öylemi :)annem surkei bana 3 cok az deyip duruyor kendi 4.5dogurmus3500 olsa bari miolur olur inşallah 3500 çok güzel bir kilo en azindan 3500 olsun denecek bir kilo degilki
Arkadaşlar gebeligin 3 4 haftasindayim kan sulandirici igneye bugun basliyorum
Kendim yapabilir miyim?
Ya ben hicbir iş yapamiyorum.yere birsey düsse egilip alamiyorum bile.2 hareket etsem nefes nefese kaliyorum.cuma kontrolüm var dr.a sorcam sezaryen günüm nezaman netlesir diye.tam gün verirse ona göre temizlige gircem.eşim yapacak.halilar yikanmaya verilecek perdeler yikanacak.heryer silinip supurulecek.gozumde buyudu.eşim yapacak mecbur.viruste kadinda alamiyorum.gözümde buyutmekte istemiyorum.strese gerek yok.bende yavaş yavaş yardim ederim.sezaryen günüm belli olsaydı bi.bebegin odasini onceden hazirlamistim.yikayip ütülemistim herseyini allahtan onları yapmisim oncedenBen ufaktan başladım , su an mutfakla uğraşıyorum , 3 günde anca bitecek , eskisi gibi yapamıyorum , yavaş yavaş bölüm bölüm .. halılar toplandı yıkamaya vericek , banyo camlar kapılar tüller Avizeler vs var daha .. Onları da doğuma kadar anca yaparız... sonra sil süpür toz al olur zaten
Tek basina yapmiyorsundur dimi.temizlemeyi birak ben tabagı üst rafa koyamiyorum siz nasil yapiyorsunuz anlamiyorum bende 34.haftamdayım.burda okudukca dip köşe giresim var ama bu halde mümkün değilben de bekarken öyleydim ama şimdi 9 yıllık evliyim öğrendim... dolapların içinde ki tabakları bardakları vs çıkarıp yıkadım, içinde ki örtüleri de yıkadım ... dolabın içini de cif tüm yüzeyler için olan ile sildim , sonra duruladım ... Dün üst rafları yaptım bugün de alt kısmı yapmayı planlıyorum ..
Ben bugün halıları göndereceğim canımKızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Hastane ortamı ister istemez insanı heyecanlandırıyor canım tansiyonda yüksek çıkabiliyorKızlar yarın saglık ocagına yenıden gidip tahlıl yaştırcam gebelık zehırlenmesımı anlasılsın diye . Hayırlaıı ınsallah bırsey cıkmaz sımdjden stres oldum tansıyonum yüksek cıkar böyle hep hastanelerde evde daha dusuk anlamadım nası olcak
Valla ben yavaş yavaş yapıyorum artık, en son annem gelir doğuma az kala bi siler süpürür. Yeter heralde.Kızlar uyudunuz mu temizlik işlerine yavaş yavaş başlasam diyorum erken mi sizce ortalama 3.5 hafta var Ama halıları vs yollasam artık yavaş yavaş başlasam her ihtimale karşı sizler nasıl yapacaksınız
Bende 32 haftada makat geliş dedi daha dönebilir ama. Seninde sancı anında bile dönebiliyormuş neden hemen sezeryan düşünüyorsun son ana kadar beklemicekmsinBenim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Bende sendenim canım hadi bi işe başlayım diyorum yarım yarım kalıyor yapamıyorum evi süpürme silme işini bile haftasonu eşim yapıyor cam perde dolap içi yapabilmem imkansız gibi geliyor. Cam balkonu bi eşime sildirmeyi denedim beceremedi. Artık doğuma yakın mecbur kadın çağracağım maskemi takıp gezerim yanındaTek basina yapmiyorsundur dimi.temizlemeyi birak ben tabagı üst rafa koyamiyorum siz nasil yapiyorsunuz anlamiyorum bende 34.haftamdayım.burda okudukca dip köşe giresim var ama bu halde mümkün değil
Evet saat 13:00 de kendim yaptim çok kolaymış. Şimdi her gün 13:00 de yapayim değilmiYapabilirsin tabiki canim kendin yapinca daha rahat zaten 4 aya yakin gobekten kendim yaptim sonrasinda esim yapti koldan
Kadın gelecekse ağır işleri yaptır hiç kendin uğraşmaGünaydın
Bugünde uyuyamayanlardanım sabah 4 ten beri uyanığım gece de geç yattım ve bugün bi sürü işim var mutfak dolaplarının içi düzenlenecek halılar yıkamaya gönderilecek evdeki gardırop pormento düzenlenecek bebeğin geri kalan kıyafetleri ütülenecek belim çok agrıyor kuyruk sökümü ağrısı zaten hiç geçmedi Allahtan yardıma bi kız çağırdım bakalım o ne kadar temiz yapacak hamilelik artık çok yoruyor beni
Evet saat 13:00 de kendim yaptim çok kolaymış. Şimdi her gün 13:00 de yapayim değilmi
Bir de 3 4 hafta çok yeni dedi doktor dün hcg 237 çikti geç kalmadım değilmi kan sulandirici kullanmaya
Suyum tam sınırdaymis, su kesem 5cm çıktı ölçümde. 5-8 cm arası normal seviyeymis. 5ten aşağı duserse o zaman sezeryan olacakmisim suyum azaliyor diye. Düşmezse bekletecekler. Her hafta kontrole gidiyorum.Bende 32 haftada makat geliş dedi daha dönebilir ama. Seninde sancı anında bile dönebiliyormuş neden hemen sezeryan düşünüyorsun son ana kadar beklemicekmsin
Canım benim çok teşekkür ederim rahatlattin beni bu konudaYok canim niye gec kalasin benim degerim daha bile yuksekti basladigimda ayni saatlerde yapmaya ozen goster rabbim saglikla kavustursun zamani geldiginde bebegine
Bizde de silme süpürme işlerini eşim yapıyor. Birşey kaldırma, cam silme, alışveriş gibi işleri de öyle. Ben yemek yapabiliyorum sadece.Bende sendenim canım hadi bi işe başlayım diyorum yarım yarım kalıyor yapamıyorum evi süpürme silme işini bile haftasonu eşim yapıyor cam perde dolap içi yapabilmem imkansız gibi geliyor. Cam balkonu bi eşime sildirmeyi denedim beceremedi. Artık doğuma yakın mecbur kadın çağracağım maskemi takıp gezerim yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?