2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aynen canim benimde cildim dahada guzellesti aydinlik bir gorunum geldi sadece sikayetim gobek bolgesinde tuylenme oldu vede bendede kirmizi benler cikti gobegimde

ya bende sivilce falan bisi olmadı sadece tombullastım bir de cok sinirimi bozan bisi var ozel bolge rengi koyulastı ufff ins hemen gecer doğumdan sonra.

Kızlar iyi akşamlar 34 haftama yeni girdim ve 2 gündür hafif orta derece sancım var düzensiz bebek bi yerde toplanıyor gibi 2 3 gündür bebek hareketli sizce bu durum normal mi yarın acil doktora mı gitmeliyim ?

Kızlar iyi akşamlar 34 haftama yeni girdim ve 2 gündür hafif orta derece sancım var düzensiz bebek bi yerde toplanıyor gibi 2 3 gündür bebek hareketli sizce bu durum normal mi yarın acil doktora mı gitmeliyim ?
O bende de oluyor sanirim yalan ci sancılar bazen taş gibi oluyo ve canımı yakıyor yarın doktor kontrolüm var ben de soracagim ve artık benim karnımın eti bile acımaya basladi

Ben fulya acıbademde profa gidiorum muayene ücreti 775₺ doğum 11.400-15.000 arası ama bu fiyat personel yakını indirimi normal hasta fiyatını bilmiyorum valla
canım benim doğum teminatım var ama doğuma kadar tükenir bu kadar ödersem benim amacım da işe hemen dönmemek evde olup çocuklara bakmak istiyorum o yüzden tam da pandemi dönemi ekstra harcama yapmak istemiyorum.

Merhaba kızlar,
Hamileliğin son ayında kan ve idrar tahlili yaptırmam gerektiğinden dolayı iki gün önce tahlilimi yaptırdım.
İdrarım da enfeksiyon çıktı.
Sizde böyle bir durum var mı? Eğer var ise enfeksiyonun azalması için ne yapıyorsunuz?
Doktorum hafif gördüğü için ilaç önermedi.
Bol bol su içmeye çalışıyorum.

Bende enfeksiyon ile çok uğraştım en sonunda Enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler orda baya çok bakteri görüldü. Antibiyotik iğne vurundum 6 tane.

Çok şu iç canım artık son günlerimiz boşuna ilaç kullanmış olma

Gözünüz aydın inşallah saglıkla gelecek bebiş dualar onun için

Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
benim büyük temizlik yapılmıştı zaten taşındığımız için. şimdi kadın düzenli geliyor 2haftada1.
bence sen de başla ufaktan. ancak bitirirsin.

Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Halılarım,koltuklarım yıkandı kilimler var makinada yıkanan türden hepsi yıkandı ev halısız şuan. Kışlıklar çıkarıldı bi kaç yazlık kiyafet biraktik .Cekmece icleri düzenlendi. 2 hafta sonra 36.haftada annem gelip esimle detayli temizliği yapacak. Yani ben oyalayıcı her şeyi eşime önden yaptırdım cam kapi perde mutfak banyo vs 2 hafta sonra. Olaki erken doğum oldu ben hastanedeyken annem temizlikçi getiririm dedi .Genel temizlik için bence erken canım 1 ay var neredeyse kirlenir sende önden angarya isleri yapip derin temizliğe sonra başlayabilirsin

Ya bende başlayım yavaş yavaş öyleyse zaten normal zaman gibi hızlı yapamam yatak odalarını düzenleyip epey dolapları rahatlatmak lazım verilecekler kışlık yazlık değişimleri atılacaklar vs o şekilde baslayim sonra odalara mutfağa geçerim doğuma doğru da bir kere daha yapılır o kolay olur inşallah saol canım sana da kolay gelsin dikkat et kendine

Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…