2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bunları tanıdığım biri yapıyor güvenilir . İhtiyaç sahibi . Instagram açtık birlikte YouTube kanalı da açtım . Belki gelir olur diye destek verirmisiniz . Gerçek ihtiyaç sahibi olmasa asla paylaşmam Login • Instagram

Eklentiler

• IMG_20201005_103306.webp
    200,8 KB · Görüntüleme: 47
merhba kzlar. 32. haftamda bebek kg su 1536 gr ckti cok dusk deglmi. okadr modum dustuki anlatamam
Ebet cnm biraz dusuk gozukuyo ama canini sikma benim diger kizimda 7.aydan sonra geriledi 2700 dogdu ama okadar iyi emme refleksi sesi gur gayet saglikliydi detaylida kordon daralmasi cikmisti ve suyu sadece yuzunde vardi su an 9 yasinda kucuk olsun saglikli olsun

Kızlar bugün radyoloji doktoruna gittim. Çocuk cerrahisinden yönlendirmişlerdi. Doktor midesi kesinlikle normal gemi gibi midesi var küçük falan değil dedi suyunda fazlalık sınırına yakın ama o da normal sayılır dedi. Boyu 2-3 hafta geriden geliyormuş diğer doktorların dediği gibi. Ama sende kısasın bu yapısal bir durum büyük ihtimalle dedi. Birde aşırı saçı varmış çok saçlı doğacakmış. Neredeyse yarım saat baktı inceledi ayrıntılı olarak.

Canım bunun için aspirin felan vermişmiydi dr yada bu direnc neden oluyor bilgin var mı yani bu durum sonradan da olabiliyor benim anladigim

Hadi güzun aydın canım

allah saglikla bagislasn insalah cok cok uzuldm kendimi ck yetersiz hssettm

Canım bunun için aspirin felan vermişmiydi dr yada bu direnc neden oluyor bilgin var mı yani bu durum sonradan da olabiliyor benim anladigim
yok herhangi bir ilaç verilmedi. kan akışıyla alakalı sorun oluyor işte o sebeple beslenme azalıyor bebekte.

çok sevindim güzel şeyler duymana. İnş sorunsuz alacaksın kucağına

merhba kzlar. 32. haftamda bebek kg su 1536 gr ckti cok dusk deglmi. okadr modum dustuki anlatamam
Canim doktorun ne dedi, uyumlu dediyse dert etme ,bende de bebeği besleyen damarlardan birinde çentik var. Öyle olunca tabi tek taraflı besleniyor, kilosu yavaş gidiyor benimkininde. Ama doktor gelişim eğrisinde bi sıkıntı görmüyorsa dert etme.

Maşallah canim gözün aydın:)

Gözünaydın çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah

braz geri evet ama onemli degl sende ufak tefeksn dedi. bilmiyormki

O poşetler temizdir bence yıkamaya gerek yok.sonucta sebzeleride direkt koyuyoruz buzluga atiyoruz kıslik falan.bende kiyafetleri koydum kilitli posetlere.bu virüsten dolayı iyice manyak olduk.hicbirsey olmaz

En sevmediğim ay kasım dır hiç bitmez bana yılın kasım ayı gelince ayrı bi stres olurdum. Ama sanırım mucizem kasım ayında gelecek artık oğlumun hatrına severim napiyim
Kasım sevilmezmi artik seveceksin oğlusun icin ❤Ben sonbahari cok seviyorum kasımda bana cok iyi gelirdi hep

Sağolun kızlar olumlu şeyler duymak çok iyi geldi gerçekten. Bana da gösterdi cidden midesi küçük değildi. Kaç günden sonra ilaç gibi geldi bunları duymak

Gözün Aydın canım bak boşuna stres yapmışsın, bence hiç bi şeyi takma kafana, sağlıkla doğum yapacağız hepimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…