2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızalr ben geldim yavas yavas hastane cantamı yapmaya baslıyorum. az once koroplastlara kıyafetleri takım yapıp iclerine bez koyup koydum. sonra koroplast ne kadar temiz ki diye dusunup pisman oldum cıkardım ve bir kat muslin ya da penye battanıyeye sarıp tkerar koroplasta koydum insallah kirlenmemistir sizce tekrar yıkayayım mı ben biraz takınıtlıyım evet ama napıyım ben de boyleyım iste. deneyimlilere sorayım Edifar _seastar_

akademi1994 cıkmana cok sevindm kzum.

daisyyy suyumu bilmiyorum 2 haftadan fazla oldu gitmeyeli dr a en son iyiydi. bana değer soylemiyor sadece bi kere diyabetlilerde fazla oluyormus fazla mı dedim oyle aman aman bir fazlalık yok demisti. gecen ay.

odemli kızlar tuzu 0 a indirmeniz lazım. ve idrarda protein kacağı bakıyorlar diye biliyorum ben ordan anlıyorlar genelde.

Canım bir sye olmaz.... O kadar takma... Bende minik bebek çarsafına koymustm sarıp yıkandıktan sonra...
Daha sonrasında evim de posetler vardı örgü örüp sattığım zamanlardan kalma jelatin poşet... Onlara koydum...
Bir sey olmaz ne olacak... Çok evhamlanma.. O daha kötü

Doğsun da bakıcaz tatlı mı olacak

Ben çok seviyorum çocukları ama şu an 19 aylık küçük kızım o kadar tatlı ki ona hep haksızlık etmişim gibi geliyor, ona kıyamıyorum.
Olur mu hiç canım ne güzel birlikte büyürler benim ablamın kızları arasında 18 ay ikisinde büyüyor birlikte

Çırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum
Canım doktor zayıf dememiş ki sana haftasıyla uyumluymuş bence bunları düşünüp strese girme daha haftalar var kilo alacaktır bebek. Doktor sana riskli bi durumun var dememiş sen sağlıklı beslenmene dikkat et protein al bol bol 3. Trimester de en önemlisi o

Valla ya anneler diyor gruplarda kilosu çok öndeymiş 1 hafta 2 hafta önde ben 15 kilo aldım bebeğime alamadım diye üzüyorum kendimi işte ablamın da bebeği 2700 doğdu 2500 e düştü maşallah 2 ayda 5 kilo oldu tosuncuk gibi de ilk bebeğim çok zorluklarla geldik bu günlere onun sağlığı iyi olsun da başka bişi istemem bu aralar nedense çok taktım doğum yaklaştıkça allahım sağ Salim kavuştursun inşallah yavrularımıza

Ay saol canım evet hüseyin beyin hiç açmadılar randevu takvimini bende özelin labaratuvarı çok pahalı oluyor diye son tahlillerimi yaptırıp ozeldeki dr uma götüreceğim o da sonra artık ne gün derse o gün doğum olur biraz son haftayı bekleme taraftarı ozeldeki dr um nasip kısmet çok heyecanlanıyorum

hepimiz takıntılıyz kzum bi sen değil. hormonlardan hep. amin.

Olur mu hiç canım ne güzel birlikte büyürler benim ablamın kızları arasında 18 ay ikisinde büyüyor birlikte
Ay inşallah bizimkiler de anlaşırlar, biraz zor olacak ama olsun bakalım.
Hüseyin beyde 39 öncesi kesinlikle almıyor, son haftayı bende bekleyeceğim o yüzden, bence memnun kalırsın diğer Hüseyin beyden de, sen haftanı söyle anestezi raporu vs hepsini ayrıntılıca ister o.

Eğer şeker problemin yoksa havuç suyu içebilirsin canım bendeki su azlığına iyi gelmişti

Çırpı gibi doğacak diye aklım çıkıyor küvöze girmesinden korkuyorum
Canim hiç öyle düşünme, kilo ile orantılı değil kuvöz. Benim kızım 35+0 da 2170 gr doğdu kuvoze girmedi, arkadaşımın çocuğu 4050 gr doğdu, solunum sıkıntısı yaşadı kuvoze girdi. Yani hiç öyle düşünme. Rabbim sağlık versin de evlatlarımıza kilo hiç önemli değil.

Herhangi bir riskli durum yok durumu iyi derse doktor bebiş zayıf olsa bile çabuk toparlıyor anne sütü gibi bi mucize var çünkü. Ama biz hormonlara bu kadar yenilip üzülmeyelim ki bebişi sütümüzü etkilemesin.
Allah yardımcımız olur inş benimde ilk bebeğim evliliğimin 6 yılı yeni bitti çok istedim olsun diye bazen öle tuhaf şeyler düşünüp ağlıyorum ki sonra bebeğime şükredip onu etkilemesin diye kendimi motive ediyorum hep.
hepimizin bebişi sağlıkla sıhhatle gelsin inş en önemlisi

Gebelık zehırlenmesi mi oldun cnm ?? Benımde sanırım oyle bırsey nasıl anlasılıyor bebekte mi sorun oluyor yoksa kan tahlılerındne mı anlasılıyor
Tansiyon yükselmesi, idrarda protein kaçağı ile anlaşılıyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…