2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
benimki tansiyon sebepli ve makat gelişi sebepli sezeryandı. valla ben çok rahat geçirdim. inş bu da öyle olur.

Kızlar yarın saglık ocagına yenıden gidip tahlıl yaştırcam gebelık zehırlenmesımı anlasılsın diye . Hayırlaıı ınsallah bırsey cıkmaz sımdjden stres oldum tansıyonum yüksek cıkar böyle hep hastanelerde evde daha dusuk anlamadım nası olcak

o işte stresten oluyor. bir kere yüksek çıkınca psikolojikmen hep yüksek çıkacak sanıyorsun etkiliyor o da. benimde evde düşük doktorda yüksekti bir ara taa ilk gebelikten fobi oluşmuştu. yani hep yüksek diye zehirlenme olacak diye düşünürsen kalan günleri zindan edersin. doktoruna güven. sen sadece yediklerine dikkat et düzenli ölçüm yap.

Hımm off tansıyon ısını naptın pekı ılac kullandınmı
yok tansiyon ilacına gerek görülmedi ilkinde de bunda da. doktorum zaten bu gebelikte de hazırlıklı olalım dedi beni kardiyoloğa o sebeple yollamıştı 20.haftalarda.ama çok şükür bunda problemsiz gidiyor tansiyonum.

Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Ben ufaktan başladım , su an mutfakla uğraşıyorum , 3 günde anca bitecek , eskisi gibi yapamıyorum , yavaş yavaş bölüm bölüm .. halılar toplandı yıkamaya vericek , banyo camlar kapılar tüller Avizeler vs var daha .. Onları da doğuma kadar anca yaparız... sonra sil süpür toz al olur zaten

Sezeryan sırasında makat gelisiydi bebek değil mi? Peki kolay geçti mi sezeryan?
Evet makat gelisiydi çok rahat geçti epidural sezeryan olmuştum hiv birşey anlamıyorsun zaten o kadar gözünüz korkmasın zaten sezeryan baslamalariyla çocuğun çıkma süresi çok kısa sürüyor ben hemşire ile ediyordum oğlumun fotoğraflarını çek diyordum o sırada çıkardılar oglumu

Günaydın
Bugünde uyuyamayanlardanım sabah 4 ten beri uyanığım gece de geç yattım ve bugün bi sürü işim var mutfak dolaplarının içi düzenlenecek halılar yıkamaya gönderilecek evdeki gardırop pormento düzenlenecek bebeğin geri kalan kıyafetleri ütülenecek belim çok agrıyor kuyruk sökümü ağrısı zaten hiç geçmedi Allahtan yardıma bi kız çağırdım bakalım o ne kadar temiz yapacak hamilelik artık çok yoruyor beni

Canım sağ ayak bileğinde bariz şişlik var mı geçmeyen . Sen sakin ol sakin kalmazsan yine yükselir bu tansiyon böyle gıcık bir şey stres düşmanı

Mutfakta neler yapıyorsun nereleri temizliyorsun evliliğinde ev işinin de acemisiyim de evlenmeden önce de annem hiç iş yaptırmazdı

Mutfakta neler yapıyorsun nereleri temizliyorsun evliliğinde ev işinin de acemisiyim de evlenmeden önce de annem hiç iş yaptırmazdı
ben de bekarken öyleydim ama şimdi 9 yıllık evliyim öğrendim... dolapların içinde ki tabakları bardakları vs çıkarıp yıkadım, içinde ki örtüleri de yıkadım ... dolabın içini de cif tüm yüzeyler için olan ile sildim , sonra duruladım ... Dün üst rafları yaptım bugün de alt kısmı yapmayı planlıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…