Canım anneler bebeğimin kilosu 1900 olmuş boyu da azcık uzun dedi
Kilomuz iyi mi acaba ben çok kilo aldım diye yemelerimi azalttım reflüden de çok yiyemiyorum zaten kilosu uyumlu dedi de ama ne bileyim 32.haftada bazılarının kilosu 2200 2300 diye o
normal canim benim 35.haftada 2500 kiloyduCanım anneler bebeğimin kilosu 1900 olmuş boyu da azcık uzun dedi
Kilomuz iyi mi acaba ben çok kilo aldım diye yemelerimi azalttım reflüden de çok yiyemiyorum zaten kilosu uyumlu dedi de ama ne bileyim 32.haftada bazılarının kilosu 2200 2300 diye okudum
hahaaBen de tam aynısıyım canımNe hamile Kıyafetleri alıp giymişler geziyorlar ben aktarıp dönderip üç hamile pantolonu giyiyorum evin içinde de eşimin şortları istila ettim. Çirkinlik kıyafetimden bile akıyor bende esime sort takimi pijama takimi almistim evin icinde ben giyiyorum esimde diyorki ben bu işten bisey anlamadim
aynen canim benimde cildim dahada guzellesti aydinlik bir gorunum geldi sadece sikayetim gobek bolgesinde tuylenme oldu vede bendede kirmizi benler cikti gobegimdeValla bi ara bizde şüphe ettik ama pipiyi gördükpopom geniştir benim küçüldü göbeğim varla yok arası gibi önden belli sadece.Bilmem çevremde kıza hamileleri düşünüyorum da ciltleri cam gibi parlıyor bana şimdi profesyonel makyaj bile yapsalar düzelmem o kadar çirkinim yani ☺Verirsin canim hiç dert etme kiloları
O bende de oluyor sanirim yalan ci sancılar bazen taş gibi oluyo ve canımı yakıyor yarın doktor kontrolüm var ben de soracagim ve artık benim karnımın eti bile acımaya basladiKızlar iyi akşamlar 34 haftama yeni girdim ve 2 gündür hafif orta derece sancım var düzensiz bebek bi yerde toplanıyor gibi 2 3 gündür bebek hareketli sizce bu durum normal mi yarın acil doktora mı gitmeliyim ?
canım benim doğum teminatım var ama doğuma kadar tükenir bu kadar ödersemBen fulya acıbademde profa gidiorum muayene ücreti 775₺ doğum 11.400-15.000 arası ama bu fiyat personel yakını indirimi normal hasta fiyatını bilmiyorum valla
İnşallah canım aminnnGözün Aydın canım bak boşuna stres yapmışsın, bence hiç bi şeyi takma kafana, sağlıkla doğum yapacağız hepimizde.
Bende enfeksiyon ile çok uğraştım en sonunda Enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler orda baya çok bakteri görüldü. Antibiyotik iğne vurundum 6 tane.Merhaba kızlar,
Hamileliğin son ayında kan ve idrar tahlili yaptırmam gerektiğinden dolayı iki gün önce tahlilimi yaptırdım.
İdrarım da enfeksiyon çıktı.
Sizde böyle bir durum var mı? Eğer var ise enfeksiyonun azalması için ne yapıyorsunuz?
Doktorum hafif gördüğü için ilaç önermedi.
Bol bol su içmeye çalışıyorum.
Çok şu iç canım artık son günlerimiz boşuna ilaç kullanmış olmaMerhaba kızlar,
Hamileliğin son ayında kan ve idrar tahlili yaptırmam gerektiğinden dolayı iki gün önce tahlilimi yaptırdım.
İdrarım da enfeksiyon çıktı.
Sizde böyle bir durum var mı? Eğer var ise enfeksiyonun azalması için ne yapıyorsunuz?
Doktorum hafif gördüğü için ilaç önermedi.
Bol bol su içmeye çalışıyorum.
Gözünüz aydın inşallah saglıkla gelecek bebiş dualar onun içinKızlar bugün radyoloji doktoruna gittim. Çocuk cerrahisinden yönlendirmişlerdi. Doktor midesi kesinlikle normal gemi gibi midesi var küçük falan değil dedi suyunda fazlalık sınırına yakın ama o da normal sayılır dedi. Boyu 2-3 hafta geriden geliyormuş diğer doktorların dediği gibi. Ama sende kısasın bu yapısal bir durum büyük ihtimalle dedi. Birde aşırı saçı varmış çok saçlı doğacakmış. Neredeyse yarım saat baktı inceledi ayrıntılı olarak.
Çok şu iç canım artık son günlerimiz boşuna ilaç kullanmış olma
benim büyük temizlik yapılmıştı zaten taşındığımız için. şimdi kadın düzenli geliyor 2haftada1.Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Halılarım,koltuklarım yıkandı kilimler var makinada yıkanan türden hepsi yıkandı ev halısız şuan. Kışlıklar çıkarıldı bi kaç yazlık kiyafet biraktik .Cekmece icleri düzenlendi. 2 hafta sonra 36.haftada annem gelip esimle detayli temizliği yapacak. Yani ben oyalayıcı her şeyi eşime önden yaptırdım cam kapi perde mutfak banyo vs 2 hafta sonra. Olaki erken doğum oldu ben hastanedeyken annem temizlikçi getiririm dedi .Genel temizlik için bence erken canım 1 ay var neredeyse kirlenir sende önden angarya isleri yapip derin temizliğe sonra başlayabilirsinKızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Ya bende başlayım yavaş yavaş öyleyse zaten normal zaman gibi hızlı yapamam yatak odalarını düzenleyip epey dolapları rahatlatmak lazım verilecekler kışlık yazlık değişimleri atılacaklar vs o şekilde baslayim sonra odalara mutfağa geçerim doğuma doğru da bir kere daha yapılır o kolay olur inşallah saol canım sana da kolay gelsin dikkat et kendineHalılarım,koltuklarım yıkandı kilimler var makinada yıkanan türden hepsi yıkandı ev halısız şuan. Kışlıklar çıkarıldı bi kaç yazlık kiyafet biraktik .Cekmece icleri düzenlendi. 2 hafta sonra 36.haftada annem gelip esimle detayli temizliği yapacak. Yani ben oyalayıcı her şeyi eşime önden yaptırdım cam kapi perde mutfak banyo vs 2 hafta sonra. Olaki erken doğum oldu ben hastanedeyken annem temizlikçi getiririm dedi .Genel temizlik için bence erken canım 1 ay var neredeyse kirlenir sende önden angarya isleri yapip derin temizliğe sonra başlayabilirsin
Bende öyleyse başlayım yavaş yavaş çok saolbenim büyük temizlik yapılmıştı zaten taşındığımız için. şimdi kadın düzenli geliyor 2haftada1.
bence sen de başla ufaktan. ancak bitirirsin.
Benim ilk oğlum makat gelisiydi 39+4ikadar bekledik donmesi mecburen sezeryan oldumBenim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Sezeryan sırasında makat gelisiydi bebek değil mi? Peki kolay geçti mi sezeryan?Benim ilk oğlum makat gelisiydi 39+4ikadar bekledik donmesi mecburen sezeryan oldum
ben de kızın küçülenleri ayırıp kışlıklarını çıkarayım diyorum.ayırdığım küçükleri giyer havalar zaten serinledi. şort falan giyilmiyor. ben de yarın o işi halledeyim diye düşünüyorumBende öyleyse başlayım yavaş yavaş çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?