Ebet cnm biraz dusuk gozukuyo ama canini sikma benim diger kizimda 7.aydan sonra geriledi 2700 dogdu ama okadar iyi emme refleksi sesi gur gayet saglikliydi detaylida kordon daralmasi cikmisti ve suyu sadece yuzunde vardi su an 9 yasinda kucuk olsun saglikli olsunmerhba kzlar. 32. haftamda bebek kg su 1536 gr ckti cok dusk deglmi. okadr modum dustuki anlatamam
Canım bunun için aspirin felan vermişmiydi dr yada bu direnc neden oluyor bilgin var mı yani bu durum sonradan da olabiliyor benim anladigimbu tansiyon yüksek. bence takip et gün içerisinde. günde 3kere falan ölçüp not al. eğer böyle 13ve üzeriyse doktorunu mutlaka bilgilendir.preaklampsi gebelik zehirlenmesi demek.herkeste olacak diye bir kaide yok tabi. ama plesentaya giden damarlarda direnç oluşuyor ve bebek beslenemiyor. bu da bebeğin bir an önce alınmasını gerektiriyor. ilk gebeliğimde yaşadım 33ten 37+3e kadar gelebildik. 36dan sonra direnç başlamıştı.
Hadi güzun aydın canımKızlar bugün radyoloji doktoruna gittim. Çocuk cerrahisinden yönlendirmişlerdi. Doktor midesi kesinlikle normal gemi gibi midesi var küçük falan değil dedi suyunda fazlalık sınırına yakın ama o da normal sayılır dedi. Boyu 2-3 hafta geriden geliyormuş diğer doktorların dediği gibi. Ama sende kısasın bu yapısal bir durum büyük ihtimalle dedi. Birde aşırı saçı varmış çok saçlı doğacakmış. Neredeyse yarım saat baktı inceledi ayrıntılı olarak.
allah saglikla bagislasn insalah cok cok uzuldm kendimi ck yetersiz hssettmEbet cnm biraz dusuk gozukuyo ama canini sikma benim diger kizimda 7.aydan sonra geriledi 2700 dogdu ama okadar iyi emme refleksi sesi gur gayet saglikliydi detaylida kordon daralmasi cikmisti ve suyu sadece yuzunde vardi su an 9 yasinda kucuk olsun saglikli olsun
yok herhangi bir ilaç verilmedi. kan akışıyla alakalı sorun oluyor işte o sebeple beslenme azalıyor bebekte.Canım bunun için aspirin felan vermişmiydi dr yada bu direnc neden oluyor bilgin var mı yani bu durum sonradan da olabiliyor benim anladigim
çok sevindim güzel şeyler duymana. İnş sorunsuz alacaksın kucağınaKızlar bugün radyoloji doktoruna gittim. Çocuk cerrahisinden yönlendirmişlerdi. Doktor midesi kesinlikle normal gemi gibi midesi var küçük falan değil dedi suyunda fazlalık sınırına yakın ama o da normal sayılır dedi. Boyu 2-3 hafta geriden geliyormuş diğer doktorların dediği gibi. Ama sende kısasın bu yapısal bir durum büyük ihtimalle dedi. Birde aşırı saçı varmış çok saçlı doğacakmış. Neredeyse yarım saat baktı inceledi ayrıntılı olarak.
Canim doktorun ne dedi, uyumlu dediyse dert etme ,bende de bebeği besleyen damarlardan birinde çentik var. Öyle olunca tabi tek taraflı besleniyor, kilosu yavaş gidiyor benimkininde. Ama doktor gelişim eğrisinde bi sıkıntı görmüyorsa dert etme.merhba kzlar. 32. haftamda bebek kg su 1536 gr ckti cok dusk deglmi. okadr modum dustuki anlatamam
Maşallah canim gözün aydın:)Kızlar bugün radyoloji doktoruna gittim. Çocuk cerrahisinden yönlendirmişlerdi. Doktor midesi kesinlikle normal gemi gibi midesi var küçük falan değil dedi suyunda fazlalık sınırına yakın ama o da normal sayılır dedi. Boyu 2-3 hafta geriden geliyormuş diğer doktorların dediği gibi. Ama sende kısasın bu yapısal bir durum büyük ihtimalle dedi. Birde aşırı saçı varmış çok saçlı doğacakmış. Neredeyse yarım saat baktı inceledi ayrıntılı olarak.
