2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Trendyol kampanyasına katıldım koleksiyonumu kaydedebilir misiniz trendyol kullanıyosanız katılan varsa link atabilir

Arkadaşlar gebeligin 3 4 haftasindayim kan sulandirici igneye bugun basliyorum
Kendim yapabilir miyim?

Ya ben hicbir iş yapamiyorum.yere birsey düsse egilip alamiyorum bile.2 hareket etsem nefes nefese kaliyorum.cuma kontrolüm var dr.a sorcam sezaryen günüm nezaman netlesir diye.tam gün verirse ona göre temizlige gircem.eşim yapacak.halilar yikanmaya verilecek perdeler yikanacak.heryer silinip supurulecek.gozumde buyudu.eşim yapacak mecbur.viruste kadinda alamiyorum.gözümde buyutmekte istemiyorum.strese gerek yok.bende yavaş yavaş yardim ederim.sezaryen günüm belli olsaydı bi.bebegin odasini onceden hazirlamistim.yikayip ütülemistim herseyini allahtan onları yapmisim onceden

Tek basina yapmiyorsundur dimi.temizlemeyi birak ben tabagı üst rafa koyamiyorum siz nasil yapiyorsunuz anlamiyorum bende 34.haftamdayım.burda okudukca dip köşe giresim var ama bu halde mümkün değil

Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Ben bugün halıları göndereceğim canım
Temizliğe de yarın başlayacağız annemler gelecek yardıma tel başıma yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden onlarla beraber yavaş yavaş halledeceğiz
Halıları da gelir gelmez sermeyeceğim doğum öncesine kadar halısız idare edeceğiz
Hastane ortamı ister istemez insanı heyecanlandırıyor canım tansiyonda yüksek çıkabiliyor
Benim tansiyonum da hastanede ilk ölçüldüğünde biraz daha yüksek çıkıyordu daha sonra yarım saat falan oturup dinlendikten sonra ölçmeye başladılar ve ilk ölçüme göre baya düşük çıktığını gördük

Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Valla ben yavaş yavaş yapıyorum artık, en son annem gelir doğuma az kala bi siler süpürür. Yeter heralde.

Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Bende 32 haftada makat geliş dedi daha dönebilir ama. Seninde sancı anında bile dönebiliyormuş neden hemen sezeryan düşünüyorsun son ana kadar beklemicekmsin

Tek basina yapmiyorsundur dimi.temizlemeyi birak ben tabagı üst rafa koyamiyorum siz nasil yapiyorsunuz anlamiyorum bende 34.haftamdayım.burda okudukca dip köşe giresim var ama bu halde mümkün değil
Bende sendenim canım hadi bi işe başlayım diyorum yarım yarım kalıyor yapamıyorum evi süpürme silme işini bile haftasonu eşim yapıyor cam perde dolap içi yapabilmem imkansız gibi geliyor. Cam balkonu bi eşime sildirmeyi denedim beceremedi. Artık doğuma yakın mecbur kadın çağracağım maskemi takıp gezerim yanında

Yapabilirsin tabiki canim kendin yapinca daha rahat zaten 4 aya yakin gobekten kendim yaptim sonrasinda esim yapti koldan
Evet saat 13:00 de kendim yaptim çok kolaymış. Şimdi her gün 13:00 de yapayim değilmi
Bir de 3 4 hafta çok yeni dedi doktor dün hcg 237 çikti geç kalmadım değilmi kan sulandirici kullanmaya

Günaydın kizlar . Doğumlara az kaldı resmen ilk günün heyecanını untamamisken şıp doğuruyoruz . 48 günden şafak saymaya başladım ben heyecan basıyor . Bide herkes kız erken doğar diyor 38 göreyim bende diyorum. Psikolojik hazırım doğuma ama ruhum hala kabul etmiyor sanki ben dogurmayacak misim modunda ayrı takılıyorlar .

Kadın gelecekse ağır işleri yaptır hiç kendin uğraşma

Evet saat 13:00 de kendim yaptim çok kolaymış. Şimdi her gün 13:00 de yapayim değilmi
Bir de 3 4 hafta çok yeni dedi doktor dün hcg 237 çikti geç kalmadım değilmi kan sulandirici kullanmaya

Yok canim niye gec kalasin benim degerim daha bile yuksekti basladigimda ayni saatlerde yapmaya ozen goster rabbim saglikla kavustursun zamani geldiginde bebegine

Bende 32 haftada makat geliş dedi daha dönebilir ama. Seninde sancı anında bile dönebiliyormuş neden hemen sezeryan düşünüyorsun son ana kadar beklemicekmsin
Suyum tam sınırdaymis, su kesem 5cm çıktı ölçümde. 5-8 cm arası normal seviyeymis. 5ten aşağı duserse o zaman sezeryan olacakmisim suyum azaliyor diye. Düşmezse bekletecekler. Her hafta kontrole gidiyorum.

Yok canim niye gec kalasin benim degerim daha bile yuksekti basladigimda ayni saatlerde yapmaya ozen goster rabbim saglikla kavustursun zamani geldiginde bebegine
Canım benim çok teşekkür ederim rahatlattin beni bu konuda
Işte çok yeni olduğu için korkuyor insan.
bir de 2018 de bir düşük olmuştu ama o zaman kontrollu olmamisti. Bu sefer her seyi yapiyoruz tahliller ilaclar filan Rabbim sonunu güzel eylesin

Bizde de silme süpürme işlerini eşim yapıyor. Birşey kaldırma, cam silme, alışveriş gibi işleri de öyle. Ben yemek yapabiliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…