benimki tansiyon sebepli ve makat gelişi sebepli sezeryandı. valla ben çok rahat geçirdim. inş bu da öyle olur.Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Ne güzel geldi yaziklarin. Ben de rahat geçiririm umarımbenimki tansiyon sebepli ve makat gelişi sebepli sezeryandı. valla ben çok rahat geçirdim. inş bu da öyle olur.
Benim tansıyon yüksek ama ıdrarda kaçak yok dedi doktor. Her hafta ıdrar testi mi yaptırayımTansiyon yükselmesi, idrarda protein kaçağı ile anlaşılıyor canim.
Makat pozisyonu ne oluyor kızlar hiç djymadım daha once:/benimki tansiyon sebepli ve makat gelişi sebepli sezeryandı. valla ben çok rahat geçirdim. inş bu da öyle olur.
Baktım google danMakat pozisyonu ne oluyor kızlar hiç djymadım daha once:/
hayır onun tansiyonla ilgisi yok. bebeğin tercihiBaktım google danbas asagı olmyan ayaktan geliş . Tansiyon oldugu ıcın mı oyle oldu benımde tansıyonum var
Hımmhayır onun tansiyonla ilgisi yok. bebeğin tercihi
Canım aynı durumdayız bende 32 de 1800 küsürdü banada az gelmişti ya doktor 3200 3300 doğar dedi ama bakalımKızlar ben 32ye girdim bebegin kilosu 1800 olmus.
Doktor iyi dedi ama az degil mi yaa
o işte stresten oluyor. bir kere yüksek çıkınca psikolojikmen hep yüksek çıkacak sanıyorsun etkiliyor o da. benimde evde düşük doktorda yüksekti bir ara taa ilk gebelikten fobi oluşmuştu. yani hep yüksek diye zehirlenme olacak diye düşünürsen kalan günleri zindan edersin. doktoruna güven. sen sadece yediklerine dikkat et düzenli ölçüm yap.Kızlar yarın saglık ocagına yenıden gidip tahlıl yaştırcam gebelık zehırlenmesımı anlasılsın diye . Hayırlaıı ınsallah bırsey cıkmaz sımdjden stres oldum tansıyonum yüksek cıkar böyle hep hastanelerde evde daha dusuk anlamadım nası olcak
yok tansiyon ilacına gerek görülmedi ilkinde de bunda da. doktorum zaten bu gebelikte de hazırlıklı olalım dedi beni kardiyoloğa o sebeple yollamıştı 20.haftalarda.ama çok şükür bunda problemsiz gidiyor tansiyonum.Hımmoff tansıyon ısını naptın pekı ılac kullandınmı
Allahtan 6 yıllık evliyiz yeni evli olsak adam ben ne yaptım der yaniaynen canim benimde cildim dahada guzellesti aydinlik bir gorunum geldi sadece sikayetim gobek bolgesinde tuylenme oldu vede bendede kirmizi benler cikti gobegimde
Ben ufaktan başladım , su an mutfakla uğraşıyorum , 3 günde anca bitecek , eskisi gibi yapamıyorum , yavaş yavaş bölüm bölüm .. halılar toplandı yıkamaya vericek , banyo camlar kapılar tüller Avizeler vs var daha .. Onları da doğuma kadar anca yaparız... sonra sil süpür toz al olur zatenKızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Evet makat gelisiydi çok rahat geçti epidural sezeryan olmuştum hiv birşey anlamıyorsun zaten o kadar gözünüz korkmasın zaten sezeryan baslamalariyla çocuğun çıkma süresi çok kısa sürüyor ben hemşire ile ediyordum oğlumun fotoğraflarını çek diyordum o sırada çıkardılar oglumuSezeryan sırasında makat gelisiydi bebek değil mi? Peki kolay geçti mi sezeryan?
Canım sağ ayak bileğinde bariz şişlik var mı geçmeyen . Sen sakin ol sakin kalmazsan yine yükselir bu tansiyon böyle gıcık bir şey stres düşmanıBugun doktorum cagırdı gittim orda panıkmı oldum ne 14.8 cıktı büyüğü kucugu de kucuktu 7 miydi neydı. Doktora sasırdı tansıyon ılacı verıcekmıs bana simdi kullanan varmı daha once anlamadım. Onlem olsun dedi gunde 3 defa ıcıcekmısım bırde karacıger enzım testi ıstedi. Zehırlenmenın tam bir belırtısı yokmu nasıl anlasılcak
Mutfakta neler yapıyorsun nereleri temizliyorsun evliliğinde ev işinin de acemisiyim de evlenmeden önce de annem hiç iş yaptırmazdıBen ufaktan başladım , su an mutfakla uğraşıyorum , 3 günde anca bitecek , eskisi gibi yapamıyorum , yavaş yavaş bölüm bölüm .. halılar toplandı yıkamaya vericek , banyo camlar kapılar tüller Avizeler vs var daha .. Onları da doğuma kadar anca yaparız... sonra sil süpür toz al olur zaten
enaz 3 dogsa bari cok birşey beklemiyorum daCanım aynı durumdayız bende 32 de 1800 küsürdü banada az gelmişti ya doktor 3200 3300 doğar dedi ama bakalım
Mutfakta neler yapıyorsun nereleri temizliyorsun evliliğinde ev işinin de acemisiyim de evlenmeden önce de annem hiç iş yaptırmazdı
3500 olsa bari mienaz 3 dogsa bari cok birşey beklemiyorum da
3 3500 olsa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?