Kızlar bugün radyoloji doktoruna gittim. Çocuk cerrahisinden yönlendirmişlerdi. Doktor midesi kesinlikle normal gemi gibi midesi var küçük falan değil dedi suyunda fazlalık sınırına yakın ama o da normal sayılır dedi. Boyu 2-3 hafta geriden geliyormuş diğer doktorların dediği gibi. Ama sende kısasın bu yapısal bir durum büyük ihtimalle dedi. Birde aşırı saçı varmış çok saçlı doğacakmış. Neredeyse yarım saat baktı inceledi ayrıntılı olarak.
braz geri evet ama onemli degl sende ufak tefeksn dedi. bilmiyormkiCanim doktorun ne dedi, uyumlu dediyse dert etme ,bende de bebeği besleyen damarlardan birinde çentik var. Öyle olunca tabi tek taraflı besleniyor, kilosu yavaş gidiyor benimkininde. Ama doktor gelişim eğrisinde bi sıkıntı görmüyorsa dert etme.
Takılıyorum orda burda elikada bütün programlar var maşallah Bende ☺
O poşetler temizdir bence yıkamaya gerek yok.sonucta sebzeleride direkt koyuyoruz buzluga atiyoruz kıslik falan.bende kiyafetleri koydum kilitli posetlere.bu virüsten dolayı iyice manyak olduk.hicbirsey olmazkızalr ben geldim yavas yavas hastane cantamı yapmaya baslıyorum. az once koroplastlara kıyafetleri takım yapıp iclerine bez koyup koydum. sonra koroplast ne kadar temiz ki diye dusunup pisman oldum cıkardım ve bir kat muslin ya da penye battanıyeye sarıp tkerar koroplasta koydum insallah kirlenmemistir sizce tekrar yıkayayım mı ben biraz takınıtlıyım evet ama napıyım ben de boyleyım iste.deneyimlilere sorayım @Edifar _seastar_
@akademi1994 cıkmana cok sevindm kzum.
@daisyyy suyumu bilmiyorum 2 haftadan fazla oldu gitmeyeli dr a en son iyiydi. bana değer soylemiyor sadece bi kere diyabetlilerde fazla oluyormus fazla mı dedim oyle aman aman bir fazlalık yok demisti. gecen ay.
odemli kızlar tuzu 0 a indirmeniz lazım. ve idrarda protein kacağı bakıyorlar diye biliyorum ben ordan anlıyorlar genelde.
Kasım sevilmezmi artik seveceksin oğlusun icinEn sevmediğim ay kasım dır hiç bitmez bana yılın kasım ayı gelince ayrı bi stres olurdum. Ama sanırım mucizem kasım ayında gelecek artık oğlumun hatrına severim napiyim
Benimde nefret ettiğim ay kasım babamı kaybettim kasım ayında ben şimdi Allahın işi babamın ölüm yıldönümünde doğum yapabilirim ne enteresan.
kuzumm babamizin ismi ayniydi sen simdi boyle yazinca bende yazmak istedim bende normalde ekim ayini hic sevmem benim babamda ekim ayinda malesef vefat etti rabbim mekanlarini cennet eylesin
Bendede cnm baktim mega yaziyo pelin55 dedim bu bizim pelinTakılıyorum orda burda elikada bütün programlar var maşallah Bende ☺
Sağolun kızlar olumlu şeyler duymak çok iyi geldi gerçekten. Bana da gösterdi cidden midesi küçük değildi. Kaç günden sonra ilaç gibi geldi bunları duymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?