalım bu hafta, şurda kaldı 4 haftam, of hem bitsin hem bitmesin istiyorum şu süreç, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok canım niye çırpı gibi doğsun kilosu gayet yerinde bebeğinin sınırı geçmiş kuvöz e girmez hem daha az kg doğan bebekler daha hızlı toparlanıyor kaldı ki daha doğuma varÇırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum
Canım bnm 32. Haftada 1.750 1.800g arasi idi kilosu ve haftası ile tam uyumlu dedi dr bebekler 32. Hafta kilosunu doğuma kadar ikiye katlıyor derler ben sezaryen olacağım için 40 hafta durmayacak o yüzden 3 kg ancak doğar diyorum o da yeter ne bebekler var 2 2.5 kg doğup sonra kocaman oluyorlarÇırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum
Sağlığını düşün kilosunu dert etme kilo iyi birşey değilAy inşallah ya 3 3500 doğar dedi dr tek taktığım şey kilosu nedense onu dert edindim
Maşallah bebeğine canım çok güzel büyümüş sen de 36. Haftadasın ilk doğum yapacaklardan birisin artık su azalmaya plesenta eskimeye başlarmış yavaş yavaş hayırla 38 leri bulalım da normal yada sezaryen hayırlısıyla doğuralımŞimdi doktordan çıktım bebegim haftasıyla uyumlu 2 buçuk kilo olmuş. Önce amniyo sıvısı azaldı mı acaba diye endişe etti doktor. Diğer doktoru çağırdı tekrar kontrol edilince 5in altina düşmediği anlaşıldı neyseki. Bebek su torbası keseceğini sakliyormus kordonuyla birlikte altına. Bebiş hala donmemis maalesef. Haftaya yine çağırdı eliyle masaj yapacak çok hafif hala olmazsa sezeryan günü vereceklermis. Artık hafta ilerledikçe suyu yavaş yavaş azalmaya başlar dedi doktor, böyle giderse çok beklemeden gün verirler sanırım.
Küvöze girmese de zayıf bebeklerin sarılık ihtimalleri artıyor canım seninki zayıf değil ama haftasıyla uyumlu. Benim de 31.hafta 1900dü. İlk bebeğim de zayıf doğdu zor olmuştu kabullenmemÇırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum
Gebelik zehirlenmesi geçiren arkadaş ve bebegi iyimi pekiekim annelerinden bir arkadaş 13-8le gebelik zehirlenmesi geçirdi sadece hastaneye gittiğinde 15e çıkmış öncesi hep 13müş.1haftadır baş ve mide ağrım vardı dedi. yani çok yükselmese de olabiliyor. o sebeple takipte olmasında fayda var. benim de 13-8 13-9du preaklampsi başlangıcı denmişti
Geçmiş olsun canım@Mazerrr saol cnm taburcu işlemlerinin bitmesini bekliyorum. Evet istanbuldayım recep hasa detaylı usg zamanı göründüm. Şimdi de ibrahim kalelioğlu takip ediyor oda çapada recep hocanın yanında
ewt iyiler. sadece erken doğduGebelik zehirlenmesi geçiren arkadaş ve bebegi iyimi peki
Geçmiş olsun canım
Yaa gerçekten mi peki zehırlenmeyi nasıl anlıyor doktor bir testi vs bırseyı varmı yaptırsam?? Bugun gittim doktora nst ye baktılar normal dedi sonra tansıyon olcu buyugu 14.8 cıktı. Bebegın suyu iyi dedi ama kafama takıldı. Yuzum ve ellerim şiş . Birde sap göğsümün altı agrıyor karacıger enzımlerimle alakalı ollabılırmıs enzım kan testi istedi yarın gidicem. Sizde nasıl karar verdıler almamız lazım diye ? ? Bebegın suyumu azalmıstı kan testlerınde mı bırsey cıktı nasıl anlasıldıbu tansiyon yüksek. bence takip et gün içerisinde. günde 3kere falan ölçüp not al. eğer böyle 13ve üzeriyse doktorunu mutlaka bilgilendir.preaklampsi gebelik zehirlenmesi demek.herkeste olacak diye bir kaide yok tabi. ama plesentaya giden damarlarda direnç oluşuyor ve bebek beslenemiyor. bu da bebeğin bir an önce alınmasını gerektiriyor. ilk gebeliğimde yaşadım 33ten 37+3e kadar gelebildik. 36dan sonra direnç başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?